Nie jesteś zalogowany.
Koreła... koreła... sssuuuugggoooooiii! W 2007 powstanie film fabularny - nie animowany[yahoo][yahoo][yahoo]. MÓJ JEZZZUUUU!!! Jak to zobaczyłem myślałem, że mnie z zachwytu pos... Lukajcie Tutaj (Zapowiedź EVANGELION REAL MOVIE) to Was pewnie też;D Nie moge się doczekać...[slina]
I love spaghetti but I got shhit on it!
NAAA NIII ?!?
Hai, hai. Ja też nie mogłem uwierzyć aż zobaczyłem ten subarashi trailer:P
Ostatnio edytowany przez iglasty (2006-10-26 22:10:38)
fajnie tylko machnales 2 takie same tematy
OMG. Będzie film . Pewnie jakaś amerykańska szmira ale mimo wszytko . Mam nadzieje że w wersji amrykańskiej unit01 nie będzie używał pajęczyny.
jak dla mnie to sciema:)
A mi siÄ wydajÄ, Ĺźe to fake:P WidziaĹem scenÄ z filmu "Hooligans" (tam z Elijahem Wood'em). Ale, Ĺźe film ma byÄ to wiem:)
Jezu kolo z spaider mena ma grać główna postać NIE ta co grała w spaidermenie ma być Asuka NIE kolo z matrixa też gra NIE plastikowe mechy NIE robione przez amerykanów NIE NIE NIE założę się że nie będzie sie trzymać zbytnio anime/mangi niektórych anime nie powinno się przerzucać na normalne filmy NIE NIE jak jak im się nie duda i sponiewierają moją kochaną serie zabije ZABIJE , ale do kina pójdę na to
chura ten zwiastun to kicha jak ten, to jest zwiastun robiony przez fana ale mi ulżyło
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2006-10-26 22:26:48)
A mi siÄ wydajÄ, Ĺźe to fake:P WidziaĹem scenÄ z filmu "Hooligans" (tam z Elijahem Wood'em). Ale, Ĺźe film ma byÄ to wiem:)
ja widziaÄĹm sceny z : supermana(tego nowego) x-men 1, matrix, kroniki riddicka i chyab z raportu mniejszosci:)
Ostatnio edytowany przez Przemek3 (2006-10-26 22:25:21)
a dlaczego niby ściema...? bez podstawne wnioski. Trailer jest. Aktorzy są, fakty są, scena jest. Mi to na szmire nie wygląda... no bo po co ktoś miałby robić nas w balona? bezcelowe...[baka]
Ta to jest fake. Sceny z War of the worlds, Constantine, Chronicles of Riddick, spiderman, hooligans, matrix i jeszcze kilka innych.
ja rozpoznałem tam sceny z Matrixa , The island ,Final Fantasy ,War of the worlds , x-man i Constantine
Ostatnio edytowany przez Chaos (2006-10-26 22:35:44)
O lol. Nie WELKIE LOL. Jak zobaczyłem tą zapowiedź, a w roli Shinjiego Elijah'a Wood'a, to pomyślałem, że z krzesła spadnę . Zobaczyłem też Kirsten Dunst(albo mi się zdawało ), wygląda na to, że zagra ona Asuke. W planie też przewinoł się Keanu Reeves, wtedy to juz spadłem z krzesła... ciekawe kogo zagra, zapewne Kaji'ego Ryouji. Jestem ciekaw kto zagra Misato (oj byle by tutaj właściwie dobrali aktora, bo im nie wybaczę). Wygląda tez na to, że ojca Shinjiego zagra Ian McKellen.
Hmm zobaczymy co z tego wyniknie... film robiony w koprodukcji USA - Japonia. ja rozumiem, że takie wybitne anime i w ogóle, ale żeby robić film fabularny, no nie wiem. Najlepiej jak powstrzymam się z osądem dopóki go nie zobaczę.
Edit: Dobra, wygląda na to, że link który dal iglasty to fake... pff iglasty wiesz co, tak robic ludzi w balona . Czyli aktórów których wymieniłem prawdopodobnie nie użyczymy (poza Wood'em - chyba).
Ostatnio edytowany przez Maniack (2006-10-26 22:34:53)
dlaczego musicie psuć piękną wizję...[placze]
a dlaczego niby ściema...? bez podstawne wnioski. Trailer jest. Aktorzy są, fakty są, scena jest. Mi to na szmire nie wygląda... no bo po co ktoś miałby robić nas w balona? bezcelowe...[baka]
To tak jak ja myślałem tutaj
Smutne ale prawdziwe ze jeszcze filmu nie zobaczymy ;/
Jeszcze boski frodo się przewinął (pedzio jeden ^^) pewnie w roli shinjiego... xD coś mi się to nie widzi zbytnio...
fake czy nie pożyjemy zobaczymy... bo sama obsada pewnie tanio by wyszła z tego co widziałem ^^
nie no ten dragon ball to totalny shit... w trailerze nie bylo w ogóle nawiazania do serii prócz dzwięku jaki sie pojawia przy osiaganiu ssj:D
eva.trivialbeing.net
W maju 2003 została ogłoszona podukcja wersji live-action Evangeliona przez Amerykańską firmę ADV Films (ktora posiada światowe prawa do rozpowszechniania serii poza Azją i Australią). Film zostanie swtorzony we współpracy ADV oraz Weta Workshop Ltd.. Szacuje się, że film zostanie wypuszczony od wczesnego 2006 do późnego 2010. Hideaki Anno, reżyser serii Evangelion nie będzie jednak reżyserował filmu live-action.
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2006-10-26 22:38:16)