Nie jesteś zalogowany.
Rozumiem, że napisy zostały usunięte przez niepoprawne tytuły? Ech, dobra, wygraliście, tym razem nadałem je po waszemu
TUTAJ macie te napisy, bo poprzez stronę główną zapewne ni cholery ich nie znajdziecie
Ostatnio edytowany przez OromisMasta (2015-04-14 00:41:59)
Nie dodałeś "tv".
GOD DAMN IT
Przydałaby się opcja edycji takich rzeczy, bo tak wywalać i dodawać od nowa... Kur cy można dostać.
Wrzucone od nowa (znowu, oby tym razem dobrze)
Ostatnio edytowany przez OromisMasta (2015-04-14 00:42:48)
Robisz to specjalnie? Przecież ja ci nawet podałem, jak masz to dodać, człowiek.
Dzięki wielkie a myślałem, że nikt się tego nie podejmie
Rozumiem, że napisy zostały usunięte przez niepoprawne tytuły? Ech, dobra, wygraliście, tym razem nadałem je po waszemu
TUTAJ macie te napisy, bo poprzez stronę główną zapewne ni cholery ich nie znajdziecie
Napisałem do Kane'a, może w końcu to przestawi i skończą się cudaczne cyrki przy dodawaniu (połapać się w nowych tytułach nie idzie).
Ostatnio sam musiałem szukać swoich napisów w dodanych, bo ten angielski tytuł boli.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
OromisMasta napisał:Rozumiem, że napisy zostały usunięte przez niepoprawne tytuły? Ech, dobra, wygraliście, tym razem nadałem je po waszemu
TUTAJ macie te napisy, bo poprzez stronę główną zapewne ni cholery ich nie znajdziecieNapisałem do Kane'a, może w końcu to przestawi i skończą się cudaczne cyrki przy dodawaniu (połapać się w nowych tytułach nie idzie).
Ostatnio sam musiałem szukać swoich napisów w dodanych, bo ten angielski tytuł boli.
Zgadzam się. Sam nieraz szukałem paru tytułów, których nie mogłem znaleźć. Dopiero jak się wejdzie w archiwum, to w nawiasie pojawiają się tytuły japońskie. Tak jak z Ore Monogatari (zastanawiam się, ile osób wyszukuje po "My love story"), tak samo inne tytuły.
Dialogue: 32,0:19:01.34,0:19:04.44,Default,,0,0,0,,Tam są nawet nasze adresu i numery telefonów!-> adresy
Wystawiam błąd i ocenę a napisów brak na stronie.
Chyba oślepłem bo nigdzie tych napisów nie widzę.
Dulowaty chyba znowu usunął. A nowy Gintaman sporo linijkuf ma, blee.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Tak z ciekawości DULU się uwziął na te napisy z jakiegoś konkretnego powodu czy od tak ma taki kaprys??? W końcu wiele jest napisów z źle wprowadzonymi tytułami i jakoś ich nie usuwa z tego powodu
Kaprys. Nie pierwszy i nie ostatni raz czepia się na wyrywki.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Wieczorem wrzucę z powrotem. Jak już i tak zostały wywalone, to przynajmniej dopieszczę je jak tylko się da, może nawet OP/ED już zrobię.
wizard2000 napisał:Tak z ciekawości DULU się uwziął na te napisy z jakiegoś konkretnego powodu czy od tak ma taki kaprys??? W końcu wiele jest napisów z źle wprowadzonymi tytułami i jakoś ich nie usuwa z tego powodu
Kaprys. Nie pierwszy i nie ostatni raz czepia się na wyrywki.
Skoro tyle jest syfu w bazie to czemu go nie zgłaszacie?
Sraprys nie kaprys. Staram się codziennie poprawiać tytuły. Jest tego po prostu dużo. Wczoraj poprawiłem z 90 sztuk. A to nie jest takie wygodne. Muszę przepisać ID napisów do działu, tam każdy tytuł i podtytuł wpisać ręcznie, a często chrzani się coś z numeracją. I tak każdą sztukę osobno.
OromisMasta, pamiętam, że jakieś twoje serie już poprawiałem. Truje dupę ci teraz, żebyś wiedział na przyszłość.
Jednak tego nie napisałem... fk.
To nie wina dulu, że system jest taki słaby.
Dogadać się anidb.net i z góry wymuszać tytuły. (ewentualnie dodać aliasy polskich)
Doba, teraz nie może być źle, bo zrobiłem dosłownie kopiuj-wklej z pierwszego posta Dulu. Przepraszam za te komplikacje
TUTAJ macie ostateczną wersję napisów do pierwszego epka.
Uwaga, raz dla odmiany spełniłem obietnicę i dodałem OP/ED W związku z tym, rzecz jasna, NOWE FONTY.
Ostatnio edytowany przez OromisMasta (2015-04-15 22:06:26)
Ja też dziś dodałem nowe fonty do Gintamana... to bezczelny plagiat!
No i jeszcze jako rzecznik Romana dodam, że Gintamana od nas też macie.
Trzeba będzie niedługo przejść na same komedie... najwygodniej się robi. Inna sprawa, że mało jest dobrych.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Sraprys nie kaprys. Staram się codziennie poprawiać tytuły. Jest tego po prostu dużo. Wczoraj poprawiłem z 90 sztuk. A to nie jest takie wygodne. Muszę przepisać ID napisów do działu, tam każdy tytuł i podtytuł wpisać ręcznie, a często chrzani się coś z numeracją. I tak każdą sztukę osobno.
OromisMasta, pamiętam, że jakieś twoje serie już poprawiałem. Truje dupę ci teraz, żebyś wiedział na przyszłość.
No jakoś w ostatnim sezonie do jednego z tytułów dwie osoby/grupy wydawały napisy i oba wpisy tytułów się diametralnie różnią i jakoś ich nie usunąłeś. Nie mówię tu o jednym odcinku tylko o całości serii.
Edit
Sorrka za to, ale rozśmieszyła mnie to jego codzienne sprawdzanie poprawności do dawania napisów gdzie Tobie przyczepił się do jednych a gdzie indziej nie 'zauważył' całej serii.
Ostatnio edytowany przez wizard2000 (2015-04-15 23:11:13)
^ Ale proszę mi tu nie wszczynać dalszej dyskusji na ten temat, bo moich napisów już on nie dotyczy. Jak chcesz wojować z modami, to proszę bardzo, ale nie tutaj, załóż osobny temat czy coś.