Nie jesteś zalogowany.
ech... mogliby chociaz poprosic o porade JPF... moze byloby lepiej wtedy...
Ciekawe, czy zrobi taką furorę, że trafi do Polsatu i na karty w chrupkach.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Ok będziemy się wymieniać Tazo:D
na youtube obejżałem już to z jetixa moje dwa komenty też dodatkowo doszły pod 1 i 3 partem
Zero emocji...
ooooo nie.... byłam przygotowana na coś strasznego ale nie sądziłam że aż tak to spieprzą człowiek patrząc na to ma ochote popełnić samobójstwo [cholera][cholera][cholera][cholera][cholera] i do tego za niedługo pod oknami będą biegać dzieciaczki z okrzykami "klon dżutsu" albo "cienisty klon dżutsu" ciekawe czy wymyślą jakąś ciekawą nazwę na sharingan
[cytuj=Shizune]ciekawe czy wymyślą jakąś ciekawą nazwę na sharingan[/quote]
Czerwone Oko Dżutsu , bo co innego
"Kumalski?!"
o nie...
Ostatnio edytowany przez MaLy (2007-02-13 15:19:02)
dubing jest daremny i jak zwykle nieumia tłumaczyc moze by z ansi sciagneli i na ich podstawie dubing dali było by oniebo lepiej ale i tak do .....
kto wymyślił taki slogan jak Kumalski lol pewnie jakaś ciota
boże... ja bym sie wstydzil cos takiego do kogokolwiek powiedziec bo by mnie od idiotow wyzwali...
Ogląda ktoś dzisiaj drugi odcinek??
cytat Bakura "To jeszcze lepiej brzmi po niemiecku 'zazuke' a polskiej wersji i tak nie zobaczę bo jetix co prawda na liście kanałów mam, ale bez porządnych kodów nie ruszy. Nawet przez myśl mi nie przeszło, że w japońskiej wersji głos Naruta podkładała kobieta."
Sorki za offtop ale wiesz może że pod tą postać co masz na aviku też podkłada głos kobieta (cytat przeniesiony z topica o nazwie "Naruto PL, oż oż oż"). [Chodzi o postać Hitsu-kuna]
star5555 napisał:kto wymyślił taki slogan jak Kumalski lol pewnie jakaś ciota
Ze niby dattebayo brzmi lepiej?
Znacznie lepiej
Ostatnio edytowany przez star5555 (2007-02-13 16:05:31)
Nie mam jetixa, ale co do drugiego odcinka to może na następny dzień ktoś to wystawi na youtube to zobacze jaki głos ma Sasuke
SasUke Uczika.. rany.. ale jaki Shikamaru ma glos =.=
Strzerzcie się jam jest Lord Hokage, z wioski ukrytej pod liźćmi xDDDD
Hmm komentowałem to już tak dużo razy i na tyle sposobów że aż mam dość, krótko mówiąc :
- O W N 3 D ! ! !
http://jetix.pl/about/index.php?e23f24f … 5f84e10001
macie tu kontakt, mozna do nich napisac xP kto sie podejmuje napisania podania w imieniu ansi :>?