Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Za każdym razem jak próbuje pobrać napisy wyświetla mi się błąd zabezpieczeń nie wiem co robić. Naciskałem odśwież i nic. Co robić?
Zmień przeglądarkę, bo wygląda na to, że odświeżanie w nim nie działa tak, jak trzeba.
Zwykle błąd zabezpieczeń występuje, gdy operujesz stroną na dwóch zakładkach, powiedzmy wklepujemy w wyszukiwarkę nazwę do serii A, która ma więcej niż jedną stronę z napisami. Otwieramy drugą stronę z napisami do tej serii w nowej zakładce. Nie zmieniając zakładki, po kliknięciu "pobierz napisy" wyskoczy nam błąd zabezpieczeń.
U mnie błąd zabezpieczeń wywala gdy kilka dni wcześniej wyszukałem jakieś napisy i pobrałem do kilku epków a kilka dni później chcę pobrać z tego samego wyszukania ponownie, oczywiście przeglądarka pamięta sesję i strony pokazują się tak długo póki ich nie zamknę, co jest mi bardzo na rękę, ale gdy ten błąd wystąpi wystarczy tylko odświeżyć stronę i ponownie pobrać, nie trzeba bynajmniej żadnych ciasteczek usuwać.
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu
Teraz tak rzadko pobieram stąd napisy, że nie trafiłem na to
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Strony 1