Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Za każdym razem jak próbuje pobrać napisy wyświetla mi się błąd zabezpieczeń nie wiem co robić. Naciskałem odśwież i nic. Co robić?

Zmień przeglądarkę, bo wygląda na to, że odświeżanie w nim nie działa tak, jak trzeba.
Zwykle błąd zabezpieczeń występuje, gdy operujesz stroną na dwóch zakładkach, powiedzmy wklepujemy w wyszukiwarkę nazwę do serii A, która ma więcej niż jedną stronę z napisami. Otwieramy drugą stronę z napisami do tej serii w nowej zakładce. Nie zmieniając zakładki, po kliknięciu "pobierz napisy" wyskoczy nam błąd zabezpieczeń.
U mnie błąd zabezpieczeń wywala gdy kilka dni wcześniej wyszukałem jakieś napisy i pobrałem do kilku epków a kilka dni później chcę pobrać z tego samego wyszukania ponownie, oczywiście przeglądarka pamięta sesję i strony pokazują się tak długo póki ich nie zamknę, co jest mi bardzo na rękę, ale gdy ten błąd wystąpi wystarczy tylko odświeżyć stronę i ponownie pobrać, nie trzeba bynajmniej żadnych ciasteczek usuwać.
What's the point with pointer?
Sraj na AI
Kainote link
Umu umu
Teraz tak rzadko pobieram stąd napisy, że nie trafiłem na to 
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA 
Strony 1