Nie jesteś zalogowany.
Gratulacje #Wanderer
noo... nic, tylko pogratulować
Dostał to, na co zasłużył Miłego buszowania po forum w celu odnalezienia wszelkich niedogodnień. Zapewne będzie to ciężka praca, ale Wanderer nie powinien mieć z nią większych problemów. Pozdro ;]
Wybór popieram w 100% Wanderer na pewno będzie dobrze się spisywał Nigdy nie widziałem aby Wanderer zachowywał się źle na Forum i zawsze trzymał wysoki poziom swoich wypowiedzi Wielki szacunek dla Ciebie Wanderer i życzę wielu sukcesów na nowej "posadzie".
Ale Wanderer błagam, dokończ tłumaczenie Maria Sama Ga Miteru
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowany przez MaLy (2006-09-26 07:18:06)
Niom, gratki za posadke, oby Ci sie dobrze modkowało
i tez podpisuje sie pod petycja ~MaLy
Ostatnio edytowany przez Viader (2006-09-26 07:40:34)
No proszÄ teraz bÄdÄ mĂłgĹ siÄ chwaliÄ dzieciom, Ĺźe mogĹem kiedyĹ skorzystaÄ z op i end stworzonego przez samego Moderatora ANSI Wanderer'a oj bÄdzie co opowiadaÄ bÄdziÄ a tak na powaĹźnie to winszujÄ naleĹźaĹo Ci siÄ
JakoĹ nie zdziwiĹa mmnie ta wiadomoĹÄ.:) Powodzenia, oby moderowanie forum nie poĹźarĹo Ci zbyt duĹźo czasu, ktĂłry dotÄ d poĹwiÄcaĹeĹ napisom.;)
No proszÄ teraz bÄdÄ mĂłgĹ siÄ chwaliÄ dzieciom, Ĺźe mogĹem kiedyĹ skorzystaÄ z op i end stworzonego przez samego Moderatora ANSI Wanderer'a
Ja teĹź, ja teĹź!:-D
.......rany, jak ja nie lubię sie powtarzać, ale nie pozostaje mi nic innego, jak powiedzieć NO NIEĹšLE, GRATULACJE. może dzięki Tobie coś tu się zacznie dziać - no nie, żercik;D jak wszyscy mam nadzieje, że zostanie Ci trochę czasu na napisy.
Ostatnio edytowany przez Robin Jones (2006-09-26 12:43:10)
Dodajcie #Wanderera do Redakcji.
Dodamy po okresie próbnym, zaaklimatyzowaniu się czy jak to tam kto chce sobie to nazwać
Imperare sibi maximum est imperium
Winged napisał:Dodajcie #Wanderera do Redakcji.
Dodamy po okresie próbnym, zaaklimatyzowaniu się czy jak to tam kto chce sobie to nazwać
Czyli co jak mu nie wyjdzie (mało prawdopodobne - trzeba bez jaj zacząć wazelinę nakładać ) to nie będzie widziany jako osoba, która współpracowała z Redakcją?
W końcu to historia tego serwisu. No, ale będzie można i wtedy dodać jako tego, który współpracował. Zresztą, Wy tu jesteście od myślenia, my tu tylko spamujemy.
P.S - trzy płotki w osobach będących on-line wyglądają bosko.
Jesteście jak dobry, zły i brzydki. Który jest który nie zdradzę.
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-09-26 13:51:18)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
to nie będzie widziany jako osoba, która współpracowała z Redakcją?
W końcu to historia tego serwisu. No, ale będzie można i wtedy dodać jako tego, który współpracował.
Oj, teraz do mnie dotarło, żeś sobie Wanderer przechlapał na dobre. Jak dojdzie do lustracji na ANSI, to dostaniesz status współpracownika i już nigdzie Cię do pracy nie przyjmą.;)
Z drugiej strony patrząc... my będziemy mogli się ubiegać o status pokrzywdzonych.:-D
Oj, teraz do mnie dotarło, żeś sobie Wanderer przechlapał na dobre. Jak dojdzie do lustracji na ANSI, to dostaniesz status współpracownika i już nigdzie Cię do pracy nie przyjmą.;)
Na pewno @taipan coś Im wynajdzie. W końcu nie zostawi swoich ludzi na lodzie.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
(...) trzy płotki w osobach będących on-line wyglądają bosko.
Jesteście jak dobry, zły i brzydki. Który jest który nie zdradzę.
Nie brzydki lecz paskudny
niedogodnień.
W pytę neologizm.
Winged napisał:(...) trzy płotki w osobach będących on-line wyglądają bosko.
Jesteście jak dobry, zły i brzydki. Który jest który nie zdradzę.Nie brzydki lecz paskudny
Bez sprowadzania Wana do Paskudnych mi tu xD Nie ta grupa
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Suchy napisał:Winged napisał:(...) trzy płotki w osobach będących on-line wyglądają bosko.
Jesteście jak dobry, zły i brzydki. Który jest który nie zdradzę.Nie brzydki lecz paskudny
Bez sprowadzania Wana do Paskudnych mi tu xD Nie ta grupa
Oj Wanderer , widać kolega od razu stwierdził że jak brzydki to musi być mowa o Tobie .
Czyli co jak mu nie wyjdzie (...) to nie będzie widziany jako osoba, która współpracowała z Redakcją?
W końcu to historia tego serwisu.
Nie.
Jeśli po kilku dniach by się rozmyślił, albo przestał być modkiem z innych powodów, to nie będziemy go usuwać z działu Redakcja czy zmieniać mu statusu na byłego moderatora (kadencja kilka dni - lol).
Śmietnika/zamieszania w dziale Radakcja nie potrzebujemy
Imperare sibi maximum est imperium
Winged napisał:Czyli co jak mu nie wyjdzie (...) to nie będzie widziany jako osoba, która współpracowała z Redakcją?
W końcu to historia tego serwisu.Nie.
Jeśli po kilku dniach by się rozmyślił, albo przestał być modkiem z innych powodów, to nie będziemy go usuwać z działu Redakcja czy zmieniać mu statusu na byłego moderatora (kadencja kilka dni - lol).
Śmietnika/zamieszania w dziale Radakcja nie potrzebujemy
Eeee szkoda. Zawsze to jakiś epizod w historii strony, ale tak jak mówiłem Wy tu rządzicie.
Cóż powiedzieć...
Zobaczy się i sie oceni pracę nowego moderatora
A życzeń gratulacyjnych tu nie złorzę...
Jak Wanderer zostanie modem to taki wierszyk nabierze sensu:
Było ich trzech.
Wanderer, Gracol i Kane.
Był też Taipan wielki.
Który wpadał raz na trzy wieki.
Ci trzej nad wszystkim czuwali.
Za przewinienia warny dawali.
A ci z końca sali.
Ni słowa niezadowolenia piskali.
BWHAHAHA!!!! Drżyjcie Haruhiści! Oto wśród moderatorów mamy Yoruichistę!!
Ostatnio edytowany przez Arry (2006-09-26 20:02:16)