Nie jesteś zalogowany.
Jest jeszcze szansa aby uzyskać odcinki 7-13? Czy pozostaje tylko zadowolić się TV ripami?
@down
Wielkie dzięki.
Niech Bóg w dzieciach (lub ciastkach wedle zapotrzebowania) wam wynagrodzi.
Ostatnio edytowany przez wtas (2014-08-25 21:55:21)
Sprawdź maila. xD
Jest jeszcze szansa aby uzyskać odcinki 7-13? Czy pozostaje tylko zadowolić się TV ripami?
W takim razie również się przyłącze z prośbą o odcinki
[9:48pm] <bodziodajkartofla> http://animesub.info/forum/viewtopic.ph … 64#p433464 - niech mu ktos odpisze, zeby spadal xD
Nick: bodziodajkartofla
> Address: ~animenimk@pantsu.shota.lol «Unknown»
> Name: Besamir
> Channels: #bodzio
> Server: irc.irchighway.net, The IRCHighWay Network
> Channels in common with bodziodajkartofla: #bodzio
(tylko przekazuje info)
niech mu ktos odpisze, zeby spadal xD
Dzięki widzę ,że humor dzisiaj dopisuje
Ps. E-laski robić nie będę. Jak nie to trudno, suby pl z ansi w zupełności mi wystarczą
Ps. Jakby co proszę o usunięcie mojego spamu. Dziękuję
Ostatnio edytowany przez max-kun (2014-08-25 22:39:10)
Sprawdź maila. xD
To i ja uniżenie proszę jeśli jest szansa. Niech Bóg w dzieciach wynagrodzi :E
Też bym po prosił na Email bo na irca nie mam kiedy wejść ciągle praca a zachomikować trzeba.
Posiada ktoś na dysku wszystkie odcinki i mógłby się podzielić?
Posiada ktoś na dysku wszystkie odcinki i mógłby się podzielić?
Jak się autorzy zgodzą, mogę jutro/pojutrze wrzucić na MEGA komplet hardków w wersji BD-rip
Edit.
Zamiast spamować w tym temacie, proście ich. Nie muszą tego wrzucać na MEGA, wystarczy mi dać info, sam to zrobię
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2015-12-08 22:44:43)
Kurde, dopiero dzisiaj dowiedziałem się o tych hardkach, a oglądałem z dwa tygodnie temu z subami z ansi.
O, też bym chętnie przygarnęła wersję BD, jeśli byłaby taka możliwość , bo wersję TV z małymi wstawkami przeciw online już dawno wyrzuciłam...
NA Bdripy to i ja bym się pisał bo brakuje mi wszystkich do kolekcji
A wiecie, że jest specjalny temat do tego, aby nie robić spamu?
123swistak napisał:Posiada ktoś na dysku wszystkie odcinki i mógłby się podzielić?
Jak się autorzy zgodzą, mogę jutro/pojutrze wrzucić na MEGA komplet hardków w wersji BD-rip
Jak Ci się chce, możesz wrzucić. Tylko preferowałbym wysyłanie ewentualnych linków na priwa, aniżeli podczepianie tego tutaj.
Hunter Killer napisał:123swistak napisał:Posiada ktoś na dysku wszystkie odcinki i mógłby się podzielić?
Jak Ci się chce, możesz wrzucić. Tylko preferowałbym wysyłanie ewentualnych linków na priwa, aniżeli podczepianie tego tutaj.
A może wyślę ci linki i sobie trigger ustawicie na kanale?
Besamir napisał:Hunter Killer napisał:Jak się autorzy zgodzą, mogę jutro/pojutrze wrzucić na MEGA komplet hardków w wersji BD-rip
A może wyślę ci linki i sobie trigger ustawicie na kanale?
Może być.
Macie może gdzieś pierwszy odcinek? Zacząłem sobie z nudów przeglądać co nieco i zauważyłem, że pierwszy epek zawiesza mi się w 7:15. Muszę przewinąć o 10 sekund do przodu, by się dalej odtwarzał. Nie jest to wielki problem, aczkolwiek wolałbym pobrać go jeszcze raz, by był w porządku. Chodzi mi o wersję HDTV.
Macie może gdzieś pierwszy odcinek? Zacząłem sobie z nudów przeglądać co nieco i zauważyłem, że pierwszy epek zawiesza mi się w 7:15. Muszę przewinąć o 10 sekund do przodu, by się dalej odtwarzał. Nie jest to wielki problem, aczkolwiek wolałbym pobrać go jeszcze raz, by był w porządku. Chodzi mi o wersję HDTV.
Na chomikuj jest.