Nie jesteś zalogowany.
Drugi odcinek wydany. Trochę nam zeszło, bo tym razem to Lamowi "zapomniało się" o korekcie. Trzeci we wrześniu.
A wiadomo może coś o łącznej ilości odcinków?
Areki-chan napisał:Drugi odcinek wydany. Trochę nam zeszło, bo tym razem to Lamowi "zapomniało się" o korekcie. Trzeci we wrześniu.
Dawno wiadomo że będą 3 odcinki.
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Runaway napisał:Areki-chan napisał:Drugi odcinek wydany. Trochę nam zeszło, bo tym razem to Lamowi "zapomniało się" o korekcie. Trzeci we wrześniu.
Dawno wiadomo że będą 3 odcinki.
A jesienią seria TV
Witax napisał:Dawno wiadomo że będą 3 odcinki.
A jesienią seria TV
, która będzie 2-cour.
Kiedy 3 będzie?
Za parę dni.
Za parę dni.
Ok, dzięki za informacje.
A będziecie coś robić z wersja TV bądź później BD? Bo z tego co jest na anidb to anime Mahou Tsukai no Yome zaczęli robić ósmego sierpnia na innym portalu mam już inna datę jeszcze wcześniejsza. A nie mogę znaleźć epkow na nyaa dla tego pytam, bo jeżeli tak to będzie do tego temat zrobiony?
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2017-09-24 21:17:37)
Areki-chan napisał:Za parę dni.
Ok, dzięki za informacje.
A będziecie coś robić z wersja TV bądź później BD? Bo z tego co jest na anidb to anime Mahou Tsukai no Yome zaczęli robić ósmego sierpnia na innym portalu mam już inna datę jeszcze wcześniejsza. A nie mogę znaleźć epkow na nyaa dla tego pytam, bo jeżeli tak to będzie do tego temat zrobiony?
Teraz jest moda na pokazy przedpremierowe.
Uspokoić mi się.
"Nie wiem o co w tym chodzi bo to nie ma najmniejszego sensu." - Ken-chan
Chyba nie bardzo coś idzie, a tv zaczęła wychodzić.
Idzie, idzie, tylko korekty nie mam czasu zrobić.
Ostatnia OVA oraz pierwszy ep serii TV są od wczoraj w korekcie.
A te pierwsze odcinki ktoś może udostępnić?
Wczoraj pobrałem przez magnet linka.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Hunter Killer napisał:A te pierwsze odcinki ktoś może udostępnić?
Wczoraj pobrałem przez magnet linka.
Tak na przyszłość: https://anidex.info/?q=hyouryuusha+mahou+tsukai
Ostatnio edytowany przez Areki-chan (2017-10-12 12:05:49)
Ostatnia OVA wydana, pierwszy odcinek serii TV dostanę z korekty ponoć jutro.
To już kwestia tego, czy uda mi się dzisiaj wrócić do domu.
Witam, witam, pytanie mam będziecie dotłaczać dodatkowe sceny?
Mahou Tsukai no Yome - Hoshi Matsu Hito - 02 ma dodatkowe 6 min odcinek 03 dodatkowe 4 min.
Witam, witam, pytanie mam będziecie dotłaczać dodatkowe sceny?
Mahou Tsukai no Yome - Hoshi Matsu Hito - 02 ma dodatkowe 6 min odcinek 03 dodatkowe 4 min.
Coś mnie się wydaje, że sam będziesz musiał to sobie do tłumaczyć. Tak, jak ja to zrobiłem, z wersją od [neko-raws].
Wiem, że nic nie wiem...
Kurcze ... to jednak coś wiem!!
XxBhaalxX napisał:Witam, witam, pytanie mam będziecie dotłaczać dodatkowe sceny?
Mahou Tsukai no Yome - Hoshi Matsu Hito - 02 ma dodatkowe 6 min odcinek 03 dodatkowe 4 min.Coś mnie się wydaje, że sam będziesz musiał to sobie do tłumaczyć. Tak, jak ja to zrobiłem, z wersją od [neko-raws].
Bardzo prawdopodobne że masz rację, ale skoro wspomniałeś że już masz to uśmiecham się do Ciebie