Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Ostatni odcinek wydany. OVA dopiero w grudniu, liczmy na zapowiedź kolejnego sezonu.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
czy można gdzieś pobrać polskie napisy do tej serii?
czy można gdzieś pobrać polskie napisy do tej serii?
W pierwszym poście masz linki, jeśli dalej chcesz same suby pl to zwyczajnie pobierasz muxy i wyciągasz z nich napisy.
Dziękuję serdecznie. Nie spodziewałam szybkiej odpowiedzi. Linki widziałam ale byłam pewna, że to wersja angielska. W końcu po co zamieszczać scalone odcinki na stronie z subami. Jeszcze raz dzięki!
zwyczajnie pobierasz muxy i wyciągasz z nich napisy.
Jak to się robi i w jakim formacie otrzymuje się wtedy napisy?
max-kun napisał:zwyczajnie pobierasz muxy i wyciągasz z nich napisy.
Jak to się robi i w jakim formacie otrzymuje się wtedy napisy?
Aegisub/Kainote -> ootwórz napisy -> wybierasz plik z odcinkiem. Napisy dostaniesz w formacie ass.
Nie wiem, po co chcesz je wyciągać, ale jeśli chodzi o dopasowanie do BD, to będę wydawał reedycję z poprawkami w napisach.
Ostatnio edytowany przez Demonis Angel (2018-10-16 13:14:55)
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Chodzi mi o serię Hare+Guu final. Znalazłam suby tylko po rusku i nic się z nich nie da zrobić. Muszę wyłuskać je z wersji angielskiej i wrzucić w tłumacza google.
Chodzi mi o serię Hare+Guu final. Znalazłam suby tylko po rusku i nic się z nich nie da zrobić. Muszę wyłuskać je z wersji angielskiej i wrzucić w tłumacza google.
Sprawdź najpierw, czy napisy nie są wtopione w obraz. Z takimi nic nie zrobisz (możesz przepisać albo zrobić ocr, ale to za dużo męczenia się).
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Nie da się ich zastąpić innymi napisami, bo te stare zostają pod spodem, więc pewnie są wtopione. Zresztą mówimy tu o anime sprzed 15 lat więc chyba nic nie zdziałam. Dzięki.
Od 2 miesięcy zaglądałem na strony z anime online mając nadzieje że na którejś pojawi się to anime w pełni przetłumaczone. Dziś jakimś cudem trafiłem na to forum. Dziękuje Ci bardzo Demonis Angel.
w odcinku 9, chodzi o "Oliwia świetnie mówi po japońsku" a nie po angielsku, inaczej nie ma to sensu.
Pozdro,
dzięki za suby.
Dzięki za napisy, choć na razie utknąłem na 5. epku obejrzane do końca. Nieźle zryta baja , a ending zaś powinien być ogłoszony Endingiem Wszechczasów :
Asobi Asobase ED Full - Inkya Impulse / Hanako, Olivia, Kasumi feat. Ikepy & KSKN
I jeszcze dorzucę full OP:
https://www.youtube.com/watch?v=bAc8W0GhGl0
Ostatnio edytowany przez martinru (2019-01-17 13:54:06)
Aihara Mei is not human.
Citrus OST - To fear love is to fear life
Miałem czekać na lepsze napisy, ale raczej nic więcej się nie pojawi.
OVA i Speciale w końcu wydane.
Została tylko reedycja BD.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Special 1:
Dialogue: 0,0:04:42.01,0:04:44.68,Dialogi,,0,0,0,,Jak długo zamie\Nprzebiegnięcie 50 metrów? -> zajmie
OVA:
Dialogue: 0,0:06:06.17,0:06:09.14,Dialogi,,0,0,0,,Jeśli chcesz, może potrzymasz pistolet? -> karabin
Dialogue: 0,0:07:49.82,0:07:53.74,Dialogi,,0,0,0,,Shibuya? Nie chce tam znowu jechać. -> Nie chcę
Dzięki za napisy.
Strony Poprzednia 1 2