Nie jesteś zalogowany.
Witam. Własnie wrzuciłem moje pierwsze napisy do anime One piece 289. Mam pytanie czy ktoś ogląda to anime. Bo jak nikt tego nie chce to nie będę sie trudził, a tak mógłbym stopniowo tłumaczyc
Trochę osób ogląda w tym ja, widać zresztą po ilości pobrań wcześniejszych napisów. I moim zdaniem jesli byś chciał tłumaczyc to najlepiej razem z innymi robić napisy do wcześniejszych odcinków (bodajze 115 juz jest). Więc jakbys robił napisy do tego świetnego anime to na pewno twoja praca nie poszłaby na marne
A moim zdaniem świetnie że zabrałeś się za aktualne odcinki... Można oglądać serie na bieżąco.
Oglądam ale jestem na 126 odcinku, na bieżąco tłumaczy Starfox, więc lepiej jak będziesz robił napisy do wcześniejszych epów.
Na bieżąco tłumaczę, ale... to co wypuszcza Kaizoku-Fansubs:] Do wydań Gerusamy, ADC-Elites i Saber raczej nie będę podchodził.
Pierwszy odcinek, który mógłbym przetłumaczyć to 210. Wcześniejszych nie mam(oglądałem w tv). Tłumaczył bym jak bym miał czas choć trochę mało go mam. No, ale zawsze coś. To od, którego zacząć??
od którego chcesz:]
ja tylko zaznaczę ,że tłumaczę na pewno do 130 odc:) żeby nie było:)
Ja chcialem zaczac ale brakuje mi wszystkich odcinkow, niedobrze.
Tak. Trochę osób to ogląda. Szkoda tylko, że nie tyle, co Naruto czy Bleach. Moim zdaniem One Piece bije je na głowę. Jak nie zadowala cię ok. 200 pobrań po ok. 4-5 miesiącach, nie ma sensu byś się trudził. Jednakże jeśli Ci to sprawia przyjemność, tłumacz. Przyda się każda osoba.
Ja tłumaczę teraz Skypiea Sagę jak coś.
trzeba zorganizować, jakąś kampanię, żeby zachęcić ludzi do oglądania One Piece:D
Ta kampania niewiem czy przejdzie tego przeciez jest wiecej niz naruto a to masa sciagania.
o tej kampanii to i ja dzisiaj myślałem.
Najpierw trzeba byłoby wrzucić na maxiora kilka Amv, op. itd.
ps: Big_Mister nie tylko twoim zdaniem
Ostatnio edytowany przez Mender (2006-12-19 21:20:42)
no i co z tego, że dużo?
Moim zdaniem Naruto też będzie miało tyle odcinkiów(jak nie więcej). Ja też uważam że OP bije Naruta i Bleacha na głowę i, że warto obejrzec to anime. gdybym tak nie uważał nie brał bym się za tłumaczenie.
Ja tez oglądam ta serie i uważam ja za jedna z najlepszych. Po za tym mam wszystkie odcinki jaki i filmy. Również jestem za napisami do bieżących odcinków
One Piece rzadzi!!!!
Naruto to powoli robi sie wielkim shitem.....
rób jak najbardziej napisy, na bank sie przydadzą:)
Może, ale nie jest to coś w stylu Naruto. Fillery w One Piece, które są bardzo małą częścią serii (tutaj jest spis odcinków) są naprawdę ciekawe i bez przeczytania, że nie są wzorowane na mandze, można się tego nawet nie domyśleć. W Naruto trwają one o 1/3 całości, a fabuła powala. Cóż, zależy od gustu.
Ja tam polecam serię. Zapraszam także na forum o nim - jedyne w Polsce. (link w sygnaturce)
sorry za maly offtop ale czy ktos moglby mi zapodac (tutaj albo na PW) jakas stronke gdzie moge sciagnac epki OP od 208 wzwyż ?? Moga byc nawet rmvb bo i tak zbieram hardki od K-F ale naszła mnie wielka ochota na pooglądanie reszty epkow
Wysłałem Ci link na PW.