Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9
Jak oceniacie drugą serię ? Nie chce przeglądać wątku bo boję się spoilerów , a zastanawiam się czy warto ściągać/odwiedzić constansa .
Czy warto ściągać.
Dla fanów wszystiego co związane z tytułem Ah My Goddess mówie warto. Dla innych mam ocene taką że mniej tam akcji, więcej relationship.
No i mamy Gre OH MY GODDESS. Tylko pytanie, na jakiej podstawie, Anime czy Mangi.
ze skrinów wygląda, że na podst. mangi
Na Wikipedia jest 24 a nie 22.LINK
Cóz to może oznaczać?
Może to że będą dwa dodatkowe odcinki, tak zwane specjale.
No cóz takie małe zastanawiajki.:D:D:D
Ostatnio edytowany przez constans73 (2006-12-01 17:58:05)
gdzie ty to znalazles? odcinkow jest 22. oczywiscie mowimy o drugiej serii.
edit: wlasnie zobaczylem odnosnik. ale nie wierz we wszystko co pisza na wikipedii.
Ostatnio edytowany przez shinma (2006-12-01 18:00:41)
Już dodałem linka.
No i nawet widać że data to 2007 rok:P:P:P:P:P:P:P:D:D:D:D:D:D:D:D
No cóz wierzyć, czy nie wierzyć, ale nadzieja jest.[okej]
Ostatnio edytowany przez constans73 (2006-12-01 18:06:01)
Wczoraj ukazał się 1-szy epek special'u od grópy [AonE-AnY]
Pierwszy odcinek był ciekawy... nawet usmiałem sie w pewnym momencie . Teraz tylko czekać na 2-gi epek
Ostatnio edytowany przez mariodreamer (2007-12-26 14:33:36)
A obydwa epki w postaci "surowej" RAW macie tutaj: Episode 1 Zenpen i Episode 2 Kouhen
właśnie pierwszy tłumaczę
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
Właśnie jestem w miarę świeżo po Ah! My Goddess: Fighting Wings. Jak już całkowicie "rozpłynąłem się z zachwytu nad genialnością tego dzieła sztuki" to naszło mnie takie pytanie, które kieruję do: po prostu wiedzących / zagorzałych fanów / fanatyków tej pozycji*:
Belldandy od teraz ma [i będzie mieć?] dwa anioły? Manga porusza głębiej tą kwestię? Widzieliście, gdzieś może na necie jakieś fajne tapety z tymi dwoma aniołami, albo przynajmniej z tym pochodzenia demonicznego?
* niepotrzebne skreślić
Ostatnio edytowany przez MasterPLASTER (2008-02-07 15:04:55)
Belldandy od teraz ma [i będzie mieć?] dwa anioły? Manga porusza głębiej tą kwestię? Widzieliście, gdzieś może na necie jakieś fajne tapety z tymi dwoma aniołami, albo przynajmniej z tym pochodzenia demonicznego?
* niepotrzebne skreślić
To Lind miała dwa anioły (ta z jednym skrzydłem), a nie Belldandy.
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)
Ale demon, który został zaszczepiony w Belldandy zamienił się w anioła.
Ale demon, który został zaszczepiony w Belldandy zamienił się w anioła.
Fakt, przecież on został z Bell :P
Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. (Terry Pratchett - Maskarada)
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9