Nie jesteś zalogowany.
Witam
Tłumaczę z hypnikiem anime Night Head Genesis i dla poprawy jakości napisów chcielibyśmy założyć grupę subującą. Oczywiście nasza współpraca nie skończy się na tym anime Chętnych proszę o kontakt na gg: 3150797 (od 17-24 cały czas jestem na niewidoku więc odpiszę, chyba że aktualnie nie będzie mnie na kompie )lub maila: szaman0072@wp.pl. Narazie nie mamy nazwy bo byłoby to jak narazie bezcelowe Jeżeli zbierze się odpowiednia ilość chętnych i pracowitych ludzi to wtedy się takową wymyśli.
Pozdrawiam i czekam na zgłoszenia
No proszę, ostatnio przy napisach do jakiejś serii przychodzi AG konkurować z innymi grupami xD
Potrzebujecie drugiej osoby do korekty? Tak z tego wynika. No nic, powodzenia wam
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
To troszkę zabrzmi chamsko ale:
Ostatnio grupy subujace rosną jak grzyby po deszczu ;D
ale i tak powiem swoje: powodzenia im więcej tym lepiej:D:D
mam nadzieje że sie sprawicie w tym
[okej]
No korektor by się przydał bo czasem nawet word nie wszystko wyłapie, a sprawne oko niektórych urzytkowników ANSI potrafi znaleźć owe luki Myślałem także aby był jeszcze jeden tłumacz i ktoś kto zajmowałby się timingiem, można by w między czasie robić inna serię (np. Witchblade) lub skończyć szybciej aktualną.
pomóż im ~Quithe
~szaman0072 wiem, ze każdy może tłumaczyć co chce, ale proponowałbym wam tłumaczenie innej serii bo tą ktoś już tłumaczy ale to wolny kraj i każdy może tłumaczyć co chce xD
no i życzę powodzenia
Ostatnio edytowany przez cieslak (2007-03-11 23:58:17)
Nie wiem czy rosną jak grzyby po deszczu bo za często na forum nie zaglądam ~
A co do tej serii to ktoś ją porzucił i sam zacząłem ją subować wraz z hypnikiem, a teraz jakaś grupa zaczęła robić nam konkurencję
Ostatnio edytowany przez szaman0072 (2007-03-11 23:58:34)
Nie wiem czy rosną jak grzyby po deszczu bo za często na forum nie zaglądam ~
A co do tej serii to ktoś ją porzucił i sam zacząłem ją subować wraz z hypnikiem, a teraz jakaś grupa zaczęła robić nam konkurencję
nie wiedziałem, że pierwsi byliście no to tłumaczcie czym więcej subów do wybrania tym lepiej ale fajnie byłoby jakbyście skończyli Witchblade- tak jak powiedzieliście
Ostatnio edytowany przez cieslak (2007-03-12 00:02:54)
Osobiscie jestem za Witchblade, nie moge dokonczyc serii, bo nie ma subow, a do tej serii mam tylko rawy
A od siebie dodam: Powodzonka
Najpierw skończymy NHG, a później się zobaczy Witchblade'a ogladałem bez subów nie wiecie może gdzie znajdę resztę epków ze stajni Bakakozu-Conclave (mam do 11). Szukałem na torrentach, ale nie znalazłem dalszych epów.
Ostatnio edytowany przez szaman0072 (2007-03-12 00:17:08)
Fragment news'a ze stronki bakakozou:
"News
Calling All Translators! (TL)
By Jasio
Published: February 3, 2007
Heya,
As Bakakozou Fansubs continues fansubbing Witchblade, and Blood+ ... I (the infamous), Jasio, have decieded that I would like to try my hand at fansubbing as well. [...]"
~cieslak, wolę poprawiać Hiki xD Tak swoją drogą to my wleźliśmy im w paradę, jeśli miałeś na myśli NHG xP
~Bankaii, już użyłem tego tekstu w waszym topiku, tyle że zamiast grzybów były halucynki
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
~cieslak, wolę poprawiać Hiki xD Tak swoją drogą to my wleźliśmy im w paradę, jeśli miałeś na myśli NHG xP
hehe, a to niedobra Hiki Co do Witchblada to szkoda, ale może kiedyś się ruszą
Do grupy pytanie Jaki format będziesz waszych napisów ??
Ostatnio edytowany przez cieslak (2007-03-12 01:37:04)
MicroDVD - robimy w nim cały czas i taki pozostanie
Quithe : tak wiem dzięki,
a po za tym dzięki za słowa otuchy :d i dzięki za dobre rady :d przydały się
i nastapiły zmiany na lepsze:D
jeszcze raz dzięki Quithe
Ja nadal wam życzę powodzenia chłopie ;D
Życzę powodzenia w zakładaniu grupy i pamiętajcie że lepiej robić mniej napisów a dobre niż odwrotnie.
Życzę powodzenia w zakładaniu grupy i pamiętajcie że lepiej robić mniej napisów a dobre niż odwrotnie.
Z tego, co wiem jest was trzech i w tej grupie jest dwóch, czyli jakbyście stworzyli jedną pięcioosobową grupę, byłoby git dla was bo zarówno wasza jak i ta grupa szuka członków
Czym mocniejsza grupa tym lepsza
Ostatnio edytowany przez cieslak (2007-03-12 09:46:16)
Pomysł nie jest zły. Chetnie stworzył bym jedną wspólną grupę. Gdybyście chcieli porozmawać o stworzeniu jednej wspólnej grupy to napiszcie mi na gg.
Pogadam z moim "wspólnikiem". Jak cos to sie odewze