Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Tak z ciekawości: ile masz tego RAM'u?
2048 W podstawówce kompy miały 16
Diabelska maszyna....
Mały offtop, ale co tam (zesztą jak cały temat). Nie nie mówiłem o takiej imprezie. Akutalnie jestem na lanparty, czyli tłum zapaleńców się zbiera w jednej sali, podłączają swoje kompy i grają po sieci (z definicji). A jeżeli kogoś interesuję jak to wszystko wygląda to niech zajży tutaj i poogląda sobie fotki .
Jesteś na którymś?! Jesteś na którymś?!
BTW: Jak tam problem z rmvb? Już rozwiązany? (w końcu taki temat, nie? )
Rozwiązany. 12 odcinków już obejrzałem, jeszcze tylko 15
Dzimbo: żebyś ty wiedział ile czasu na nią oszczędzałem... A teraz i tak wszystkie pieniądze w nią pakuję (nie ma to jak być maniakiem )
Nią?:D
W moją ukochaną maszynkę
nie tego linka dałem. Jak widać musiałem być wyjątkowo bardzo zmęczony (teraz jestem tylko bradzo, bo przespałem się z 2 godzinki ). W ramach rewanżu za tamto, daje linka do zdjęcia z moim klanem. Ciekawe czy zgadniecie, który to ja .
blondyn z czasem dostępu 8ms? zdradził Cię szybki czas reakcji i ban na włosy kucającego kolegi. tsk tsk nieładnie - forumowe nawyki przenikają do życia rzeczywistego;)
Ja bym stawiał na tego kucającego albo tego w czarnym po naszej lewej
Jakby mi ktoś jeszcze wytłumaczył dlaczego w BestPlayerze napisy, kiedy oglądam rmvb, tylko migają a niektóre wogóle się nie pojawiają to już byłbym szczęśliwy na całego Albo ewentualnie podał link do jakiegos playera w którym to sie nie będzie działo.
MediaPlayerClassic
a "miganie" masz zapewnie z winy niepoprawnego wykrywania FPS
No co to za offtop na temat jakiegoś rmvb
Nie, nie jestem tym blondynem w białej koszulce, chociaż taką samą posiadam. Wygrałem ją w konkursie na temat wiedzy o takiej jednej firmie. O dziwio moja znajomość japońskiego zapewniła i mi i moim kumplą wygranie paru gadzetów, a ludzię się pytali "po cy ty się uczysz tego języka"
Strony Poprzednia 1 2