Nie jesteś zalogowany.
Ustawiliśmy 10 GB wolnego transferu na naszym chomiku. Kto pierwszy, ten lepszy.
hasło do gryzonia:
W tym temacie będziemy informować, gdy taka sytuacja się powtórzy
Ostatnio edytowany przez MareImbri (2020-03-13 20:51:43)
Dzięki wielkie!
Dzień dobroci się zakończył
Zainteresowanych zapraszamy w najbliższy czwartek wieczorem, bo pewnie znowu zostanie nam trochę niewykorzystanego transferu.
GG: 1677958
Hej, a mam takowe pytanie. Jesteście w stanie udostępnić też same suby? Starszych serii, np. boginie, love hina itp. Jestem ciekawy jak by wyglądało dopasowywanie pod BD.
Nie kolekcjonuję samych skryptów. Stare relki praktycznie wszystkie są hardsubami, więc napisów nie da się z nich wyciągnąć.
Nie kolekcjonuję samych skryptów. Stare relki praktycznie wszystkie są hardsubami, więc napisów nie da się z nich wyciągnąć.
Przeciewrz mozna zawsze przepisac tylko komu by sie chcialo :
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2018-08-10 17:20:30)
ara ara...
MareImbri napisał:Nie kolekcjonuję samych skryptów. Stare relki praktycznie wszystkie są hardsubami, więc napisów nie da się z nich wyciągnąć.
Teoretycznie kiedyś istniał program do automatycznego "przepisywania" tekstu z obrazu ale nie wiem na ile był skuteczny xD
np. takie cudo
Ostatnio edytowany przez matiasmovie (2018-08-10 18:07:45)
Tak czy siak zależało by mi na paru seriach.
Kilgur napisał:MareImbri napisał:Nie kolekcjonuję samych skryptów. Stare relki praktycznie wszystkie są hardsubami, więc napisów nie da się z nich wyciągnąć.
Teoretycznie kiedyś istniał program do automatycznego "przepisywania" tekstu z obrazu ale nie wiem na ile był skuteczny xD
np. takie cudo
Wiec ten program to pierwotnie byl do ripowania napisow z dvd jesli dobrze pamietam Wogole to ktos kto w miare szybko pisze, szybciej przepisze odcinek niz go zripuje
ara ara...
matiasmovie napisał:Kilgur napisał:Przeciewrz mozna zawsze przepisac tylko komu by sie chcialo :
np. takie cudo
Wiec ten program to pierwotnie byl do ripowania napisow z dvd jesli dobrze pamietam Wogole to ktos kto w miare szybko pisze, szybciej przepisze odcinek niz go zripuje
Zależy jak dużo razy wyświetla prośbę o identyfikację litery i jak często się myli xD
Zależy jak dużo razy wyświetla prośbę o identyfikację litery i jak często się myli xD
Ta hardek z 5 rodzajow czcionki i bedziesz robil skan dluzej niz epizod do tego gubi ogonki, ripownie z dvd bylo bolem dupy, a tam masz bitmapy na czarnym tle
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2018-08-10 20:32:26)
ara ara...
Kiedyś się bawiłem w wyciąganie napisów z hardków, nawet jak wyciągnie ci je bezbłędnie, co jest niemożliwe, to później zostaje rozwalony timing (każda zmiana tła = kolejna linijka). Wystarczy dopasowany skrypt i w miarę szybkie tempo pisania, by zrobić to o połowę szybciej.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
pewnie by musiał powstać dodatkowy program, który porównywałby linijki i jeżeli obok siebie są takie same to je łączyć
Ostatnio edytowany przez matiasmovie (2018-08-10 21:52:15)
Dzisiaj znowu ustawiamy darmowy transfer
Ponownie darmowy transfer
Dzięki.
"Nie wiem o co w tym chodzi bo to nie ma najmniejszego sensu." - Ken-chan
Znów dajemy wolny transfer
Szkoda, te serie które bym chciał są na hasło, a wyjątkowo dziś był bym pierwszy xD
Po hasło można na PW
Po hasło można na PW
Ok następnym razem w takim wypadku, tez niestety muszę iść do roboty :/