Nie jesteś zalogowany.
Ludziki, pojazdy, Snake Eyes... To były czasy Yo Joe!
Rijal amerikan hiro!
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
A czemu konkretnie?
Rijal amerikan hiro!
Ostatnio edytowany przez Dehumanizer (2006-11-27 20:33:16)
jeszcze takie małe były, ale nazwy już nie pamietam:P omnikony czy coś takiego:P
chyab minikony hehe a dinoboty byly idealne
Grimlock Crash Grlimlock destroy:)
Noctis napisał:opcy napisał:[...] Ja pamietam, to był chyba jedyny komiks z Transformersów jaki miałem, musieli wtedy walczyć z jakimś masterem decepticonów (w działo laserowe się transformował, ale to nie był Megatron) [...]
Galvatron. Czyli Megatron po ulepszeniu, które zafundował mu Unicron.
Nie, to na pewno nie był Galvatron, to było w czasie kiedy autoboty zostału uwięzione przez decepticonów, a Optimus Prime przekazał matrycę stworzenia jakiemuś dzieciakowi...
Ten decepticon miał głowę jak cyklop (z jednym okiem). W serialu animowanym chyba tego nie ma, za to jest w komiksie, wtedy kiedy odnalazły się dinoboty.A G.I.Joe's też uwielbiam... Freeman ile miałeś figurek?[respekt]
cyklop był w szeregach galvatrona czy megatrona jak kto woli tak mnie sie wydaje przynajmniej:) a odcinek kinowy ??? co o nim sądzicie mysle ze byl swietny i do tej pory go oglądam
Film jest świetny... tylko jedna wada (moim zdaniem). Autorzy chcięli upchnąć zbyt duży obszar historii w jednym filmie, przez to akcja w niektórych miejscach działa się za szybko. Ale dla mnie i tak odlot
The Transformers - The Movie jest nie do wygryzienia.
Do tej pory lubię sobie obejrzeć wybrane fragmenty
A Soundtrack z w/w filmu wcale nie jest gorszy
Stan Bush - The Touch
Stan Bush - Dare
Weird Al Yankovic - Dare to Be Stupid
Vince DiCola - Autobot-Decepticon Battle
Takie utwory się pamięta całe życie
"You got the touch!
You got the power!
......YEAH!"
"Transformers
More than meets the eye
Transformers
Robots in Disguise
Transformers
Autobots wage their Battle
To destroy the evil forces
Of the Decepticons"
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez dzimbo (2006-11-27 20:53:30)
Muzyka z filmu też pierwsza klasa. Wie ktoś może czy Stan Bush ma na swoim koncie więcej niż tylko te dwa kawałki? z miłą chęcią chciągnąłbym pozostałe, jeśli takowe są...
[cytuj]Nie, to na pewno nie był Galvatron, to było w czasie kiedy autoboty zostału uwięzione przez decepticonów, a Optimus Prime przekazał matrycę stworzenia jakiemuś dzieciakowi...
Ten decepticon miał głowę jak cyklop (z jednym okiem). W serialu animowanym chyba tego nie ma, za to jest w komiksie, wtedy kiedy odnalazły się dinoboty.
[/quote]
Robot o którym mowa to Shockwave. Swego czasu - w komiksie - na krótko zdetronizował Megatrona. W serii animowanej zawsze był wiernym poplecznikiem (mam 90 epów starej serii z 80 lat plus The Movie).
Galwatron - w serii animowanej był to zmodyfikowany Megatron. W komiksie to tak właściwie do końca nie wiadomo, ale też najprawdopodobniej zmodyfikowany Megatron ale z innego wymiaru - w tym wymiarze Decepticony całkowicie wybiły Autoboty.
Ech... Fajnie to jest. Czekam na film. Jestem pełen nadziei i obaw. Mam nadzieję, że niczego nie spieprzą.
a wiecie skad sciagnac ten film[animowany]?
Ostatnio edytowany przez Wrona (2006-11-27 21:21:17)
Google powinien wiedzieć Ewentualnie któryś z jego magazynierów pirtupirów
Naprawdę, pamiętam, że gdy jako dziecko obejrzałem Transformers The Movie (jakoś równocześnie zresztą z GI Joe The Movie), to byłem po prostu wstrząśnięty Animacja (te światłocienie w GI Joe... wtedy jeszcze nie wiedziałem, że to światłocienie, ale wiedziałem, że czymś się ten film różni od innych "bajek" w tv), no i sama historia (pamiętam, że chyba byłem zdecydowanie poniżej pg ratingu, jaki miał Transformers TM). Soundtracki do obu filmów to poezja, a dubbing (zwłaszcza w GI Joe) to do dziś klasa sama w sobie (głosów Golobulosa, Cobra Commandera czy Sgt Slaughtera się nie zapomina).
(gĹosĂłw Golobulosa, Cobra Commandera czy Sgt Slaughtera siÄ nie zapomina).
Nie ma to jak gĹos StarScream'a, jeden z moich ulubionych negatywnych bohaterĂłw
A głos Soundwava? To było coś pięknego, jak byłem mały to udawałem, że mam taki komputerowy zmodyfikowany głos Echhhh kiedy to było, wypożyczanie kaset z videoteki oglądanie po kilka razy tej samej kasety. Cudowne czasy... szkoda, że nie wrócą
Ale przynajmniej ma się miłe wspomnienia, i nie tylko z Transformerów... Chyba pamiętacie czasy Simpsonów, na świętej pamięci Fox Kids
ten trailer do fabularnego filmu ostatnio widziałem przed seansem w kinie (byłem na "pakt milczenia" i nie polecam filmu...) i szczerze pisząc to zaskoczyło mnie to że transformery są z marsa O_o ale cóż może to jakiś chłyt marketindody!
Wczoraj się pojawił właściwy teaser do Transformersów. To jest link do wersji HD, ale zwykłe też są na tej stronce (polecam HD). Teaser jak to teaser, ale można się spodziewać, że film na pewno będzie widowiskowy.