Nie jesteś zalogowany.
Po Pierwsze będzie kiepski Dubbing. Połowe scen powycinają bo za brutalne czy coś takiego. Pierwsze 40 odcinków bedą powtarzane przez 3 lata.
Mam nadzieje ze puszca jedynie 25 pierwszych epkow. Ja sobie tego nie wyobrazam.. jakies male bachory zaczna to ogladac, i pozniej sie bede nabijac wszyscy ze ktos taki jak ja lubi Naruto, a to przeciez bajka dla dzieci.[shithappens]
Ostatnio edytowany przez pa3cja (2007-01-15 16:58:22)
A czego wy się spodziewalicie? Że puszczš wam po japońsku z pol napisami i bez cenzury? Tia jasne, szczególnie na kanale przeznaczonym dla dzieci. Lepiej się cieszcie że w ogolę puszczš Naruto w Polsce, nie widzę sensu w narzekaniu ale pewnie macie racje co do tego dubbingu i cenzury ale to należy przemilczeć. Swojš drogš i tak nie mam tego kanału więc sobie i tak nie obejżę... zresztš nawet nie miał bym chęci i czasu.
BTW. już widze te dzieciaki krzyczšce: :"Jestem Naruto, pokonam cię moim Jutsu", "ja jestem sasuke, to ja cię pokonam" albo "Wymień się tym tazo" xD ehh to mi przypomina szczenięce lata kiedy zbierałem karty z paczek Chio jak był szał na Dragon Balla
BTW. już widze te dzieciaki krzyczšce: :"Jestem Naruto, pokonam cię moim Jutsu", "ja jestem sasuke, to ja cię pokonam" albo "Wymień się tym tazo" xD ehh to mi przypomina szczenięce lata kiedy zbierałem karty z paczek Chio jak był szał na Dragon Balla
Jak byl szal na Pokemony, to bylam w 2 czy 3 klasie podstawowki, wiec ja pamietam jak zbieralal Tazo z pokemonami :]
Po Pierwsze będzie kiepski Dubbing. Połowe scen powycinają bo za brutalne czy coś takiego. Pierwsze 40 odcinków bedą powtarzane przez 3 lata.
A może dadzą lektora, co byłoby całkiem znośne.
we will see.... --;;'
Uf jak dobrze że wykasowali mi jetix niedawno :] bo jakbym miał to zapewne zobaczyłbym z ciekawości a tak nie muszę się martwić :]
Mam rozumieć, że jak zostaną(zostały) wykupione prawa do emisji w Polsce to StrayLife usuną swoje suby?
Lepiej się cieszcie że w ogolę puszczą Naruto w Polsce, nie widzę sensu w narzekaniu
Tu nikt się z tego powodu nie cieszy...Z powodu który Pa3cja już podała....
Mam rozumieć, że jak zostaną(zostały) wykupione prawa do emisji w Polsce to StrayLife usuną swoje suby?
Przeciez to tylko licencja TV
Dubbing jeszcze można wytrzymać, ale CENZURA... przecież to [cenzura][cenzura].
Teraz wiem dlaczego Shaman King ma takie noty na AniDB.net, polskiego wydania aż tak wysoko bym nie ocenił.
Rating 7.46
Tmp. Rating 6.77
Ostatnio edytowany przez wariacik (2007-01-15 18:11:41)
To bedzie chyba cos podobnego jak na rtl...połowa odcinka powycinania z powodu "brutalnych scen" mogli by chociaż to puszczać w poniejszych godzinach to by nie musieli sie męczyc z cenzura (pomarzyc moza) ja obejrze z ciekawoci pierwszy epek i pomieje się z dubblingu, który prawdopodobnie będzie do kitu już sobie wyobrażam te teksty "technika podziału cienia!!" wykrzykiwana przez "Narutoła" z głosem jakiego dzieciaka ale coż życie jest brutalne [baka]
Kisiel napisał:Mam rozumieć, że jak zostanš(zostały) wykupione prawa do emisji w Polsce to StrayLife usunš swoje suby?
To jak grupa traktuje licencję TV zależy tylko od niej. Mogš usunšć lub nie(w końcu to nie licencja DVD). Zresztš pewnie nabyli prawa do pierwszej serii/sagi Naruto, nie do całoci.
Maniack napisał:Kisiel napisał:Mam rozumieć, że jak zostanš(zostały) wykupione prawa do emisji w Polsce to StrayLife usunš swoje suby?
To jak grupa traktuje licencję TV zależy tylko od niej. Mogš usunšć lub nie(w końcu to nie licencja DVD). Zresztš pewnie nabyli prawa do pierwszej serii/sagi Naruto, nie do całoci.
zgadza się. ja osobicie mogę powiedzieć, że TV u nas się nie liczy:D
Powinno być tak jak w Mediamart... "Powinni tego zabronić" i "Nie dla Idiotów"...
Ludzie po co se psuć humor?[cool]
Ostatnio edytowany przez sansiro (2007-01-15 18:14:41)
Ciekawe Kto bedzie podkładał Głosy. Pod Sakure pewnie Doda a pod Naruto Cezary Pazura
BUEHAHA ja niemoge... Wykupili licencje od amerykanów pewnie i założe się że będzie słychać i angielskie głosy i sekunde później polskie. JAPAN SOUND THE BEST!! POLISH SUBITLES THE BEST!!
LOL pwnie zrobią lektora (ale to mało prawdopodobne ) jeśli się jakiś epek pojawi to zgrajcie na kompa i dacie linka potem po wrzuceniu np na youtube
Ostatnio edytowany przez star5555 (2007-01-15 19:02:45)
Wlasnie czekam na odpowiedz Jetixa w tej sprawie, jezeli tylko takowa nadejdzie natychmiast poinformuje o tym wszystkich.
ja to osobiście mam głęboko, telewizję niby mam, satelitę też, ale tylko niekodowane ;] a i tak nie oglądam ^^