Nie jesteś zalogowany.
Witam wszystkich, własnie mam zamiar sciągnąć sobie anime pod tytułem "Air", lecz jednak przed zrobieniem tego chciałbym żebyście mnie uprzedzili czy warto czy nie. Chciałbym polegac na waszej opinii a nie w ślepo czy na takim www.anidb.info. Wiec jeśli możecie powiedzcie czy warto sciągac i oglądać czy nie. Dzięki z góry. Pozdrawiam
Na wstępie proszę czytać FAQ. Znajdują się tam linki do dobrych recenzji z ocenami. Jednak wiem, ze Ludzie czasami chcą wiedzieć, jak dane anime zostało ocenione przez Użytkowników ANSI. W tym celu przed zadaniem pytania warto skorzystać z forumowej przeglądarki. Po wpisaniu słowa "Air" otrzymałem coś takiego. Już na drugiej stronie jest całkiem duży topik o Airze, gdzie sporo Użytkowników wypowiedziało się na jego temat.
[EDIT] No i zapomniałem dodać, ale widzę, że ~Jubei mnie uprzedził. Zgłoszać nie będę, bo pewnie ktoś i tak zaraz usunie.
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-09-10 19:56:24)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Podzielę się moim zdaniem. Jak dla mnie Air to najbardziej cukierkowe anime, tuż po Kanon. Obejrzałem chyba 6 epków, i na tym poprzestałem. Tego nie da się oglądać, fabuła jest mizerna, przebieg wydarzeń nudny i nieciekawy. Czyli odradzam ściąganie tego, ale oczywiście to tylko i wyłącznie moje zdanie
łał trole się mnożą jak króliki.
Warto jeśli lubisz smutne anime.