Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Ostatni odcinek wydany. OVA dopiero w grudniu, liczmy na zapowiedź kolejnego sezonu.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
czy można gdzieś pobrać polskie napisy do tej serii?
Dziękuję serdecznie. Nie spodziewałam szybkiej odpowiedzi. Linki widziałam ale byłam pewna, że to wersja angielska. W końcu po co zamieszczać scalone odcinki na stronie z subami. Jeszcze raz dzięki!
zwyczajnie pobierasz muxy i wyciągasz z nich napisy.
Jak to się robi i w jakim formacie otrzymuje się wtedy napisy?
max-kun napisał:zwyczajnie pobierasz muxy i wyciągasz z nich napisy.
Jak to się robi i w jakim formacie otrzymuje się wtedy napisy?
Aegisub/Kainote -> ootwórz napisy -> wybierasz plik z odcinkiem. Napisy dostaniesz w formacie ass.
Nie wiem, po co chcesz je wyciągać, ale jeśli chodzi o dopasowanie do BD, to będę wydawał reedycję z poprawkami w napisach.
Ostatnio edytowany przez Demonis Angel (2018-10-16 13:14:55)
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Chodzi mi o serię Hare+Guu final. Znalazłam suby tylko po rusku i nic się z nich nie da zrobić. Muszę wyłuskać je z wersji angielskiej i wrzucić w tłumacza google.
Chodzi mi o serię Hare+Guu final. Znalazłam suby tylko po rusku i nic się z nich nie da zrobić. Muszę wyłuskać je z wersji angielskiej i wrzucić w tłumacza google.
Sprawdź najpierw, czy napisy nie są wtopione w obraz. Z takimi nic nie zrobisz (możesz przepisać albo zrobić ocr, ale to za dużo męczenia się).
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Nie da się ich zastąpić innymi napisami, bo te stare zostają pod spodem, więc pewnie są wtopione. Zresztą mówimy tu o anime sprzed 15 lat więc chyba nic nie zdziałam. Dzięki.
Od 2 miesięcy zaglądałem na strony z anime online mając nadzieje że na którejś pojawi się to anime w pełni przetłumaczone. Dziś jakimś cudem trafiłem na to forum. Dziękuje Ci bardzo Demonis Angel.
w odcinku 9, chodzi o "Oliwia świetnie mówi po japońsku" a nie po angielsku, inaczej nie ma to sensu.
Pozdro,
dzięki za suby.
Dzięki za napisy, choć na razie utknąłem na 5. epku obejrzane do końca. Nieźle zryta baja , a ending zaś powinien być ogłoszony Endingiem Wszechczasów
:
Asobi Asobase ED Full - Inkya Impulse / Hanako, Olivia, Kasumi feat. Ikepy & KSKN
I jeszcze dorzucę full OP:
https://www.youtube.com/watch?v=bAc8W0GhGl0
Ostatnio edytowany przez martinru (2019-01-17 13:54:06)
Aihara Mei is not human.
Citrus OST - To fear love is to fear life
Miałem czekać na lepsze napisy, ale raczej nic więcej się nie pojawi.
OVA i Speciale w końcu wydane.
Została tylko reedycja BD.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Special 1:
Dialogue: 0,0:04:42.01,0:04:44.68,Dialogi,,0,0,0,,Jak długo zamie\Nprzebiegnięcie 50 metrów? -> zajmie
OVA:
Dialogue: 0,0:06:06.17,0:06:09.14,Dialogi,,0,0,0,,Jeśli chcesz, może potrzymasz pistolet? -> karabin
Dialogue: 0,0:07:49.82,0:07:53.74,Dialogi,,0,0,0,,Shibuya? Nie chce tam znowu jechać. -> Nie chcę
Dzięki za napisy.
Strony Poprzednia 1 2