Nie jesteś zalogowany.
sansiro zalosny jestes, jesli ukrade Ci samochod i przy sprzedawaniu go dodam karteczke z napisem na jakiej ulicy stal to bedzie w porzadku ?
szefu napisy sa i za kazdym razem jest napisany w nich autor ja nic nie zmieniam.
Do tego w napisach dodalem text pobrane z animesub.info:)
to odpal działkę osobom które na trudziły się w zrobieniu tych napisów!!
Proponuję zrobić spis userów (z allegro), którzy sprzedają Anime na nośnikach innych niż oryginalne
Nie widze w tym sensu. Chyba nikt normalny nie kupuje rzeczy jawnie kradzionych(nie wspominajac juz o przytaczaniu jakichs bredni o legalnosci[zly]). Sam spis nic nie zmieni skoro oni i tak beda kontynuowali swoja wizje szybkiego wzbogacenia sie chociazby pod innym nickiem. Wielu ludzi dziala w ten sposob nie tylko na Allegro. Moim zdaniem trzeba uswiadamiac ludzi zeby tego nie kupowali. Jakby nie patrzec aukcja kosztuje, a skoro nie bedzie klientow - problem zniknie.
Ej lole ten http://www.allegro.pl/item138390261_naruto_odcinki.html to moja auukcja nie czepcie sie lamusy Pozdro
To juz sa szczyty!
Nie wolno wytykac nikogo palcem!!! wiec jezeli bedziecie tak dalej postepowac to zajdziecie najdalej od celu^^
Zalosne... Ty chyba jestes nieswiadomy tego co robisz!;) Nie obchodzi mnie ani nikogo tutaj na co przeznaczysz te pieniadze. Czlowieku, okradasz ludzi i jeszcze masz czelnosc mowic ze w dobrym celu?!
Do tego w napisach dodalem text pobrane z animesub.info
Dodaj ze niezgodnie z wola autorow.
tez was bardzo lubie Nie czytaliscie co napisalem to byly moje pierwsze i ostatnie sprzedawczyki Pozdrawiam:)
Ps. Zaprosze was na lody albo na cukierki i atmosfera sie ureguluje:D:P[yahoo]
Ostatnio edytowany przez sansiro (2006-11-01 17:02:18)
Ta Sansiro pewnie rodzice pozalowali pieniedzy na jakas "glupote" to postanowil ze posprzedaje sobie odcinki anime...
Ps. Zaprosze was na lody albo na cukierki i atmosfera sie ureguluje:D:P[yahoo]
Za pieniądze zarobione na tej aukcji? Nie dzięki, postoję!
leże u szefa na dywaniku[cenzura][shithappens]:P
Ostatnio edytowany przez sansiro (2006-11-02 00:24:22)
Moze i zakonczyles ale i tak pewnie sprzedasz za te 45 zl czy ile kto tam dal, te pieniadze juz lepiej przeznaczyc na utrzymanie tej strony...
Falmax wiesz, że właśnie wpadłeś na genialny pomysł ???
Można zrobić akcję sprzedaży owych Anime na allegro, by wspomóc stronę, albo akcję Anime za free i kasę przeznaczyć na DVDki na nowe Animce do nowych paczek
Kto jest za tym pomysłem ???
To prowokacja?
I quess so BTW dobrze że jest opcja zgłoś naruszenie praw
[yahoo]hehe wreszcie ktos madry to ja bede tym pierwszym ok??:P. Pisze by pisac!
Dla Hecy
Ostatnio edytowany przez sansiro (2006-11-02 00:26:00)
Znalazlem pirata a ja niby jestem ten najgorszy http://republika.pl/master_of_hell/regulamin.html
strona Pitera6666. Pozdrawiam
--------------------------------------
Jakby szybko wylaczyl www dla ostroznosci}}}}}}}}}} Zawartosc strony pitera 666
Zasady sprzedaży:
1. 1 CD = 2-3 zł; 1 DVD = 5-8 zł, minimalne zamówienie to: 5 CD/3 DVD
2. Do zamówienia należy doliczyć 6zł/12zł (przedpłata/pobranie) kosztów przesyłki
3. Możliwe formy płatności to: wpłata na konto, płatne przy odbiorze.
Dla CD:
5-40 CD - 3 zł za 1 CD
powyżej 40 CD - 2,8 zł za 1 CD
anime z polskim hardsubem - 1 CD/2 zł Dla DVD:
3-30 DVD - 8 zł
powyżej 30 DVD - 7 zł za 1 DVD
anime z polskim hardsubem - 1 DVD/5 zł
Reklamacje:
Czasem może się zdarzyć że to co nagram może nie działać/nie dać się skopiować z płytki mimo mojego sprawdzenia, niestety nikt nie jest doskonały? W takim przypadku należy się ze mną skontaktować w ciągu 3 dni od daty otrzymania przesyłki w celu ustalenia dalszego postępowania.
Reklamacja nie obejmuje:
1) słabego timing'u w napisach znajdujących się w oddzielnych plikach (np. opóźnienia wyświetlanego tekstu o kilka sekund)
2) uszkodzonych pojedyńczych klatek w plikach video
3) gier Hentai
Więcej nie przychodzi mi do głowy - w razie wątpliwości pytać!
Ostatnio edytowany przez sansiro (2006-11-04 15:43:44)
Ameryki nie odkryłeś - stronę mam w profilu i jest podana do publicznej wiadomości. Nastawiona jest na wymianę anime - jak ktoś chce kupić za podaną przeze mnie cenę to nie widzę problemu. Na allegro nic nie wystawiam...
Ostatnio edytowany przez Piter666 (2006-11-04 15:48:02)
Allegro czy inne źrudło to nie waże nie można sprzedawać anime tylko wymiana!!! Szkoda mi na ciebei słów...
sansiro, rzekłbyś:
"Prawo to ja"
chociaż Piter 8zł za DVD to troche duzo :/
Ostatnio edytowany przez Cain (2006-11-04 16:16:59)
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
chociaż Piter 8zł za DVD to troche duzo :/
Nie twierdzę, że to jest prawie darmo - "plus" jest tego taki, że cena odstrasza potencjalnych nabywców. Zależy mi na wymianach i powiększaniu mojego zbioru - takie hobby
Allegro czy inne źrudło to nie waże nie można sprzedawać anime tylko wymiana!!! Szkoda mi na ciebei słów...
A ja powiem o Tobie tylko tyle : "jaki z Ciebie OSIOĹ (...)"
Jak czytam te twoje głupkowate posty to aż mi się niedobrze robi
Ostatnio edytowany przez Satoshi (2006-11-04 16:53:30)
Tez ostatnio sledze topici gdzie sie wypowiada sensiro, żenada.
Przeciez ten chlopak sam nie wiem o czym on tak naprawde pisze, przykladam jest topic "Ĺrednia wieku animesub-userow..." smiech panowie, smiech
Dobrze ze ten chlopak jak widzimy jest pretendentem do wylapania
Sorry za [koniectematu]ale musialem dodac swoje 3 grosze.
sansiro, rzekłbyś:
"Prawo to ja"chociaż Piter 8zł za DVD to troche duzo :/
Prawo to ja:P[shithappens]