Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
JW.
Poszukuje stronki z której będę mógł ściągnąć angielskie napisy.
Szukałem w google, ale zawsze znajduje mi odcinki różnych anime z już wgranymi napisami.
Bo anime tak do siebie już ma, że zagraniczne grupy (angielskie) wydają napisy w 97% przypadków od razu ze wszystkim.
Wątpię, żeby w internecie jakiś wariat ściągał każde anime tylko po to, aby wyjąć z niego napisy (chociaż wszystko jest możliwe).
Szkoda myślałem że mają jakąś stronkę podobną do animesub ;/
NICE ! Dzięki !
Bo anime tak do siebie już ma, że zagraniczne grupy (angielskie) wydają napisy w 97% przypadków od razu ze wszystkim.
Wątpię, żeby w internecie jakiś wariat ściągał każde anime tylko po to, aby wyjąć z niego napisy (chociaż wszystko jest możliwe).
Dodajmy tyle, że teraz 90% angielskich grup wydaje pół hardki, efekty + kara hardek, a napisy dorzucone w sofcie w kontenerze mkv I można sobie wyciągnąć, co robi teraz chyba prawie każdy suber dzięki czemu masę czasu zaoszczędza na robieniu timingu
Ostatnio edytowany przez KieR (2010-06-21 09:44:37)
Jak wyżej, ściągasz pierwszy z brzegu mkv i mkvextractGUI, albo aegisubem, wyciągasz napisy. Chyba że szukasz subków do serii, która nie ma żadnego angielskiego wydawania, wtedy raczej ich nie znajdziesz
Jak wyżej, ściągasz pierwszy z brzegu mkv i mkvextractGUI, albo aegisubem, wyciągasz napisy. Chyba że szukasz subków do serii, która nie ma żadnego angielskiego wydawania, wtedy raczej ich nie znajdziesz
Oprócz extractem i aegisubem napisy da się też wyciągnąć MPC
Ostatnio edytowany przez KieR (2010-06-21 14:24:21)
Strony 1