#41 2006-10-25 20:34:45

teusz
Użytkownik

Odp: Samobójstwo 14-latki ;(

Freeman napisał:

To zobacz jak karki kroją gościa na ulicy w centrum miasta, ze 300 osób wokoło powinni o współudział oskarżyć.
Dla wszystkich to jest nienormalne, ale o dziwo tak się dzieje.

Nie porównuj sytuacji na ulicy do sytuacji w klasie[cholera]cenzura][cholera] przecież (jesli nic się nie zmieniło od czasu gdy chodziłem do gimnazjum) to oni znali tą dziewczyne jakieś 8 lat. Jak oni mogli zrobić coś dziewczynie skoro znali ją tak długo?? to jest wyjątkowo chore[cenzura]

#42 2006-10-25 20:35:56

ace23
Użytkownik

Na ulicy to sam bym się bał jak by jakiś koleś ze splówą wyskoczył czy z nożem ale w klasie gdzie wszyscy się znają to dlamnie niejest normlne. u mnie w TU jest kilku oklesi którzy zawsze się do wszystkich rzucają i już nie raz miałem ochote im przy***** ale naszczęście nikogo nie klepią, mimo tego to dalej nie moge tego znnieść że nic nie zrobili nawet nie poszli po nauczyciela... Kur... nie moge już o tym myśleć bo mnie szlag trafia klnie

ace23.gif
Y9gsX

#43 2006-10-25 20:36:08

Freeman
Użytkownik

teusz napisał:
Freeman napisał:

To zobacz jak karki kroją gościa na ulicy w centrum miasta, ze 300 osób wokoło powinni o współudział oskarżyć.

Nie porównuj sytuacji na ulicy do sytuacji w klasie[cholera]cenzura][cholera] przecież (jesli nic się nie zmieniło od czasu gdy chodziłem do gimnazjum) to oni znali tą dziewczyne jakieś 8 lat. Jak oni mogli zrobić coś dziewczynie skoro znali ją tak długo?? to jest wyjątkowo chore[cenzura]

Od czasu gdy ja kończyłem podstawówkę/zaczynałem liceum najwyraźniej wiele się zmieniło.

#44 2006-10-25 20:38:25

duch_84
Użytkownik

Pobij atakującego kogoś to pomorzesz w sposób karalny.

#45 2006-10-25 20:39:23

opcy
Użytkownik

Freeman napisał:

racja, ale tu pojawia się to co mówili teusz i duch 84, w przeciwieństwie do karków na ulicy tu zwyrodnialcy nie są anomimowi, tak samo jak ofiara, poza tym do nauczyciela jest blizej niż do policjanta (powinien być na korytarzu lub w klasie obok), wyść z klasy i zawołać kogoś to nie problem.

Ostatnio edytowany przez opcy (2006-10-25 20:47:08)

To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład smile

#46 2006-10-25 20:40:06

Sevortharte
Użytkownik

duch_84 napisał:

Im więcej osób w okolicy, tym mniejsze prawdopodobięstwo, że ktoś ci pomorze.

Ta bo kazdy ktory widzi to mysli ze ktos inny mu pomoze i idzie sobie spokojnie dalej.

#47 2006-10-25 20:41:27

tomxxx
Zbanowany

Po prostu brak mi słów.Takich to jedynie wysłać do osobnych szkół o podwyższonym rygorze i niech będą z takimi samymi dupkami jak oni.
Mam nadzieję że będą w poprawczaku do 18 lat.
A najbardziej mnie wkurzyli ci idioci ojcowie tych bachorów.
Któryś powiedział że to tylko były takie poszturchiwania.

Ostatnio edytowany przez tom_21 (2006-10-25 20:48:16)

#48 2006-10-25 20:41:56

MistrzSztuki
Zbanowany

O kurde. nawet nie czytałem pierwszego posta, ale chcę powiedzieć tylko, że załamałem się tą wiadomością, gdy ją usłyszałem z TVN24. Gimnazjum...[rip] Czasem z moją klasą stoimy na przerwie przyglądając się tym bachorom i zastanawiamy się, czy my też tacy byliśmy. Moja klasa i w ogóle mój rocznik w 3 klasie gimnzajum, był naprawdę bardzo dojrzały, jak na ten wiek( w porównaniu do tych dzisiaj ). Były doprawdy zwały na lekcji, przez co nie było tak stypiarsko na lekcjach, jak w liceum, ale były to tylko słowa, śmiech no i kończyło się na upomnieniu(koleś spytany o trzy ostatnie zdania nauczycielki, nie wiedział co powiedzieć i dostał pałę). I już cała klasa siedziała cicho. Wiem, że tam nie było nauczyciela/ki
Ale żeby rozebrać koleżankę? I wszyscy bawili się przy tym? Reszta klasy nie reagowała?
Strach chodzić do szkoły.

Powinni zamiast PATRIOTYZMU wprowadzić (piękne słowo, ach jak ono cudnie brzmi)...
D Y S C Y P L I N Ę - i lać pałą po mordzie takich gówniarzy, JAK W AKIRZE!
Przynajmniej można się czegoś z ANIME nauczyć, nie sądzicie?

ukryty
i! WINNA JEST CAŁA KLASA, personel po części też.
jest mi w tej chwili bardzo, bardzo smutno z powodu tej dziewczynki. Współczuję jej rodzicom i przyjaciołom.

TERAZ TEN PAN G. mógłby się popisać. No i co z tym zrobimy panie g.zly?

Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-10-25 20:43:23)

#49 2006-10-25 20:42:31

grejpfrut
Użytkownik

to już przesada. nie patrzyć ile mają lat, wiedzieli co robią. śmierć za śmierć ;/ kula w łeb i już.

ale gdzie do cholery była cała klasa? ich było 3, w klasie było PRZYNAJMNIEJ 20 osób :/ przynajmniej 7 na 1 by się znalazło... i co, nikt nie pomógł :/

cieszę się, że mam inną klasę...

Ostatnio edytowany przez grejpfrut (2006-10-25 20:44:48)

#50 2006-10-25 20:42:56

Obiwanshinobi
Użytkownik

bodzio napisał:

Zło trzeba niszczyć w zarodku, tylko że ono już za bardzo się rozpleniło.

Ach, ta metafizyka... Dobrze, że Hitler nie mógł znać "Władcy Pierścieni", ani "Silmarillionu" Tolkiena.

#51 2006-10-25 20:43:46

ace23
Użytkownik

tom_21 napisał:

Po prostu brak mi słów.Takich to jedynie wysłać do osobnych szkół o podwyższonym rygorze i niech będą z takimi samymi dupkami jak oni.
Mam nadzieję że będę w poprawczaku do 18 lat.
A najbardziej mnie wkurzyli ci idioci ojcowie tych bachorów.
Któryś powiedział że to tylko były takie poszturchiwania.

Ciekawe co by powiedzieli jak by to ktoś ich poszturchał w podobny sposób.

ace23.gif
Y9gsX

#52 2006-10-25 20:44:10

teusz
Użytkownik

Sevortharte napisał:
duch_84 napisał:

Im więcej osób w okolicy, tym mniejsze prawdopodobięstwo, że ktoś ci pomorze.

Ta bo kazdy ktory widzi to mysli ze ktos inny mu pomoze i idzie sobie spokojnie dalej.

Bo na ulicy nie woła się pomocy chcą mnie okraść do wszystkich obecnych, w takiej sytuacji większość cię olewa bo nie chce mieć kłopotów. Ale jeśli zawołasz kogoś konkretnie (wiem z doświadczenia) to istnieje duża szansa że ci pomoże

#53 2006-10-25 20:45:55

duch_84
Użytkownik

"Wszystko zostaje w rodzinie", a w tym przypadku w klasie.

#54 2006-10-25 20:47:46

Apocalips
Użytkownik

Az szkoda gadac poprostu tragedia az niechce myslec co czuja tej dziewczynki rodzice ja bym na miejscu ojca udusił takich az niewiem jak ich nazwac poprostu przykro . Znajac zycie tym chlopaką sie upiecze ze maja 14 lat nieswiadomie dorowadzili do zabujstwa polskie prawo ;/ ja bym dał ich do komory gazowej i udusił

#55 2006-10-25 20:48:26

Zgrzyt
Użytkownik

Trza się wypowiedzieć hmmmmmmm.
po pierwsze szkoda ze nie mieszkam w ty miesicie zrobił bym co trzeba(co jak co jeszcze czysty do końca nie jestem to jak bym ich trochę uszkodził i tak bym się nic nie stało)
Po drugie nie kara śmierci, jest za łagodna wole tortury psychologiczne itp. 100 x gorsze piekło niz. w Higurashi no Naku Koro ni . tak przez minimalnie 4 lata a potem bym słuchał jak proszą o śmierć smile_big (jestem troszkę chory wiem smile_big)
A następnie kolesie w tej klasie to cioty przez obronie nie jednej laski dostał porządnie wpier*** a jednak się nie podawałem(adrenalina to super rzecz nawet uśmierza ból).I mam zryty dzień jak się patrzy : /

#56 2006-10-25 20:50:12

teusz
Użytkownik

Są znacznie lepsze metody śmierci, w średniowieczu byli tzw Mistrzowie bólu z chęcią dałbym tą trójke skur******** pod opieke takiego mistrza

#57 2006-10-25 20:50:55

opcy
Użytkownik

teusz napisał:

Bo na ulicy nie woła się pomocy chcą mnie okraść do wszystkich obecnych, w takiej sytuacji większość cię olewa bo nie chce mieć kłopotów. Ale jeśli zawołasz kogoś konkretnie (wiem z doświadczenia) to istnieje duża szansa że ci pomoże

Przypomniała mi się sytuacja przedstwiona w pierwszym odcinku GANTZa, ta w metrze, taka dygresja

To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład smile

#58 2006-10-25 20:51:22

Dżibril
Użytkownik

Apocalips napisał:

Az szkoda gadac poprostu tragedia az niechce myslec co czuja tej dziewczynki rodzice ja bym na miejscu ojca udusił takich az niewiem jak ich nazwac poprostu przykro . Znajac zycie tym chlopaką sie upiecze ze maja 14 lat nieswiadomie dorowadzili do zabujstwa polskie prawo ;/ ja bym dał ich do komory gazowej i udusił

Wszystko w rękach jej brata - myśle , że obije smarkaczy jeśli tylko będzie miał okazje.
I nie uważacie , że jesteście troche za radykalni ? Zabić , oklaczyć , torturować... tych słów nie powinno sie używać , szczególnie w odniesieniu do dzieci. Ja nie potrafiłbym uderzyć dziecka , ani nikogo zdecydowanie młodszego odemnie.

Ostatnio edytowany przez Dżibril (2006-10-25 20:53:15)

#59 2006-10-25 20:52:10

Freeman
Użytkownik

duch_84 napisał:

Pobij atakującego kogoś to pomorzesz w sposób karalny.

Jest coś takiego w KK jak obrona konieczna.

opcy napisał:
Freeman napisał:

racja, ale tu pojawia się to co mówili teusz i duch 84, w przeciwieństwie do karków na ulicy tu zwyrodnialcy nie są anomimowi, tak samo jak ofiara, poza tym do nauczyciela jest blizej niż do policjanta (powinien być na korytarzu lub w klasie obok), wyść z klasy i zawołać kogoś to nie problem.

Dokładnie. Tylko dlaczego to był problem? Dlaczego nie pomogli, chociaż nie są anonimowi, chociaż mieli bliżej do nauczyciela...

#60 2006-10-25 20:53:12

ace23
Użytkownik

A ja słyszałem że to w starożytnych chinah byli tacy co znali się doskonale na technikach sprawiania niesamowitego bólu przez wiele dni i torturowanie nie umierali puki oni tego nie chciali.

ace23.gif
Y9gsX

Stopka forum

© Animesub.info 2024