Nie jesteś zalogowany.
A co Seto No Hanayome?
A co to takiego?
/////////////////////
Kiedyś będzie. Kiedyś... kiedyś... kiedyś... [echo]
Ostatnio edytowany przez seba609 (2014-02-27 16:34:07)
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
No to czekamy, czekamy i jeszcze raz echo dogonimy a projekt do łask wróci. Amen
Ostatnio edytowany przez 117 (2014-02-27 16:38:55)
Na razie się cieszę, że jestem w stanie coś tam jeszcze wypluć Później zobaczymy.
Ostatnio edytowany przez seba609 (2014-02-27 16:40:15)
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
Pokaż spoiler
W [Zero-Raws] napisy po OP w ogóle nie pasują.
Mój błąd. Założyłem, że tak jak w poprzednich odcinkach będzie pasowało do rawów. Cóż, przynajmniej jest do tej, z której tłumaczyłem.
Dziewiątka zaginęła w akcji, ale na mieście mówią, że niedługo się pojawi
--------------------------------------------------------------------------------
Jest i on :3
Ostatnio edytowany przez seba609 (2014-03-10 22:17:26)
Odcinek 12 pojawi się jeszcze dzisiaj lub jutro. To na razie wszystko, jeśli chodzi o przygody zespołu specjalnej troski. Mam nadzieję, że moje pokręcone napisy przypadły wam do gustu. Do zobaczenia w drugim sezonie Spesu Dandi, mała.
Mam nadzieję, że moje pokręcone napisy przypadły wam do gustu.
Supcio suby, nawet nie ma co dyskutować.
Spesu Dandi 12
Spóźnienie, bo życie. Dla misiaków, którzy czekali ;*
Spesu Dandi 12
Spóźnienie, bo życie. Dla misiaków, którzy czekali ;*
Chyba nie wyszedłem z formy, he?
Ostatnio edytowany przez seba609 (2014-07-09 20:44:47)
Hardek na dziś:
Space Dandy 01.
Świetnie, pozostaje mi teraz czekać na Yamato
Dandy 2 - 02
Długo, bo mnie "Z Archiwum X" pochłonęło.
Dandy 2 - 02
Długo, bo mnie "Z Archiwum X" pochłonęło.
Bo to świetny serial i marsz robić Gundama
Chcę być Mulderem ;_; Okej, już lecę.
seba609 napisał:Dandy 2 - 02
Długo, bo mnie "Z Archiwum X" pochłonęło.Bo to świetny serial i marsz robić Gundama
Lepiej niech dokończy Seto a nie jakiegoś tam gundama.
Hunter Killer napisał:seba609 napisał:Dandy 2 - 02
Długo, bo mnie "Z Archiwum X" pochłonęło.Bo to świetny serial i marsz robić Gundama
Lepiej niech dokończy Seto a nie jakiegoś tam gundama.
Ja tam czekam, aż nadrobi hardki Gundama 0079, bym sam mógł zacząć wstawiać odcinki (plus napisy z korekty jeszcze nie wróciły ).
Wiem, że Seto potrafi być uciążliwe, więc jest mniejsza szansa dla tego tytułu, zwłaszcza że ma więcej odcinków do nadrobienia niż w 0079. Sam już mam dość Zety, ale lecę, by w końcu go skończyć.
W dodatku:
Napisy do odcinków 2-6 są właśnie dopieszczane, 7-9 skończę na dniach, później to już tylko QC.
Ostatnio edytowany przez seba609 (2014-05-30 20:30:10)
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-07-21 09:20:34)