Nie jesteś zalogowany.
Witam. Chciałbym prosić tak jak w temacie o poprawienie tych napisów. Próbowałem poprawić napisy (napisy sa w mDVD prze-konwertowałem je na ass) pod [Jumonji-Giri] Final Approach 720x480 oczywiście wystąpiły problemy z timingiem w trakcie oglądania więc poprzesuwałem tak żeby się zgadzało z głosem ale wychodzi na to że po tym zabiegu brakuje gdzie nie gdzie dialogu ( porostu nie ma tłumaczenia na jakiś przedział czasowy). Więc jeśli macie jakieś inne pomysły proszę o sugestie. Z góry dziękuje .
Ostatnio edytowany przez Shinigami22 (2012-03-05 00:23:08)
Widać, że Bóg tak chciał. Musisz obejrzeć serię po angielsku, zapewne będzie to czynnik, który pchnie cię do wytężonej nauki tego języka.
A przed konwertowaniem upewniłeś się, jakie jest FPS napisów i filmu? Bo jak dla mnie to tu jest pies pogrzebany.
Ty dulowaty userze!
Tak robiłem to według poradnika
Ale chyba jest tak jak pisze na stronie przy napisach:
"W większości odcinków brakuje ok ok 30-40s tłumaczenia z powodu dodatkowych scen jakie są w wersji DVDRip. "
Fajnie by było jakby się ktoś podołał dopisać brakujący tekst :]
Ostatnio edytowany przez Shinigami22 (2012-03-05 01:32:48)
Nosz to czemu tak nie od razu >.>''
Skoro tio tylko 30 sekund, to sam sobie przetłumacz lol Albo przymajmniej zarzuć tym brakującym tekstem.
Jakby ktoś chciał zrobić hardsub tego anime, to mogę zakodować. DVD z tym leży u mnie i się kurzy. ;p
No ciekawy pomysł z hardsub-em