Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Jestem strasznie ciekaw jak rozwinie się ten tytuł, bo co prawda pierwszy odcinek nie był zły, ale też nie był jakiś rewelacyjny.
W pierwszym odcinku szczątkowo przedstawili protagonistów oraz o co mniej więcej chodzi. Natomiast pozostałe postaci tylko nam mignęły, więc na ich przedstawienie trochę poczekamy - co osobiście nie uważam za złe posunięcie, o ile w międzyczasie rozwiną jakoś główne postacie.
A to czasem dopiero jutro nie miało startować ?
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
To co robią rawy na nyaa?
No po poście kolegi zauważyłem, że jednak wystartowało wcześniej... Chodzi o to, że i mal i anidb mają datę rozpoczęcia jako 03.10, więc stąd moje zdziwko.
W sumie nie wziąłem różnicy czasowej pod uwage heh...
Ostatnio edytowany przez SiwyCZR (2013-10-03 00:33:44)
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
polecam sprawdzać co kiedy wychodzi na http://animecalendar.net/ tam jest czas japoński na górze i podany czas emisyj w japonii można też zmienić na swój czas i się poprzesuwa wszystko
Bajka fajna, przetłumaczyłem sobie nawet pierwszy odcinek.
Jeśli ktoś chce dostać polskie napisy do tego odcinka, to niech na PW wyśle mi maila i napisze w maksymalnie dwóch zdaniach, dlaczego mam mu owe napisy podesłać. Liczy się pomysł i kreatywność, każdy może spróbować, nieważne, czy wrzuci napisy na online'y czy pragnie obejrzeć sobie baję z dysku, hehe.
Ostatnio edytowany przez LordCrane (2013-10-03 15:29:31)
@up: Nikt nie podołał i z litości wrzuciłeś na ANSI?
Będziesz kontynuował tłumaczenie czy to jednorazowy wybryk?
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-10-03 22:48:50)
polecam sprawdzać co kiedy wychodzi na http://animecalendar.net/ tam jest czas japoński na górze i podany czas emisyj w japonii można też zmienić na swój czas i się poprzesuwa wszystko
Polecam wrócić do podstawówki i pouczyć się o interpunkcji.
Polecam wrócić do podstawówki i pouczyć się o interpunkcji.
Chop chciał tylko pomóc, już nie bądź taki.
Kejonowska grafika - na razie nie wróży nic dobrego, wręcz przeciwnie, wróży katastrofę.
Postacie - stereotypowe do bólu.
Fabuła - ani nie ziębi, ani nie grzeje, nijaka. Albo poleci w dół, albo będzie jakiś nieoczekiwany zwrot akcji (obstawiam to pierwsze).
Plusów bajki na razie nie odnotowałam.
Ty dulowaty userze!
Strony 1