#161 2007-03-25 21:12:39

Everelyn
Użytkownik

Odp: Piąta Edycja konwentu Magnificon!

MisQL: Jakby tak sięgnąć pamięcią do wczorajszego dnia...to chyba Cie widziałam...napewno widziałam twojego brata smile_big A ja sie zastanawiałam co taki ktoś może robić na konwencie, a teraz sie wszytsko wydało smile_big A co do spania w MAIN to wiesz co, usnąć to jeszcze, ale wytrzymac w takim zimnie smile_big Ja jakbym wstała to w dodatku, że nieumiałabym sie ruszać ,to jeszcze bym przymarzla do krzesełka smile_big Pamiętam jak jeszcze jeden koleś wnosił na sale jeden taki mały grzejnik <chyba zimno mu się zrobiło:D> to na twoim miejscu położyłabym sie spać właśnie koło niego oczywiście jeżeli tam nadal był smile_big

Ostatnio edytowany przez Everelyn (2007-03-25 21:22:26)

#162 2007-03-25 21:34:51

MisQL
Użytkownik

Wiesz, do mojego gimnazjum chodzą osoby niższe od niego XD (a on z 5kl jest XD).
Ja to taki w czerwonych okularkach byłem.
A co do spania w MAIN to przed cosplayem było ciepło, ale potem masakra, specjalnie po kurtki poszliśmy XD
Zastanawaiłem też się nad rzuceniem plecaka na podłogę i takiego usytuowania się, ale znając życie plecak bym stracił zaraz po uśnięciu (to wredne rodzeństwo jezor).

Ostatnio edytowany przez MisQL (2007-03-25 21:35:08)

#163 2007-03-25 21:49:17

Everelyn
Użytkownik

Jezeli byleś w okularach to cie widziałam na 99,9% w MAIN <wiesz zawsze mogę się mylić >, nie wiem może zauważyłeś dziewczyne siedząca koło mnie w takiej czarnej dżokejce <chyba jedyna ją miała ubraną ze wszystkich co byli na konwencie> to ja siedzialam koło niej smile_big
Teraz miejmy nadzieje, że ktoś wrzuci jakies fajne zdjątka to poznajdujemy siebie na nich i nie będzie juz wątpliwości czy ktos kogos widział czy nie smile_big

#164 2007-03-25 21:54:31

MisQL
Użytkownik

Miały już być na anime.com.pl i cosik nie widać :/ No ale jakoś mnie to nie dziwi, też by mi się nie chciało wstawiać w tym samym dniu co konwent smile_big

Chyba będę musiał looknąć na zdjęcia, żeby cię rozpoznać smile_big Być może wiem, ale to raczej na 20-40% XD

#165 2007-03-25 21:57:38

Mavet
Użytkownik

to ja was bije na glowe ;D ja spalem w tym zimnie 15 minut HAHAHAHAHAHa ze skulona glowa ;D potem wstalem bo mnie krzychu klepnol w ramie ;D i chyba sie obudzilem nie pamietam jakie Anime wtedy lecialo ale ja mialem taka przypadlosc ze patrze na projektor po 5-  10 minutach chce mi sie spac wyjde spowrotem na Ps2 czy cus nie chce mi sie wracam i patrze na projektor i znow i tak latalem ;D az w koncu szafka to byla moja sypialnia + wanna ;D
a i jaka to blya ta piosenka w tym jak hitler wynuzyl sie z tego kartonu ? smile_big

Ostatnio edytowany przez Mavet (2007-03-25 21:59:37)

#166 2007-03-25 22:04:23

Everelyn
Użytkownik

Na nastepny raz to sobie zarezerwuj tą szafke, żeby ci nikt miejsca nie zajal smile_big
Mam nadzieje, że jutro będą już jakieś zdjątka bo normlanie się doczekać nie umie...:D to ja tak siedziałam najwięcej w MAIN potem chodziłam się ogrzac na dół i przy okazji pogapić sie na mangi, których niemogłam kupić bo kasy było brak i znowu wracałam z kumpelką do góry smile_big w przerwach szło się też popatrzec troche na karaoke i DDR <jak oni tam wymiatali wow sama by, tak nieumiała> smile_big

#167 2007-03-25 22:07:10

Mavet
Użytkownik

nyo to ja ci powiem ze zamiezam Na dojiconie z Kretonem sie zmierzyc ttylko se musze zreperowac mate ;D kurde ale i tak kreton sie pogorszyl ;D ale jak widac Krokmania jest na poziomie
everelyn na 2 raz to jak bedzie ta szafka to tam bedzie mnie mozna znalesc ;D wiec jak cos to lookaj na 2 raz tam xD

Ostatnio edytowany przez Mavet (2007-03-25 22:07:41)

#168 2007-03-25 22:07:44

MisQL
Użytkownik

Ja na dół chodziłem, żeby się rozbudzić, po jednej takiej trasce już było ok smile_big Ale faajnie się oglądało - patrze na anime, patrze, nagle się łapię, że mi się oczy zakmnęły smile_big

Ja miałem taki problem z kaską, że gdyby nie ciotka to by nam kasy brakło na jedzenia na niedziele XD (a to przez to, że zapomniałem pinu do karty  bankomatowej smile_big)

#169 2007-03-25 22:11:23

krzysiek_bs
Użytkownik

MAVET - A na przciw druga moja jezor bo nie moglem sie polozyc bo ktos torbe dal smile a rano rozbriolo mnie torowisko przed xD sypialnia czy raczej szatnią (hehehe[roftl]wygłądało to jak trupy leżące na dworcu okej) zdeptałem jedną osobe ale to szczegól smile

Ostatnio edytowany przez krzysiek_bs (2007-03-25 22:13:44)

id5.php?id_char=3107.jpeg

#170 2007-03-25 22:14:34

Mavet
Użytkownik

ja tam 2 zdeptalem i nawet nie patrzylem ;D najgorsze bylo to ze co chwile ktos sie calowal kolo szatni i musialem zgaszac kiedy zapalalem smile_big

#171 2007-03-25 22:16:51

Everelyn
Użytkownik

Mavet: A jak ci przeniosą szafke to bede cie szukac w innych smile_big

No to ja z kasa miałam bardzo cienko...na sam dojazd wydałam z jakieś 25 zlotych liczac wstep to juz jest 40, dodając do tego jedzenie to mogłam sobie tylko popatrzeć na tak bezbronnie leżące przypinki z Blecha i naszywki placze liczac ze mialam w sumie 50 smile_big

Krzysiek_bs: no wiesz ty co tak deptać ludzi, jeszcze by ci z miecza ten ktoś oddał i co by było he??:D To wiecie co zarezerwujcie dla mnie trzecią szafe bo widze, że musza byc wygodne jak taki tłum chce w nich "zamieszkac" smile_big

#172 2007-03-25 22:19:56

Mavet
Użytkownik

tu chodzi everlyn o to ze poprostu tam bylo wygodnie polozyles se Kurtke czy cus pod glowe mogles sie przykryc byle czym I chrum chrum smile_big ja tylko glowe polozlyem na kurtce ktora byla zawieszona ;D a nawet nie wiem czy moja smile_big i tak lookalem czy nie ida znajome twarze ;D no kurde szkoda ze sie nie spotkalismy ;D ale potem pod koniec
zrobili sobie biwak i spaly pod szafkami 5 osob ;D to wiesz ;d a tam rzeczy mielismy i sie przedostan smile_big najlepsze tez bylo ze probowalem raz spac pod tymi Belkami na Mainie ;d kiepski pomyls smile_big
ale spoko zarezerwyujemy calemu ansi smile_big

Ostatnio edytowany przez Mavet (2007-03-25 22:20:10)

#173 2007-03-25 22:25:00

Yaku
Użytkownik

Wypatrywałem za dziwnymi ludzmi jednak zadnych normalnych (czyt. wyróżniajacych sie) nie zauwazyłem. Ja wiedziałem ze tak bedzie :"D

Mimo to swoj pierwszy Magnifikon przezyłem (upewnie sie jak wypoczne - rano) całkiem przyjemnie. Same przygotowanie konwentu troche nudne. Anime można zobaczyć wszędzie w przeciwieństwie do przemyślanych paneli, konkursów, itp. których nie było wiele.
W m.in. moim przypadku sytuacje uratowały całonocne zmagania 'rolników z miłościwie panującymi' (lub inaczej: chłopstwa z szogunatem) w karcianej grze której doteraz nie jestem w stanie własciwie wymówić ^^ Będę musił przysiąść przy lekcjach japońskiego.

Gites. Moze poznamy się na przyszłym konie.

center

#174 2007-03-25 22:25:05

krzysiek_bs
Użytkownik

~Everelyn  mowie ci pierwsza klasa smile Kazdy musi sprobować szpan a gośc co w masce gazowej podochdzi do Maveta a ten spi ,dotyka go, Mavet otwiera oczy i szok a tamten nawija cos tylko wogole nie bylo go slychac bo niewyraznie gadal jezor ale przy tym byla nie zla zlewa smile_lol[roftl]

#175 2007-03-25 22:26:48

Everelyn
Użytkownik

Nastepnym razem to najlepiej sie wymienic numerami telefonow i tak sie zgadac...najlepszy sposob porozumiewania sie na konwentach smile_big A najlepiej było na krzesełkach w MAIN, oczywiście ja byłam zdolna i niezajarzyłam na poczatku, że one sa takie skladane i prawie bym z nich spadła dobrze, że kumpelka była czujna i mnie przytrzymała smile_big
Jak bedziemy chcieli rezerwowac calemu ANSI to tych szafek tam niestarczy...chociaz nie jakby po dwie osoby sie tam zmieściły smile_big

Krzysiek_bs: O moj boze...w masce gazowej ?? hahaha [roftl] nie no ja bym zawału dostała..ze Mavet jeszcze żyje smile_big

Ostatnio edytowany przez Everelyn (2007-03-25 22:29:42)

#176 2007-03-25 22:29:50

krzysiek_bs
Użytkownik

Ja na tych krzesełkach smacznie spałem (te niewygodnosci)lecz gdy sie obudzilem bylo zimno jak w psiarni caly zmarzlem:P
EDIT:
JAKBY KTOS PAMIETAL BYLEM W BIALEJ BLUZIE jezor moze mnie skojarzycie smile

Ostatnio edytowany przez krzysiek_bs (2007-03-25 22:31:20)

#177 2007-03-25 22:30:43

Mavet
Użytkownik

tez byla dobra akcja z ta maska smile_big koles do mnie podchodzi ja taki juz przymulony prawie zasnolem on mnie czyms dotyka taka z sawka ;d i ma maske ;D to sie w 1 chwili przerazilem smile_big ze jakis hitlerowic ;D ale wiesz Everelyn dalem paru osobom Koma ;D i lipa nawet nie wyslali smsa ze sa ? -.- Everelyn jak cos to podaj mi swoja przed konwentem albo kiedy chcesz oczywiscie jezlei chcesz sie spotkac ;D  a co do szafek mozna tez spac na szafce ;D podsadzi sie smile_big i w wannie smile_big

#178 2007-03-25 22:37:10

Everelyn
Użytkownik

Tak tak Krzysiek wszyscy pamiętają twoja białą bluze...tylko jakos ja jej niezauważyłam cojest ale mną sie nieprzejmuj smile_big
Taa to ja słyszałam jak ktoś szedł i coś mowił o ansi...takich dwoch kolesi ciekawe kto to mogł być smile_big
A pod szafkami nie ma miejsca?? może sie jakies znajdzie smile_big
Co do telefonów to jak co to przed jakims konwentem można sie zgadac <ohh....dlaczego na nastepny Magni trzeba czekac az rok baka> smile_big

#179 2007-03-25 22:38:46

Użytkownik

Mavet, jakoś nie mogłem dojrzeć tej Twojej koszulki, no trudno, na nastepny konwent trzeba się bedzie dokladniej dogadać:P
MisQL, Twoj brat sie wyróżniał, także nie trudno bylo was zauważyć okej i [respekt]dla brata xD
Co do spania w mainie, to Red Garden zadziałał na mnie jak wieczorynka na dziecko (a w recenzji tak dobrze sie zapowiadal[shithappens]), ale nie wiem czy to skutek zmęczenia czy tego anime. Polożyłem sie na 10 min na krzesłach, obudziłem sie i stwierdziłem ze jestem cały zdretwiały i zmarzniety, skoczyłem na góre po bluze i kurtke, ale i tak niewiele to dalo, w sumie moze "przespałem" godzine[baka] ale kto by tam marnował czas na spanie szpan
mnie dzisiaj rano (tzn okolo 9) rozbroiły walki na klawiatury przed budynkiem, jak zobaczyłem tych kolesi obkładajacych sie klawiszami, myślałem ze padne [roftl]
Co do fotek to postaram sie jutro jakies wrzucić smile zależy jak wyszly
Everelyn, a tych dwóch kolesi to moze jeden w czarnej koszuli z długim rękawem, ciemnozielonych spodniach, w krotkich wlosach, a drugi wyższy w dlugich wlosach, czarna bluza i czarne spodnie? oczkod

Ostatnio edytowany przez Avatar90 (2007-03-25 22:43:57)

I choćbym szedł ciemną doliną-zła się nie ulęknę, bo to właśnie ja jestem największym skur**synem w tej dolinie.

#180 2007-03-25 22:38:51

Mavet
Użytkownik

Pewnie my smile_big bo my takie zgredki chodzilismy smile_big i szukalismy kolesiow i kolesiowy z Ansi smile_big mialem ochote wyjsc na scene i zapytac czy ktos z Ansi jest wtedy kiedy taka laska w czazrnychm stroju pytala sie o mange kto by jej nie kupil smile_big a co do konwentu my bedizemy w wakacje na DojiCon jezor tez cie zapraszamy 11-12 sierpnai :]

avatar mowie ja jestem spokojny chlopok wiec bede w spokojnych miejscoch typu szafki smile_big zlewy wanny etc co do Kiblow tam ... ekhem pety byly wszedzie smile_big omg myslalem ze umre w tym kiblu smile_big

Ostatnio edytowany przez Mavet (2007-03-25 22:40:11)

Stopka forum

© Animesub.info 2024