Nie jesteś zalogowany.
Zeus napisał:Krola Salomona, no bez przesadzy:D raczej humaniste jak na moje oko sadzac po tonie wieszosci wypowiedzi na naszym forum:)
Are you talkin' to my bitch?
P.S. Tak źle ze mną nie jest, jeszcze trójmian kwadratowy potrafiłbym rozłożyć.
To jeszcze o niczym nie świadczy.
Obiwanshinobi napisał:Zeus napisał:Krola Salomona, no bez przesadzy:D raczej humaniste jak na moje oko sadzac po tonie wieszosci wypowiedzi na naszym forum:)
P.S. Tak źle ze mną nie jest, jeszcze trójmian kwadratowy potrafiłbym rozłożyć.To jeszcze o niczym nie świadczy.
Jakaż głęboka kazuistyka.
Całkiem fajna laska z tej Pa3cji
No to teraz ja dodam swoją twarz tylko się nie przestraszcie mnie[baka]
[URL=http://img410.imageshack.us/my.php?image=fotkanafotkepl4gn6.jpg][/URL]
[URL=http://img259.imageshack.us/my.php?image=fotkanafotkepl1gx9.jpg][/URL]
Nie miałem czasu się ogolić i nie chcę mi się:-D
Ostatnio edytowany przez Phoeniks16 (2007-03-25 21:37:34)
Dżibril napisał:Obiwanshinobi napisał:Zeus napisał:Krola Salomona, no bez przesadzy:D raczej humaniste jak na moje oko sadzac po tonie wieszosci wypowiedzi na naszym forum:)
P.S. Tak źle ze mną nie jest, jeszcze trójmian kwadratowy potrafiłbym rozłożyć.To jeszcze o niczym nie świadczy.
Poczęstuję Cię jeszcze głębszą : To[Twoja wypowiedź] już o czymś świadczy .I bynajmniej nie na twoją korzyść
Ostatnio edytowany przez Dżibril (2007-03-25 23:22:36)
Czy ktoś tu mnie od bitchy wyzywa :p Do you want a kick in your ass! Fakt wiedza matematyczna, ścisła sie przydaje:)
Przydałoby sie w tym temacie, aby ktos pozbieral zdj wszystkich, wycial twarze i zrobil jedno wielkie zdj z wszystkimi:D
Czy ktoś tu mnie od bitchy wyzywa :p Do you want a kick in your ass! Fakt wiedza matematyczna, ścisła sie przydaje:)
Przydałoby sie w tym temacie, aby ktos pozbieral zdj wszystkich, wycial twarze i zrobil jedno wielkie zdj z wszystkimi:D
Nikt Cię od bitchy nie wyzywa:P Przeczytaj jeszcze raz: "Are you talkin' to my bitch?", co w wolnym przekładzie oznacza, "Czy mówisz do mojej dzi**i?". Prawdę mówiąc nie wiem, co autor tych słów miał na myśli, ale na pewno nie chciał Ci ubliżyć.
Poza tym, biorąc pod uwagę fakt, iż nie słyszałem o zgonach forumowiczów po tym, jak wstawiłem swoją fotkę, uważam, że Twoja podobizna nie wyrządzi większych szkód na tle psychiczno-fizycznym wśród ludzi. Pomyśl też o tym, że codziennie ukazujesz swój wygląd zewnętrzny przechodniom, których spotykasz na ulicy, a nic, jak sądzę, im się nie dzieje.
PS. Chyba rozpętałem piekło, więc nie kłóćcie się, tylko wstawiajcie foty!
Jasmine a czy ktos ma miesnie to oznacza ze przy nim mozna sie czuc bezpiecznie ? hee Pakery rulez nie? -.-
heh na silowni bylem moze z 2 razy w zyciu poprostu jestem duzy
Kilgur, wygladasz znajomo, skad jestes?
Biorac pod uwage twoj wiek, to jest to calkowicie niemozliwe zebysmy sie znali aktualnie mieszkam kolo Nothingham
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2007-03-26 00:07:04)
ara ara...
@Kilgur
No offence, naprawdę, ale twoje zdjęcie plus Nottingham skojarzyło mi się automatycznie z Małym Johnem (no offence, bo Mały John to równy gość
Ostatnio edytowany przez Freeman (2007-03-26 00:14:58)
Obiwanshinobi napisał:Dżibril napisał:Obiwanshinobi napisał:Zeus napisał:Krola Salomona, no bez przesadzy:D raczej humaniste jak na moje oko sadzac po tonie wieszosci wypowiedzi na naszym forum:)
Poczęstuję Cię jeszcze głębszą : To[Twoja wypowiedź] już o czymś świadczy .I bynajmniej nie na twoją korzyść
Całą noc TO wymyślałeś?
Wiadomym jest, że tłumacz przede wszystkim powinien znać język na który tłumaczy, ale choćby szczątkowa znajomość obcego języka (angielski się nadaje) również nie zawadzi.
Dżibril napisał:Obiwanshinobi napisał:Dżibril napisał:Obiwanshinobi napisał:Zeus napisał:Krola Salomona, no bez przesadzy:D raczej humaniste jak na moje oko sadzac po tonie wieszosci wypowiedzi na naszym forum:)
Całą noc TO wymyślałeś?
Zeus napisał:Czy ktoś tu mnie od bitchy wyzywa :p Do you want a kick in your ass! Fakt wiedza matematyczna, ścisła sie przydaje:)
Wiadomym jest, że tłumacz przede wszystkim powinien znać język na który tłumaczy, ale choćby szczątkowa znajomość obcego języka (angielski się nadaje) również nie zawadzi.
heheh ja z ciebie obi nie moge... skąd ty się wogóle urwałeś ???? co ty jakiś "piękny umysł" czy coś bo ja już nie kumam skąd ty te wszystkie swoje gadki bierzesz,normalny szary człowiek np ja już byśmy nie mogli się porozumieć w "twoim języku".Nie mógłbyś udać chociaż raz że ktoś cie pod względem intelektualnym przewyższył albo dorównał ??? musisz być zawsze o te kilka słów lepszy ?????????
Ostatnio edytowany przez szefu (2007-03-26 01:08:07)
Ten typ ludzi już tak ma. ;] I szkoda strzępić sobie "języka", bo niczego to nie zmieni. Pewnych ludzi nie da się przekonać, choćby miało się solidne argumenty. Lepiej jest na pewne rzeczy przymknąć oczy. ;] Zignorować i nie podkręcać atmosfery, bo to pożywka do pewnych (czasami) nie potrzebnych nikomu spięć. Jakakolwiek dalsza dyskusja jest raczej bez sensu. Z resztą pewnych ludzi trudno jest zrozumieć, czasami warto, a czasami nie warto... Taki widocznie już ma sposób bycia, jego sprawa, że nie zawsze stara wyrażać się jasno, tak by trudniej go było zrozumieć. Oryginalny przez to jest,wyróżnia się spośród tłumu. Nie mnie też wnikać dlaczego. Mnie to akurat nie przeszkadza ani nie razi, przez szacunek do odmienności, tolerancji, której rzecz jasna są granice Po prostu ludzie nie dajcie się podkręcać, bo to burzy przyjazną atmosferę.
@Kilgur
No offence, naprawdę, ale twoje zdjęcie plus Nottingham skojarzyło mi się automatycznie z Małym Johnem(no offence, bo Mały John to równy gość
pewnie jeszcze ten Maly John z serialu Robin Hood Sida Robersona z lat 80 swoja droga bardzo fajny serial
ara ara...
Freeman napisał:@Kilgur
No offence, naprawdę, ale twoje zdjęcie plus Nottingham skojarzyło mi się automatycznie z Małym Johnem(no offence, bo Mały John to równy gość
pewnie jeszcze ten Maly John z serialu Robin Hood Sida Robersona z lat 80
swoja droga bardzo fajny serial
Klasyka jak dotąd nie do przebicia. W starciu z nową produkcją, która jak dla mnie jest totalną porażką. Muzyka w wykonaniu Clannad, bajka, charakteryzacja, scenariusz, mroczny klimat, no i w sumie to serial mojego dzieciństwa.
Co do fotki. Muszę sam, stwierdzić, podobieństwo w jakimś stopniu jest, coś w tym jest, Mały John to twój jakiś praprzodek?
Jeszcze wypowiem się w jednej kwestii. Przyszła właśnie na mnie pora. Skoro tylu ludzi podało swoją fotkę, to czemu nie miałbym pokazać swojej A i jeszcze jeżeli wypowiedziałem się w tym temacie,dobrze byłoby zastosować się do takiej luźnej zasady (tej z 1 posta), choćby po czasie.
Jest też powód, by na przykład wiedzieć z kim się dany nick kojarzy
Z wyglądu do przystojnych ludzi nigdy nie należałem, ale poza "facjatą" liczą się także inne rzeczy, choćby charakter. Co prawda zdjęcie nie do końca aktualne, mamy już wiosnę, a fota jak najbardziej w klimatach zimowych, lecz póki co moja cyfrówka odmówiła mi posłuszeństwa i leży w naprawie.
[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/be5746deac1c8983.html][/URL]
Ostatnio edytowany przez Rein (2007-03-26 09:48:58)
Zeus napisał:Czy ktoś tu mnie od bitchy wyzywa :p Do you want a kick in your ass! Fakt wiedza matematyczna, ścisła sie przydaje:)
Przydałoby sie w tym temacie, aby ktos pozbieral zdj wszystkich, wycial twarze i zrobil jedno wielkie zdj z wszystkimi:DNikt Cię od bitchy nie wyzywa:P Przeczytaj jeszcze raz: "Are you talkin' to my bitch?", co w wolnym przekładzie oznacza, "Czy mówisz do mojej dzi**i?". Prawdę mówiąc nie wiem, co autor tych słów miał na myśli, ale na pewno nie chciał Ci ubliżyć.
Poza tym, biorąc pod uwagę fakt, iż nie słyszałem o zgonach forumowiczów po tym, jak wstawiłem swoją fotkę, uważam, że Twoja podobizna nie wyrządzi większych szkód na tle psychiczno-fizycznym wśród ludzi. Pomyśl też o tym, że codziennie ukazujesz swój wygląd zewnętrzny przechodniom, których spotykasz na ulicy, a nic, jak sądzę, im się nie dzieje.
PS. Chyba rozpętałem piekło, więc nie kłóćcie się, tylko wstawiajcie foty!
Oj czacha juz ty mnie nie ucz tłumaczyc:p
Obi myslisz, ze nie rozumiem, co napisaleś!! Wyprowadzilem tylko ironiczna riposte:p Napisow juz troszke zrobilem jak mialem czas i uzytkownicy nie narzekaja:p Wiec angielski znam :p
Ostatnio edytowany przez Zeus (2007-03-26 10:07:37)
Freeman napisał:@Kilgur
Oczywiście, że z tego To w zasadzie jedyny Robin Hood wart oglądania. Chociaż Książę Złodziei był całkiem niezły też, o i Faceci w rajtuzach (ten film wciąż rozśmiesza mnie do łez, chociaż oglądałem go chyba z milion razy już
Wiesz, ja się tego akurat nie dopatrzyłem u siebie.:D Kto wie możliwe,że udzieliło mi się. Co prawda ani nie stękam jeszcze, ani nie "pufam",więc ze mną jeszcze tak źle nie jest.;] Podobno,ludzie mówią,że kto z kim się zadaje ten sam nim się staje Człowiek się od rządu bzdur nasłucha na co dzień i potem nawet mimikę i wyraz twarzy przyjmuje.
Na pewno to nie jest zabieg świadomy ani celowy.:D Z resztą mnie tam jak magnes po drugiej stronie bieguna od nich, odpycha niż przyciąga (to chyba dobrze O.o) Najlepiej będzie chyba wrócić jak się w tym kraju na większą poprawę zapowie. Obrazić się na takiego typu uwagi, (wziąć na poważnie) to się chyba nie da, więc obrazy nie będzie ^_^
Ostatnio edytowany przez Rein (2007-03-26 12:19:21)
Kilgur napisał:Freeman napisał:@Kilgur
Oczywiście, że z tego
To w zasadzie jedyny Robin Hood wart oglądania. Chociaż Książę Złodziei był całkiem niezły też, o i Faceci w rajtuzach (ten film wciąż rozśmiesza mnie do łez, chociaż oglądałem go chyba z milion razy już
Ja niedawno sciagnolem sobie ten serial Robin Hooda jest naprawde fajny, slyszalem ze jest tez do kupienia w polsce na dvd
ara ara...
Obi myslisz, ze nie rozumiem, co napisaleś!!
Zależy, czy grałeś w Kingpina.
To w zasadzie jedyny Robin Hood wart oglądania.
Te z Douglasem Fairbanksem i Erollem Flynnem też widziałeś, że tak twierdzisz? Serial, doprawdy, niezapomniany.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2007-03-26 14:54:28)