Nie jesteś zalogowany.
Ja już nie oglądam od drugiego epka
Powodzenie dla tych, którzy lubią się męczyć
Najlepiej niech Puszczą to jeszcze w godzinach popołudniowych zeby podkreslic ten klimat
No wiecie według nich to jest "BAJECZKA DLA DZIECI" no do Chu*** mnie to nie obchodzi i niech lepij przestana to nadawac jak mam być taki syf....
POZDRO DLA REDAKCI
There's Thin Line Between Being a Hero and Being a Memory...
If You're Reading This... You're Already Dead
Dlatego można sobie odpuścić oglądanie w polskiej tv...
Dokładnie
There's Thin Line Between Being a Hero and Being a Memory...
If You're Reading This... You're Already Dead
To co przeżyłam oglądając pierwszego epka było straszne...nie oglądam dalej, chociaż może zaczne, bo jest się z czego pośmiać...ah ten głos Naruto...:-)
dla mnie smiesznie brzmial tekst w 2 odciku w ktorym to iby konohamaru to dawa nazwa wioski konoha
Nie no świetne to było , kumalski?
[cenzura]kumalski[cenzura][cholera]
Przed Naruto w JeteX powinno być ostrzeżenie "Nie ma nic wspólnego z orginałem".
jedyne co jest fajne w naruto na dzetiksie, to jakość obrazu...
chociaż głos kakashiego był niezły ^^
Nie będę Naruciaka oglądał i się wnerwiał, bo zgwałcili go dubbingiem <zły>
Jesli ktos hce zobaczyć najnowszy (4) odcinek to zapraszam www.GRY.gu.pl -> DOWNLOAD
jak usłyszałem sasuke, to się przewróciłem
oo... właśnie się nowy odcinek zaczyna na dżetiksie....
ciekawe co nowego usłyszymy...
usłyszysz nowy rekord "kumalskich" - 11 razy, dlatego szczerze odradzam - polegniesz na polu bitwy
Ludwiczkowy Kakasz wymiata, a technika "CZTEROPALCZASTE TYLNIE DŻUTSU" przebija wszystko
I to podsumowanie Sakury - "On tylko go popchnął" (lewatywa ^^)
Ostatnio edytowany przez kingston (2007-02-16 00:21:28)
nindzia lubi dzietiks a dzietiks lubi nindzia buuhahahah świetnie mi się ten serial ogląda
Ostatnio edytowany przez Aizen (2007-02-16 00:29:46)
ooops sorki , tu był cienisty post klon posta powyższego
Ostatnio edytowany przez Aizen (2007-02-16 00:30:44)
dżetiks ośmiesza ninja, fani ninja ośmieszają dżetiks
Witka ludziska x] Wy tu gadu gadu na forum a efektów nie widać zamiast skarżyć się tu napiszcie do jetix tak jak zrobiłem to ja i wieele osób z mojego grona fanowskiego patrz konwent "Baka" x] Może to coś da im więcej odzewów tym lepiej w końcu zobaczą jaki syf zrobili "kumalski"?? i może chociaż na przyszłość nie zrobią czegoś takiego z jakimś innym Anime....Pozdro wam ;]
Witka ludziska x] Wy tu gadu gadu na forum a efektów nie widać zamiast skarżyć się tu napiszcie do jetix tak jak zrobiłem to ja i wieele osób z mojego grona fanowskiego patrz konwent "Baka" x] Może to coś da im więcej odzewów tym lepiej w końcu zobaczą jaki syf zrobili "kumalski"?? i może chociaż na przyszłość nie zrobią czegoś takiego z jakimś innym Anime....Pozdro wam ;]
i myślisz, że coś to da? bo ja w to szczerze wątpię...
dla mnie to była porażka. określenie "kumalski" jest w ogóle dobite. głosy bohaterów tez do bani. chociaż zgodzę się z Hatake że głos Sakury był wyjątkiem dno
"kumalski" akurat jest świetne
Heh , nawet w offline mi się to czasami zaczyna wyrywać
Ostatnio edytowany przez Aizen (2007-02-16 01:21:57)