Nie jesteś zalogowany.
Otórz to w sobotę 9 Września na kanale HBO 2 odbędzie sie telewizyjna premiera Steamboya. Film będzie o godzinie 18.55.
Nastęone emisje:
9 września, godz. 04:00 HBO
14 września, godz. 10:25 HBO
20 września, godz. 16:00 HBO
Poza tym przy okazji powiem, że są powtórki "Ruchomego zamku Hauru"
10 września, godz. 08:30 CANAL+ FILM
13 września, godz. 10:05 CANAL+
15 września, godz. 15:05 CANAL+ FILM
Miłego oglądania;);)
O emisjach na HYPERZE to nie pisze;)
Ostatnio edytowany przez Quithe (2011-01-21 23:12:38)
thx za info:)
hehe spoko[cool]
btw mam możliwości nagrania obu filmów:) ostatnio kupiełm z bratem komputer a z braku monitora podpieliśmy go pod telewizor, wie ktoś jakiego programu użyć żeby nagrać coś w taki sposób na twardziela? bo jak uzywaliśmy oprogramowania które dostaliśmy z kompem to film zajmował 5 lub 6 giga. Mozna nagrać to w avi czy czymś takim? Sorry za offtop:)
Dzięki za nFo Na bank obejrzę... te dupki nawet tego nie reklamowały[cojest]
Najważniejsze pytanie.
Czy z japońskim głosem ?
Jeśli po angielsku to mam to gdzieś.
E szkoda ze nie napisze o emisjach na Hyperze!
Teraz(zaczynajÄ
c od 4 wrzeĹnia) na polskie telewizory trafiĹ doskonaĹy Clampowy "Chobits"!
Emisja: 21:00 - odcinek 'na bierzaca'
23:30 - powtorka z poprzedniego dnia
Spieszyc sie z ogladaniem bo seria ma stylowe 26 epow, a dzis(9 wresnia) leci juz 6 ep:)
//Hand by Sty~~
Na C+ można oglądać zarówno z lektorem jak i orginalna wersje językową z polskimi napisami
Najważniejsze pytanie.
Czy z japońskim głosem ?
Jeśli po angielsku to mam to gdzieś.
ehh, widac ze nie masz cyfry+ lub samego canal+, bo kto ma wie, ze mozna ustawiac napisy lektora lub orginal voice... Co do tego pana na gorze: Hmm nie wiadomo, wiem ze beda na 100% napisy polskie no i dub polski, a czy bedzie po japońsku czy po angielsku to tylko c+ wie(;p).
Ostatnio edytowany przez styka (2006-09-09 11:39:51)
Tylko że jeżeli chodzi o HBO to tam jest w filmach zawsze wersja z lektorem lub bez i NIE ma mozliwosci wlaczenia napisów niestety...wiec czeka nas lektor...a co do c+ i zakmu hauru to tam jest albo japoński dzwiek oryginalny (+ew.napisy jak ktos chce;) ) lub polski dubbing
Nie mam pojęcia, zwłaszcza że anime to zaczęło powstawać w połowie lat 90'tych
Sam film taki sobie, nieporównanie gorszy od Akiry.
Może nieco odświeżę temat.
Okazuje się, że ostatnimi czasy Polsat zajął się emisją kilku tytułów anime. Niestety większość emisji już za nami (juhu...). Przed nami pozostały jeszcze:
15 grudnia ok. godz. 7:30 Podróż Kota w butach
16 grudnia ok. godz. 6:10 Steamboy
Źródło : anime.com.pl
Może nieco odświeżę temat.
Okazuje się, że ostatnimi czasy Polsat zajął się emisją kilku tytułów anime. Niestety większość emisji już za nami (juhu...). Przed nami pozostały jeszcze:
15 grudnia ok. godz. 7:30 Podróż Kota w butach
16 grudnia ok. godz. 6:10 SteamboyŹródło : anime.com.pl
Szkoda że puszczają to w takich kosmicznych godzinach - ani najmłodsi nie obejrzą (bo śpią), ani ci nieco starsi, bo o tej godzinie już większość w drodze do pracy/szkoły. Ja się załapię tylko na Steamboya, obejrzę zamiast "Kawy czy Herbaty".
Dzięki za info, zobaczyło by się, ale te godziny emisji to jakaś masakra. Może się nagra, albo co? Eee kogo ja okłamuję, sciągnę sobie Steamboya z torrenta i tyle
Tak się zastanawiam czy nie można by zmienić tego tematu na jakiś ogólny o anime w tv?
Zacytuje tu news z ACP
W lutym TVP Kultura postanowiła rozpieścić fanów japońskiej animacji, a szczególnie tej ze Studia Ghibli. Co ważne, inaczej niż to do tej pory było w zwyczaju polskojęzycznych stacji, godzina emisji powinna pasować wszystkim - o 20:10 większość widzów powinna być już "wolna", a nawet gdyby coś wypadło - każdy film ma przewidzianą powtórkę ok. 16 na drugi dzień.
Plan emisji (stan na dziś) przedstawia się następująco:
- 07.02.2011 - Nausicaa z Doliny Wiatru (powt. 8.02 o 15:50)
- 09.02.2011 - Laputa, podniebny zamek (powt. 10.02 o 15:50)
- 10.02.2011 - Mój sąsiad Totoro (powt. 11.02 o 15:55)
- 14.02.2011 - Podniebna poczta Kiki (powt. 15.02 o 16:15)
- 16.02.2011 - Szkarłatny pilot (powt. 16.02 o 16:15)
- 17.02.2011 - Szopy w natarciu (powt. 18.02 o 15:50)Jako, że program TVP Kultura po 20.02 nie jest jeszcze dostępny, trudno wyrokować co dalej.
EDIT BY Q
Zrobione
Ostatnio edytowany przez Quithe (2011-01-21 23:13:05)
jutro na polsacie o 7:45 leci Sekai Meisaku Douwa: Aladdin to Mahou no Lamp
jutro na polsacie o 7:45 leci Sekai Meisaku Douwa: Aladdin to Mahou no Lamp
Zainspirowany sprawdziłem program.
- 01.02.2011 - Kot w butach (08:00) (UWAGA! Amerykańska bajka)
- 02.02.2011 - Kot w butach (07:30)
- 09.02.2011 - Kot w butach na dzikim zachodzie (07:55)
Źródło: Telemagazyn