Nie jesteś zalogowany.
Ludzie co wy widzice w tym green green???
Bardzo śmieszna komedia.
i nie tylko ale rzeczywiście uśmiać się można
jak kiedyś pożyczyłem kumplowi green green to się tak usimiał z 3-ciego odcinka spadł z krzesła
Ostatnio edytowany przez haker836 (2006-09-24 15:21:10)
tylko w 13 odcinku wcale się nie śmiałem z kolegą tak stwerdziliśmy po co śmiać się z 13 odcinka skoro nic nie było zabawnego
Jest takie coś jak "edycja tekstu" wiem że to ciężkie słowo i bardzo skomplikowana akcja.
Ale zamiast pisać dwa posty pod sobą można jeden edytować, masz w prawym górnym rogu "Edytuj"
Przepraszam za offtop
Ostatnio edytowany przez Zress (2006-09-27 15:08:02)
Dla mnie Green Green to zdecydowanie najlepsza komedia anime!
Zabawniejszych nie widziałem... School Rumble nudzi, FLCL świetne, ale nie każdemu przypasi robot wyłażący z guza na czole, Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan dobre tylko, że krótkie, Iketeru Futari również za krótkie...(i można wymieniać i wymieniać). Jedynie GTO i FMP:Fumoffu mogą dorównywać tej serii, ale na pewno nie są lepsze od Green Green(to moja osobista ocena więc się nie przejmujcie). A scena w składziku to poprostu "THE BEST Yaoi", do dzisiaj śni mi się to po nocach!
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
dla mnie porównywalne z Grenn Green jest He is my naster:) dodam tylko że podobny humor:)
A scena w składziku to poprostu "THE BEST Yaoi", do dzisiaj śni mi się to po nocach!
To masz "Ekstra" sny .
A tak na serio, to ta scena też mnie powaliła .Anime w ogóle jest fajne, ale najleprze według mnie nie jest, ja wole "Ichigo 100%"
Oczami Fana Blog ;]
niedługo ściągne Green Green OVA też dobre
Ostatnio edytowany przez haker836 (2006-09-30 17:57:07)
Dla mnie anime trochę powyżej średniej. Fakt, zabawne ale akcje z trójką zboczeńców są czasami aż niesmaczne Poza tym jest w nim jedna z najbardziej znienawidzonych przeze mnie postaci w anime: Midori Chitose. Ot, taka średnia seria, nie ma się czym zachwycać bo jest wiele lepszych i zabawniejszych tytułów, np. School Rumble.
"Skazany na zajebistość"
bardzo fajna seria, i to nie tylko dlatego że śmieszna (...) ^.^
Jak to obejrzałem (jedno z pierwszych anime jakie obejrzałem) to twierdziłem, że nawet niezłe jest. Ale po czasie gdy trafiłem na kilka innych tytułów uważam, że wypada blado (jeśli chodzi o komedie) na tle np. School Rumble, FMP Fumoffu czy GTO (które aktualnie od kilku dni oglądam i po prostu padam ze śmiechu). Tak więc w moim prywatnym rankingu GreenGreen raczej plasuje się na końcu stawki.
Ostatnio edytowany przez Cain (2006-09-30 22:11:40)
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
Green green nie wciągnął mnie. Natomiast najlepszą komedią ecchi należałoby raczej okrzyknąć "He is my master"
Green green nie wciąga raczej na więcej niż jedno obejrzenie.Bo po raz pierwszy to każdy to w całości obejrzy bo jest super.
Green green nie wciąga raczej na więcej niż jedno obejrzenie.Bo po raz pierwszy to każdy to w całości obejrzy bo jest super.
No cóż ja już 4 raz obejrzałem tą serie i mógłbym dalej oglądać![okej]
I found an island in your arms
Country in your eyes
Arms that chain, Eyes that lie
Break on through to the other side
ktoś z was ściąga Green Green bo ja tak