Nie jesteś zalogowany.
MisQL: Jakby tak sięgnąć pamięcią do wczorajszego dnia...to chyba Cie widziałam...napewno widziałam twojego brata A ja sie zastanawiałam co taki ktoś może robić na konwencie, a teraz sie wszytsko wydało A co do spania w MAIN to wiesz co, usnąć to jeszcze, ale wytrzymac w takim zimnie Ja jakbym wstała to w dodatku, że nieumiałabym sie ruszać ,to jeszcze bym przymarzla do krzesełka Pamiętam jak jeszcze jeden koleś wnosił na sale jeden taki mały grzejnik <chyba zimno mu się zrobiło:D> to na twoim miejscu położyłabym sie spać właśnie koło niego oczywiście jeżeli tam nadal był
Ostatnio edytowany przez Everelyn (2007-03-25 21:22:26)
Wiesz, do mojego gimnazjum chodzą osoby niższe od niego XD (a on z 5kl jest XD).
Ja to taki w czerwonych okularkach byłem.
A co do spania w MAIN to przed cosplayem było ciepło, ale potem masakra, specjalnie po kurtki poszliśmy XD
Zastanawaiłem też się nad rzuceniem plecaka na podłogę i takiego usytuowania się, ale znając życie plecak bym stracił zaraz po uśnięciu (to wredne rodzeństwo ).
Ostatnio edytowany przez MisQL (2007-03-25 21:35:08)
Jezeli byleś w okularach to cie widziałam na 99,9% w MAIN <wiesz zawsze mogę się mylić >, nie wiem może zauważyłeś dziewczyne siedząca koło mnie w takiej czarnej dżokejce <chyba jedyna ją miała ubraną ze wszystkich co byli na konwencie> to ja siedzialam koło niej
Teraz miejmy nadzieje, że ktoś wrzuci jakies fajne zdjątka to poznajdujemy siebie na nich i nie będzie juz wątpliwości czy ktos kogos widział czy nie
Miały już być na anime.com.pl i cosik nie widać :/ No ale jakoś mnie to nie dziwi, też by mi się nie chciało wstawiać w tym samym dniu co konwent
Chyba będę musiał looknąć na zdjęcia, żeby cię rozpoznać Być może wiem, ale to raczej na 20-40% XD
to ja was bije na glowe ;D ja spalem w tym zimnie 15 minut HAHAHAHAHAHa ze skulona glowa ;D potem wstalem bo mnie krzychu klepnol w ramie ;D i chyba sie obudzilem nie pamietam jakie Anime wtedy lecialo ale ja mialem taka przypadlosc ze patrze na projektor po 5- 10 minutach chce mi sie spac wyjde spowrotem na Ps2 czy cus nie chce mi sie wracam i patrze na projektor i znow i tak latalem ;D az w koncu szafka to byla moja sypialnia + wanna ;D
a i jaka to blya ta piosenka w tym jak hitler wynuzyl sie z tego kartonu ?
Ostatnio edytowany przez Mavet (2007-03-25 21:59:37)
Na nastepny raz to sobie zarezerwuj tą szafke, żeby ci nikt miejsca nie zajal
Mam nadzieje, że jutro będą już jakieś zdjątka bo normlanie się doczekać nie umie...:D to ja tak siedziałam najwięcej w MAIN potem chodziłam się ogrzac na dół i przy okazji pogapić sie na mangi, których niemogłam kupić bo kasy było brak i znowu wracałam z kumpelką do góry w przerwach szło się też popatrzec troche na karaoke i DDR <jak oni tam wymiatali sama by, tak nieumiała>
nyo to ja ci powiem ze zamiezam Na dojiconie z Kretonem sie zmierzyc ttylko se musze zreperowac mate ;D kurde ale i tak kreton sie pogorszyl ;D ale jak widac Krokmania jest na poziomie
everelyn na 2 raz to jak bedzie ta szafka to tam bedzie mnie mozna znalesc ;D wiec jak cos to lookaj na 2 raz tam xD
Ostatnio edytowany przez Mavet (2007-03-25 22:07:41)
Ja na dół chodziłem, żeby się rozbudzić, po jednej takiej trasce już było ok Ale faajnie się oglądało - patrze na anime, patrze, nagle się łapię, że mi się oczy zakmnęły
Ja miałem taki problem z kaską, że gdyby nie ciotka to by nam kasy brakło na jedzenia na niedziele XD (a to przez to, że zapomniałem pinu do karty bankomatowej )
MAVET - A na przciw druga moja bo nie moglem sie polozyc bo ktos torbe dal a rano rozbriolo mnie torowisko przed xD sypialnia czy raczej szatnią (hehehe[roftl]wygłądało to jak trupy leżące na dworcu ) zdeptałem jedną osobe ale to szczegól
Ostatnio edytowany przez krzysiek_bs (2007-03-25 22:13:44)
ja tam 2 zdeptalem i nawet nie patrzylem ;D najgorsze bylo to ze co chwile ktos sie calowal kolo szatni i musialem zgaszac kiedy zapalalem
Mavet: A jak ci przeniosą szafke to bede cie szukac w innych
No to ja z kasa miałam bardzo cienko...na sam dojazd wydałam z jakieś 25 zlotych liczac wstep to juz jest 40, dodając do tego jedzenie to mogłam sobie tylko popatrzeć na tak bezbronnie leżące przypinki z Blecha i naszywki liczac ze mialam w sumie 50
Krzysiek_bs: no wiesz ty co tak deptać ludzi, jeszcze by ci z miecza ten ktoś oddał i co by było he??:D To wiecie co zarezerwujcie dla mnie trzecią szafe bo widze, że musza byc wygodne jak taki tłum chce w nich "zamieszkac"
tu chodzi everlyn o to ze poprostu tam bylo wygodnie polozyles se Kurtke czy cus pod glowe mogles sie przykryc byle czym I chrum chrum ja tylko glowe polozlyem na kurtce ktora byla zawieszona ;D a nawet nie wiem czy moja i tak lookalem czy nie ida znajome twarze ;D no kurde szkoda ze sie nie spotkalismy ;D ale potem pod koniec
zrobili sobie biwak i spaly pod szafkami 5 osob ;D to wiesz ;d a tam rzeczy mielismy i sie przedostan najlepsze tez bylo ze probowalem raz spac pod tymi Belkami na Mainie ;d kiepski pomyls
ale spoko zarezerwyujemy calemu ansi
Ostatnio edytowany przez Mavet (2007-03-25 22:20:10)
Wypatrywałem za dziwnymi ludzmi jednak zadnych normalnych (czyt. wyróżniajacych sie) nie zauwazyłem. Ja wiedziałem ze tak bedzie :"D
Mimo to swoj pierwszy Magnifikon przezyłem (upewnie sie jak wypoczne - rano) całkiem przyjemnie. Same przygotowanie konwentu troche nudne. Anime można zobaczyć wszędzie w przeciwieństwie do przemyślanych paneli, konkursów, itp. których nie było wiele.
W m.in. moim przypadku sytuacje uratowały całonocne zmagania 'rolników z miłościwie panującymi' (lub inaczej: chłopstwa z szogunatem) w karcianej grze której doteraz nie jestem w stanie własciwie wymówić ^^ Będę musił przysiąść przy lekcjach japońskiego.
Gites. Moze poznamy się na przyszłym konie.
~Everelyn mowie ci pierwsza klasa Kazdy musi sprobować a gośc co w masce gazowej podochdzi do Maveta a ten spi ,dotyka go, Mavet otwiera oczy i szok a tamten nawija cos tylko wogole nie bylo go slychac bo niewyraznie gadal ale przy tym byla nie zla zlewa [roftl]
Nastepnym razem to najlepiej sie wymienic numerami telefonow i tak sie zgadac...najlepszy sposob porozumiewania sie na konwentach A najlepiej było na krzesełkach w MAIN, oczywiście ja byłam zdolna i niezajarzyłam na poczatku, że one sa takie skladane i prawie bym z nich spadła dobrze, że kumpelka była czujna i mnie przytrzymała
Jak bedziemy chcieli rezerwowac calemu ANSI to tych szafek tam niestarczy...chociaz nie jakby po dwie osoby sie tam zmieściły
Krzysiek_bs: O moj boze...w masce gazowej ?? hahaha [roftl] nie no ja bym zawału dostała..ze Mavet jeszcze żyje
Ostatnio edytowany przez Everelyn (2007-03-25 22:29:42)
tez byla dobra akcja z ta maska koles do mnie podchodzi ja taki juz przymulony prawie zasnolem on mnie czyms dotyka taka z sawka ;d i ma maske ;D to sie w 1 chwili przerazilem ze jakis hitlerowic ;D ale wiesz Everelyn dalem paru osobom Koma ;D i lipa nawet nie wyslali smsa ze sa ? -.- Everelyn jak cos to podaj mi swoja przed konwentem albo kiedy chcesz oczywiscie jezlei chcesz sie spotkac ;D a co do szafek mozna tez spac na szafce ;D podsadzi sie i w wannie
Tak tak Krzysiek wszyscy pamiętają twoja białą bluze...tylko jakos ja jej niezauważyłam ale mną sie nieprzejmuj
Taa to ja słyszałam jak ktoś szedł i coś mowił o ansi...takich dwoch kolesi ciekawe kto to mogł być
A pod szafkami nie ma miejsca?? może sie jakies znajdzie
Co do telefonów to jak co to przed jakims konwentem można sie zgadac <ohh....dlaczego na nastepny Magni trzeba czekac az rok >
Mavet, jakoś nie mogłem dojrzeć tej Twojej koszulki, no trudno, na nastepny konwent trzeba się bedzie dokladniej dogadać:P
MisQL, Twoj brat sie wyróżniał, także nie trudno bylo was zauważyć i [respekt]dla brata xD
Co do spania w mainie, to Red Garden zadziałał na mnie jak wieczorynka na dziecko (a w recenzji tak dobrze sie zapowiadal[shithappens]), ale nie wiem czy to skutek zmęczenia czy tego anime. Polożyłem sie na 10 min na krzesłach, obudziłem sie i stwierdziłem ze jestem cały zdretwiały i zmarzniety, skoczyłem na góre po bluze i kurtke, ale i tak niewiele to dalo, w sumie moze "przespałem" godzine[baka] ale kto by tam marnował czas na spanie
mnie dzisiaj rano (tzn okolo 9) rozbroiły walki na klawiatury przed budynkiem, jak zobaczyłem tych kolesi obkładajacych sie klawiszami, myślałem ze padne [roftl]
Co do fotek to postaram sie jutro jakies wrzucić zależy jak wyszly
Everelyn, a tych dwóch kolesi to moze jeden w czarnej koszuli z długim rękawem, ciemnozielonych spodniach, w krotkich wlosach, a drugi wyższy w dlugich wlosach, czarna bluza i czarne spodnie?
Ostatnio edytowany przez Avatar90 (2007-03-25 22:43:57)
I choćbym szedł ciemną doliną-zła się nie ulęknę, bo to właśnie ja jestem największym skur**synem w tej dolinie.
Pewnie my bo my takie zgredki chodzilismy i szukalismy kolesiow i kolesiowy z Ansi mialem ochote wyjsc na scene i zapytac czy ktos z Ansi jest wtedy kiedy taka laska w czazrnychm stroju pytala sie o mange kto by jej nie kupil a co do konwentu my bedizemy w wakacje na DojiCon tez cie zapraszamy 11-12 sierpnai :]
avatar mowie ja jestem spokojny chlopok wiec bede w spokojnych miejscoch typu szafki zlewy wanny etc co do Kiblow tam ... ekhem pety byly wszedzie omg myslalem ze umre w tym kiblu
Ostatnio edytowany przez Mavet (2007-03-25 22:40:11)