Nie jesteś zalogowany.
To źle target wycelowali.
Padłem
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Heja ziomki, powiedzcie mi jak rozumiecie/przetłumaczylibyście słowa "I'm lost in my denial" ?
http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=42569
Nie wspominając o braku przybliżenia sytuacji.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2015-06-06 09:49:08)
Zabieg celowy. Nie jest to z anime, a chodzi mi o luźną interpretację, bez osadzenia w kontekscie. Na upartego można wygooglować, że jest to z tekstu piosenki. Dlatego napisałem tu a nie gdzie indziej.
Świetnie Będzie można na spontanie pojechać do Tokyo
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
Lionsgate zdobyło prawa do stworzenia filmu Naruto.
Nie mogę sobie wyobrazić, jak to oni chcą przedstawić.
http://www.animenewsnetwork.com/news/20 … vie/.91159
Lionsgate zdobyło prawa do stworzenia filmu Naruto.
Nie mogę sobie wyobrazić, jak to oni chcą przedstawić.
http://www.animenewsnetwork.com/news/20 … vie/.91159
Czuję powtórkę z Dragon Balla, czyli jak zrobić gorszy film niż Uwe Boll. Chyba, że ktoś rzuci na film budżet pokroju Avatara, a Kakashiego zagra Johny Depp, Naruto może Joseph Gordon-Levitt, a tego całego trzeciego hokage Michael Caine! To mogę iść do kina.
Wie ktoś może, w których odcinkach został zekranizowany 17 tom mangi Fullmetal Alchemist?
Wie ktoś może, w których odcinkach został zekranizowany 17 tom mangi Fullmetal Alchemist?
FMA:B, 34-36
Ktoś się może orientuje, w którym odcinku zwykłego fma zaczyna się mocniej różnić od brotherhood?
Ktoś się może orientuje, w którym odcinku zwykłego fma zaczyna się mocniej różnić od brotherhood?
A chcesz zacząć oglądać tę serię czy tylko coś sprawdzić? Ponieważ problem polega na tym, że w Brotherhood były 2 nawiązania do historii, które zostały pokazane w całości w serialu z 2003 i trzeba je zobaczyć, bo są powiązane z tą inną ścieżką, a pominięte w tym drugim (mimo że postacie stamtąd występowały ).
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2015-10-12 18:38:04)
Raczej przypomnieć sobie tą starszą wersję, bo dawno temu ją oglądałem i słabo pamiętam, czego nie mogę powiedzieć o brotherhood. Tylko nie za bardzo chce mi się od początku oglądać.
W gruncie rzeczy różnią się już od pierwszych odcinków.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Taki tam filmik dla planujących zmianę auta: klik.
I jeszcze niemiecki diesel z niskim przebiegiem
Łojezusiezeusieiinnibogowie.jpg
Nie chcę wszczynać jakiejś dramy ani nic, ale od dłuższego czasu nie śledziłam forum w ogóle (choć na stronę główną wchodziłam, ale nie na forum), i kiedy teraz weszłam, przeglądam te wszystkie tematy i tadaaaam, to... Czy ktoś może mi przybliżyć w skrócie, jaka drama się tu odwaliła (bez rozpętywania nowej)?
Ty dulowaty userze!