Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Mi się podobała bo najbardziej ze wszystkich była bliska mojemu ideałowi kobiety Lubię dziewczyny które tylko grają niedostępne a naprawdę posiadają wielkie uczucia A co do jej piersi to mi nie przeszkadzają, ale w Character DVD widać że jej, ich rozmiar nie odpowiada
Wcale nie, mi sie bardziej podobał kaktus ... żartuję, oczywiście że Futaba. A co do serii to mozna obejrzeć, ty że że rzeczywiście adresowana ona jest do panów i do nich też adresowany jest zawarty w niej humor ( niedźwiedź wymiata )
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
małpki też mogą być:P
Zgadzam się z Toba. Gdyby nie to kretyńskie zakończenie z KOSMITKĄ albo innym cholerstwem w roli głównej obejrzałabym tę serię jeszcze raz, a tak nigdy więcej.
Mi się to anime za bardzo nie podobało
Co wy się tak uparliście, że Morimura Reika, to kosmitka?
Ja wam tłumaczę, że to POSŁANNICZKA LOSU, tak wynika z suba!
Jak chcecie sobie pooglądać kosmitów, to poszukajcie sobie
w TV z Archiwum X, albo czynnik PSI i będzie ok.
no widze parę Negatywnych zdań na temat tej serii Uważm że jest to seria do obejżenia raz i to z nudów nie wnosi nic nowego do gatunku z deczka kosmiczna i ostrzegam 8 ep jest przypomnieniem poprzednich epów i wnosi mało nowego...
Ja tam mógłbym to oglądać wiele razy, tak mnie ta seria wciągneła, jak niewiele przednią.
PS może by tak fanklub Futaby ?
Hej, a zna ktoś sposób, jak można spatrzyć sobie Character DVD?
Jakieś źródła downloadu?
harnas02: hehe, co do fanklubu Futaby to mysle, ze byloby troche zainteresowanych :P
jak chcesz Character DVD to zgłoś sie do mnie na GG moge ci udostępnić Gamelord moj numer to 9437095
Pozdrawiam
Ja byłbym "ZA" w sprawie założenia fanklubu Futaby A co do kaktusa, też jest ekstra "postacią"
Hehehe trzeba najpierw zebrać fanów Futaby i można startować
No to ja jestem pierwszym który się zgłasza Czekam na kolejnych fanów starszej z sióstr Kutsuki
No to ja zglaszam sie jako drugi
Mam pytanko. Sciągam to anime teraz. Czy warto sciagac OVA i co to jest Omake??
Omake to jest bonus dodawany do tomiku mangi lub płyty z anime. Może mieć postać gadżetu, ale także krótkiej animacji lub kilkupanelowego komiksu. To jest oczywiście ogulny opis. A OAV jak chczeszto ściągnij sobie ale no wiesz to nie to samo co sera TV ale da się obejżeć
Jesli chodzi o "Green Green tv - 00 Omake " to jest to dwudziesto minutowy film, a w nim wywiady z autorem, rezyserem i postaciami dajacymi glosy glownym bohaterom. Fajnie sie oglada.
Co do oavek, to nie sa juz tak fajne jak sama seria. Jedna z nich to hentai, a druga opowiada historie jak to chlopcy przyjechali do dziewczyn.
no oavka jest jakas dziwna i za bardzo mi sie nie podobala a co do samych epkow to wypasne anime choc zakonczenie mi sie nie podobalo ale jak zauwazylam nie jest to tylko moja opinia ale green green polecam ludzia ktorych nie bedzie gorszyc zbrezny humor
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna