Nie jesteś zalogowany.
pół mojej ekipy zaczęło mówić kumalski...
to jedyne co im się udało.... chociaż nie pasuje edo naruto...
ale nic, dzisiaj kolejny epek... ciekawe co znowu wymyślą
No No....
Jeszcz....
No to poczekamy.....
I ciekawe czy wogule puszcza wszystkie odcinki ????????????????????????
A ciekawi mnie też jak bedzie wyglądała walk z Zabuza i Haku :D:D:D:D
No chba odcinka nie bedzie :D:D:D
There's Thin Line Between Being a Hero and Being a Memory...
If You're Reading This... You're Already Dead
będzie super bonus 6 odcinków w jednym....
PS.
gdybym nie oglądał na kompie, to bym nie wiedział że sasuke rzucał w kakashiego szurikenami... to było pięknie wycięte..
sasuke stoi, macha ręką i nagle "jeee ale oberwał" niewidac czym ani nic...
LoL
No a ciekawe jak zrobia te podwujne odcinki :D:D
No to mozna sie spodziewać że walki z zabuza nie bedzie :D:D
Jak się mozna spodziewać że jak będzie to cęzura jak Skur***** będzie że nawet nie wiadomo co się stało
A własnie mam takie pytanko nie na temat: Robi ktos jeszcze napisy do One Piece
????????????
There's Thin Line Between Being a Hero and Being a Memory...
If You're Reading This... You're Already Dead
ja już tutaj nie zawitam prawdopodobnie w tym topicu nie chce się bardziej załamywać a że nowy sezon się zaczął to teraz skupie się wyłącznie na tym,
Jetix kompletnie zawalił sprawe ten cały polski lektor,jest do bani
nie lektor tylko dubbing
Dubbing czy lektor[ostrzezenie] mała różnica,ale zrabali szczegulnie wymowa imion i Jutsu,oraz wogle osoby podkładające głos mówią to tak jagby glodowali przez 40 dni,brak im życia
Ostatnio edytowany przez MARIUSZ DOPPKA (2007-02-16 16:34:24)
xD glos ludwiczka kakashiego xD albo shobu z duel masters - naruto
wkurza mnie głos sasuke :/ beznadziejny..
i sakura jak krzyczy .. no comments xD
wymowe to ja bym zostawił ale niektóer dialogi poprostu są beznadziejne..
kumalski rozwala xD
i szkoda ze mowią najiperw imie pozniej nazwisko xD przywyczajilem sie na odwrot ;p
Jestescie przyzwyczajeni do głosu japonskiego.No sasuke ma beznadziejny głos tak jak inni.hehe
Tylko pierwsze 5 minut oglądania i do widzenia . Do bani!
Dubbing podkładają osoby, które już podkładały z innych bajek w jetix i się źle kojaża. Po drugie jak już ktoś wspomniał mówią jak by nie jedli przed 40 dni. Ogólnie brak emocji w dubingu shit shit shit. Tym bardziej ze naruto podkłada jakiś dzieciak wr... mnie to ;]
chce ktos pierwszego epaPL? moge dac na jakiś serv
ja tam to oglądam w sumie chrzani mnie ten dubbing przy kazdym, dialogi przypomina mi sie orygionalny japonski tekst i cła akcja mi powraca w myslach ale głownie oglądam dla śmiechu i zeby zobaczyć co wymyslili z cenzurami xD
Ognisty Styl: Jutsu Kuli Ognia (ep.5)... Ja już nic nie powiem... Nawet nie pokazali iluzji jak Sasuke zdychał... LOL
xD mi sie jedyne w dub podoba to głos kakasza xD jakis taki znosny jest i pasuje xD(tekst w banda idiotów powalił mnie jak ten z tym ze ich nie lubi xD)gdyby miał troche lepsze tłumaczenie:/
Sakura: "Miłość zawsze zwycięży. CZA CZA CZA!"
Jak ktoś ogląda South Park to wie, że jedyny sposób na zmianę to strajk przy budynku jetix i wystrzeliwanie w niego z katapulty samobójców narutofanów... Co wy na to? Robie casting na najlepszego samobójce...
Jestem ciekaw co zrobią jak Naruto wbija sobie kunai w rekę by usunąć truciznę, i jak Kakashi chce ją opatrzeć...
Off-Topic
Macie wzór z wybuchowych karteczek?
będzie pokazane jak nagle boli go ręka, kakashi się pochyla i go cudownie uzdrawia, kumalski?