Nie jesteś zalogowany.
To co za rok dodacie 4 moderatora:).
Wanderer życzę tobie abyś nie oszalał zbyt szybko, i zebyś przymykał oko na niektóre tematy[ukryty]
Chciałbym ogłosić , że misja Wanderera sie powiodła . Z godną podziwu szybkością odpowiedział na mój PW ( po ok 8h i 10 min - mało biorąc pod uwage , że na PW z odpowiedzią od gracola czekam już 3 dni ). Czas od odpowiedzi do realizacji też nie był długi.
Tylko tak dalej .
WidzÄ, Ĺźe gracol, szuja jeden , zapomniaĹ przekazaÄ gratulacje od Ard'a, wiÄc ja to teraz robiÄ.
WidzÄ, Ĺźe gracol, szuja jeden , zapomniaĹ przekazaÄ gratulacje od Ard'a, wiÄc ja to teraz robiÄ.
Oj, od razu takie duĹźe sĹowo ZAPOMNIAĹ ;] Hyhy
GRATULACJE OD ARDA :]
To i ja się dorzucę z gratulacjami. Troszkę późno, ale zawsze...
Wanderer-san, gratulacje! (miło znać chociaż jednego modka, którego się ma na liście gg XD). Powodzenia w pracy! (^^) (/^^)/ (^^)/
Ostatnio edytowany przez makrunia (2006-09-27 10:12:59)
To i ja się dorzucę z gratulacjami. Troszkę późno, ale zawsze...
Wanderer-san, gratulacje! (miło znać chociaż jednego modka, którego się ma na liście gg XD). Powodzenia w pracy! \(^^\) (/^^)/ \(^^)/
Na liście GG mozesz mieć wszystkich 3 moderatorów.
Ale też pytanie czy oni ciebie mają
No i oczywiście stoczona rozmowa nie moze polegać na:
Cześć!
Cześć!
Ty jesteś moderatorem na ANSI?
Tak.
To nara.
Nara.
[roftl]
Tak, ale wiesz, tu chodzi o "Ach tak, znałam go jeszcze, zanim stał się gwiazdą. Kto chce autograf?" xD
Ostatnio edytowany przez makrunia (2006-09-27 14:28:40)
Tak, ale wiesz, tu chodzi o "Ach tak, znałam go jeszcze, zanim stał się gwiazdą. Kto chce autograf?" xD
Ja też go znałem zanim stał sie gwiazdą...
Gracola na forum poznałem też zanim został modkiem ...
Nie chwal się bo i tk ci to nie wychodzi
Bez obrazy oczywiście.
A czy to ważne, kto ilu zna Moderatorów i kiedy Ich poznał? To nawet trochę śmieszne tak patrząc z boku.
Najważniejsze, by nie targowano stołkami za plecami Użytkowników np: Będziesz Moderatorem, ale musisz mi przysłać całego DB w DVDripach. Taka aluzja do naszej szarej polskiej rzeczywistości, aż dziw, ze taka ładna jesień w tym roku.
To jak będzie, ruszamy na Wiejską?
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Nie chwal się bo i tk ci to nie wychodzi
Bez obrazy oczywiście.
Ależ ja się nie chwalę xD Prezentuję tylko mój nieśmieszny humor xD
I nie chodzi mi o nic w stylu "znam go, jestem kimś". Właściwie to ja nie wiem po co ta dyskusja XD
A tak się spytam, mam nadzieję tylko że nie dostanę za to pytanie warna albo bana:)
Kto jest głównym moderatorm. Bo w profilu Kane jak i Gracola jest napisane że są głównymi moderatorami. A powinien chyba być tylko jeden główny moderator.
Niby czemu?
A tak się spytam, mam nadzieję tylko że nie dostanę za to pytanie warna albo bana:)
Kto jest głównym moderatorm. Bo w profilu Kane jak i Gracola jest napisane że są głównymi moderatorami. A powinien chyba być tylko jeden główny moderator.
Z tego, co pamiętam kiedyś głównym był tylko #Kane, #gracol był odpowiedzialny za forum i napisy (chyba). Obecnie obaj będą mieli zapewne mniej czasu, więc dokooptowali #Wanderera - określona pozycja. A obaj z racji zmniejszenia ilości wolnego czasu zajmą się całym serwisem, gdyby jeden nie mógł, od razu wspiera drugi. Podejrzewam, że po krótkim okresie i #Wanderer dostanie głównego.
Słów powyższych pewny być nie mogę, ale lubię odpowiadać na czyjeś pytania. Niedługo pewnie ktoś z Redakcji sprostuje czy coś.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
To ja sprostuję. Kane był głównym, ja napisów i forum. Dostałem awans jakiś czas temu i tyle.
Ps. Muszę powiedzieć, że jak na razie Wanderer spisuje się bdb. Nowy nick Wan Czujne Oko ;]
Że jak? Czujne Oko? [roftl] Będę zabijał za takie przydomki!!!
A tak na poważnie, to moderowanie zaczyna mi się coraz bardziej podobać . Szkoda tylko, że czas nie pozwala na dłuższe siedzenie na ANSI :/
Wanderer-san, gratulacje! (miło znać chociaż jednego modka, którego się ma na liście gg XD). Powodzenia w pracy! \(^^\) (/^^)/ \(^^)/
Eee... ciebie, makrunia, i tak nigdy nie ma na gg. A już kilka razy chciałem se z tobą pogadać
PS. Jeszcze raz dzięki wszystkim, za wszelkie słowa
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-09-28 11:34:58)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
makrunia napisał:Wanderer-san, gratulacje! (miło znać chociaż jednego modka, którego się ma na liście gg XD). Powodzenia w pracy! \(^^\) (/^^)/ \(^^)/
Eee... ciebie, makrunia, i tak nigdy nie ma na gg. A już kilka razy chciałem se z tobą pogadać
PS. Jeszcze raz dzięki wszystkim, za wszelkie słowa
Jestem, tylko siedzę niewidoczna Jak chcesz pogadać to pisz - może akurat będę ^__^
Co chcesz od Czujnego Oka? XD Bardzo miłe przezwisko
Ostatnio edytowany przez makrunia (2006-09-28 12:58:45)
Muszę powiedzieć, że jak na razie Wanderer spisuje się bdb. Nowy nick Wan Czujne Oko ;]
Oby ten zapał szybko nie zgasł.:P
Nie wyróżniając się, napiszę to, co moi przedmówcy:
Gratuluję i życzę powodzenia.
Wan Czujne Oko[hehe] - nie mylić z Sokolim Okiem?[hehe]
Mimo iż króciutko jestem na tym forum, przyjm drogi Wanie Czujne Oko i ode mnie szczere gratulacje:-D
Ostatnio edytowany przez liia (2006-09-28 19:27:31)
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)
Będę zabijał za takie przydomki!!!
Pewien użytkownik, że podywaguję, wyraził swego czasu sprzeciw, kiedy zaczęto nazywać go "ciastek".
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2006-09-28 13:26:37)
Gratuluje