Nie jesteś zalogowany.
A o co chodzi?
Ja obejrzałem całą serię 1, a więc i odcinek 24.
A teraz zacząłem serie 2.
I czekam aż wydadzą Innocence oraz sac i 2gig jako filmy, z polskim tłumaczeniem.
Ostatnio edytowany przez Sir Mavins (2007-01-09 12:14:56)
? a czy w tych filmach sa jakies dodatkowe sceny? jesli nie to nie widze sensu...
jakie dodatkowe sceny?
przecież są to sac i gig skrócone do filmu, takie małe coś w pigułce.
parę faktów:
-1- są dodatkowe sceny
-2- poprawili obraz
-3- poprawili dźwięk
więc ja widzę sens;)
tak sobie patrze na speciale do GITS-a i zauważyłem coś takiego jak "BIOS File"
co to jest?
W wolnych chwilach poskładam napisy do Laughing Man, problem będzie tylko z dodanymi scenami, ale zobaczymy, ile się tego uzbiera. Za Individual 11 wezmę się po zakończeniu 2nd Gig.
BIOS to dodatek omawiający historię itp.
Czy do was też tak masakrycznie długo dochodzą paczki od idg???? Pierwszy zeszyt 2nd gig otrzymałem z tydzień temu. Na drugi cały czas czekam, a na stronie napisali, że wysłali 12.01.07..... zaczyna mnie już powoli denerwować to czekanie[cenzura]
u mnie jest dokladnie to samo ... zastanawiam sie tez czy pudelko na sac2 i font dostane z nr 2 ... bo z pierwszym nic nie dostalem
Fakit!!!
Jest 22, a w kioskach była już 12!
Czy poczta jeszcze coś robi, oprócz nic nierobienia?
Prenumeratorzy są po prostu olewani...
Dlatego wolę ruszyć tyłkiem i latać do Empiku, niż siedzieć z tyłkiem w domu i czekać na zbawienie. ROZUMIEM TYCH, CO MIESZKAJĄ NA WSI.
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2007-01-29 02:55:05)
Dzisiaj do mnie dotarła druga paczuszka. Ale faktem jest, żę trzeba czekać, chociaż mnie akurat nie przeszkadza czekanie na ten tytuł bo już widziałem, a i tak teraz nie mam czasu. Szkoda tylko, że teraz w empiku jest cała pierwsza seria + pudełko + 3D front na to pudełko, podczas gdy prenumeracie 3D frontu na pudełko (do pierwszej serii) nie ma. Chętnie bym sobie zdobył osobno, ale nie wiem jak.
Ja drugą paczke dostałem 18.01 ale pudełka jak narazie brak.
REKLAMACJE.
Ponieważ nie dostałem do dnia dzisiejszego, złożyłem (i została przyjęta) reklamację.
Wszystkim tym, którzy podobnie do mnie, nie otrzymali jeszcze vol2 z 2nd gig radzę zrobić to samo.
Pozdrawiam.
Mam prośbę czy mógłby mi ktoś podać index GITS 2nd gig jest on na plakacie zaczyna się ISSN i tu są liczby. Potrzebny mi bo tam gdzie to zamawiam bez indexu nie dają sobie rady ;[.
1896-7310
no wreszcie otrzymałem drugi zeszyt. Szkoda, że po wysłaniu maila z reklamacją do idg... (na które zresztą nie odpowiedzieli<_<). Ostatni raz prenumeruję coś z idg[bzdura]
Sir Mavins THX
u mnie tez dzis gits pojawil sie w skrzynce
u mnie tez dzis gits pojawil sie w skrzynce
ja tak samo
wszyscy tak na idg narzekają,a może to wina poczty?
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."