Nie jesteś zalogowany.
Teoretycznie nic ale jednak sie zasmuciłem(co szybko zostało zastapione przez gniew)że z Naruto zrobił sie drugi Dragon Ball/Pokemon(niepotrzebne skreślić)
1)Przywilejem dzieciństwa jest bawienie się w ulubionych bohaterów. Zresztą nie tylko dzieciństwa (cosplaye).
2)Naruto jest w zasadzie tym samym rodzajem anime co DB
3)Panuj nad sobą bo Cię zamkną
Przecież sie opanowałem;P W sumie tak ale zeby dali jeszcze bez cenzury i z normalnym tłumaczeniem to jeszcze bym zniosł 7 latków biegajacych z rasenganem xD
Przecież sie opanowałem;P
A czy ja piszę że nie?:)
W sumie tak ale zeby dali jeszcze bez cenzury i z normalnym tłumaczeniem to jeszcze bym zniosł 7 latków biegajacych z rasenganem xD
Czyli chciałeś pociąć nożem dzieci bo na Jetixie była cenzura?[hehe]
niee bo zamiast podziału cienia/kage bunshin'a słyszałem wielocieniste klon jutsu i bo zamiast zwykłego wykrzyknienia typu Zostane Hokage!!/od biedy po dodaniu ten teges słyszałem KUMALSKI?
niee bo zamiast podziału cienia/kage bunshin'a słyszałem wielocieniste klon jutsu i bo zamiast zwykłego wykrzyknienia typu Zostane Hokage!!/od biedy po dodaniu ten teges słyszałem KUMALSKI?
I to jest powód aby się rzucać z nożem na dzieci?
to była pierwsza myśl która mi przez głowe przeszła xD w dodatku jestem zirytowany bolącym gardłem i kaszlem od którego chce mi sie płuca wypluwać xD ale jak juz mówiłem opanowałem sie i puściłem na tyle głośną muzyke że ich chyba odstraszyłem bo sobie poszli ;P
to była pierwsza myśl która mi przez głowe przeszła xD
Oto dowód jak byle pierdoła wyzwala w człeku chęć do zabijania:D
w dodatku jestem zirytowany bolącym gardłem i kaszlem od którego chce mi sie płuca wypluwać xD
Chrypka , katar i wysypka
Na wysypkę jest zasypka
Na katary są napary[hehe]
ale jak juz mówiłem opanowałem sie
To chwalebnie:)
i puściłem na tyle głośną muzyke że ich chyba odstraszyłem bo sobie poszli ;P
Marsz marsz Dąbrowski , z ziemi polskiej do Wolski (tak spiewał premier jakby co)
Ile już odcinków wyemitował Jetix?
z tego co słyszałem to nie doszli nawet do momentu kiedy Anko polizała naruciaka;P(chyba skonczyli epek wczesniej;P)
Stanęli chyba na pisemnym egzaminie na chuunina
Jak wiadomo to naruto jetix'sowi wyszedl najgorzej jak tylko mugl i tego sie bylo mozna spodiewac
.dub do dupy
.wycite sceny z krwiom
ALE DLACZEGO WZCIELI POSAUNEK SASKE I NARUTO?? PARANOJAAAAAAAA
.I TEN AMERZKANSKI OPENING +++ PRYECIERZ TEN PIERWSZY BYL NAJLEPSZY w orginale [kupa][kupa][kupa][kupa][kupa][kupa][kupa][kupa][kupa][kupa][kupa][kupa][kupa][kupa][kupa][kupa][kupa]
Ostatnio edytowany przez GeX (2007-03-27 22:08:02)
Pocałunek wycięto z powodu ofensywy antyhomoseksualnej przez którą wskutek pogłębiającej się paranoi pewnych kręgów politycznych serki homogenizowane zmienią nazwę na bardziej poprawną (np heterogenizowane)[hehe]
Pocałunek wycięto z powodu ofensywy antyhomoseksualnej przez którą wskutek pogłębiającej się paranoi pewnych kręgów politycznych serki homogenizowane zmienią nazwę na bardziej poprawną (np heterogenizowane)[hehe]
Niech żyje giertych... Na innej planecie...[brakslow]
Tak to jest jak głupcy rządzą światem...[ukryty]Po co komu polityka... Więcej szkód niż pożytku
Ps. Ale khadzad nam się tu rozgadał...:)Nadrabia zaległości
Co ma Giertych i polityka do pocalunku Sasuke i Naruto? Z tego co wiem, to przeciez ci z Jetixa kupili juz pocieta wersje Naruto..
No właśnie.Giertych jest OK podobnie jak cały rząd.
Tylko niestety jetix już taki jest że to program bajkowy w którym NIGDY nie pojawi się nieocenzurowane anime które nie jest dla maluchów.
nie OK'ejuj mi to mówiąc o tym rasistowskim,nietolerancyjnym ministrze edukacji
nie OK'ejuj mi to mówiąc o tym rasistowskim,nietolerancyjnym ministrze edukacji
ostro sorki za offtopa
sorry no ale mnie wnerwia taka osoba:/ ja jestem wyznawca innej religii wiec wg jego poglądów jestem gorszy i wogóle na stos ze mną...to męczące...
Co ma Giertych i polityka do pocalunku Sasuke i Naruto? Z tego co wiem, to przeciez ci z Jetixa kupili juz pocieta wersje Naruto..
Zgadza się , a wersja była pocięta z powodu tamtejszych romanopodobnych
No właśnie.Giertych jest OK podobnie jak cały rząd.
No comment
Tylko niestety jetix już taki jest że to program bajkowy w którym NIGDY nie pojawi się nieocenzurowane anime które nie jest dla maluchów.
Mhmm szkoda że to Polonia1 nie zakupiła Naruta , oni się nie szczypią jakąś tam cenzurą