Nie jesteś zalogowany.
Odcinek 1:
mega | google drive
Odcinek 2:
mega | google drive
Odcinek 3:
mega | google drive
Odcinek 4:
mega | google drive
Odcinek 5:
mega | google drive
Odcinek 6:
mega | google drive
Odcinek 7:
mega | google drive
Odcinek 8:
mega | google drive
Odcinek 9:
mega | google drive
Odcinek 10:
mega | google drive
Ostatnio edytowany przez joko675 (2020-06-21 10:55:52)
Napisy same mógłbyś udostępnić? Polsko-mandaryński hardek dość kiepsko się ogląda
ara ara...
Link do napisów dodany.
Ostatnio edytowany przez joko675 (2020-05-11 14:28:55)
Przydałoby się dodać jeszcze pod jaką wersję robiłeś napisy, bo strzelać to nie umiem.
Dzięki za napisy
ara ara...
Pierwszy obejrzałem. W sumie nieźle chińczykom idzie, ale choć wiele chińskich filmów widziałem to nigdy nie zwróciłem uwagi jakim mandaryński jest brzydki językiem. Uszy bolą
Nie chce się wtrącać w robotę ale nie prościej byłoby ci dodać napisy do mkv (w MKVToolNix to proste i trwa sekundy) zamiast kodować je w obraz? Pliki tylko niepotrzebnie przez to puchną, a jakości to też nie poprawia. Jakkolwiek co Ci wygodniej, byle napisy wychodziły
A w sumie to z czego Ty to tłumaczysz?
Tłumaczę z wersji Guodong Subs na youtube.
Hmm, jak skończysz całość to spróbuje obejrzeć baje. Zobaczymy cóż to jest, bo wygląda ciekawie.
Guodongi są normalnie na nyaa w softsubie, chociaż tej bajki akurat nie widzę. Ciekawe dlaczego.
Tak czy siak, za dobrej reputacji ta grupa nie ma: KLIK
Watchability: Barely watchable. Both the subs and show.
Problem w tym, że lepszych nie ma. Chyba.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
zauważyłem jedną ciekawostkę, nauczycielka w klasie, ta w okularach, chodzi w sukience a w napisach występuje jako PAN, błąd w tłumaczeniu czy genderyzm się szerzy ?
a jeżeli nie jest to błąd w tłumaczeniu to jestem w szoku, w chinach, ostoi tradycjonalizmu ? :}}}
To jej imię.
Ostatnio edytowany przez joko675 (2020-05-12 22:11:05)
Dziewiąty odcinek dodany.
Dziesiąty odcinek dodany.