Nie jesteś zalogowany.
Od murzynów na pewno mają mniejszego
Wierzcie staremu doświadczonemu
- że zacytuję Życie przed sobą.
pa3cja napisał:BRAK JAPONEK?! Chlopie! Wiesz ile masz fajnych lasek dookola? Po co wam japonki, skoro macie takie fajne dziewczyny jak my (te z ansi)?!
żeby mieć jeszcze więcej
zgadzam się:D im więcej tym lepiej...:P
BRAK JAPONEK?! Chlopie! Wiesz ile masz fajnych lasek dookola? Po co wam japonki, skoro macie takie fajne dziewczyny jak my (te z ansi)?!
od przybytku głowa nie boli
hehe, co racja, to racja =)
grejpfrut napisał:pa3cja napisał:BRAK JAPONEK?! Chlopie! Wiesz ile masz fajnych lasek dookola? Po co wam japonki, skoro macie takie fajne dziewczyny jak my (te z ansi)?!
żeby mieć jeszcze więcej
zgadzam się:D im więcej tym lepiej...:P
Jakaś kampania w celu...ściągnięcia większej ilości pięknych pań na ansi??:P
BTW od przybytku głowa ponoć nie boli;P
Ja tam wole narzekac ze nie ma konca swiata, niz jakies japonski co jest doprawde smieszne _-_
Ja chciałbym Japonek w Polsce jak najwięcej .
ja myslę, że koreanki sa ładniejsze
Do not only follow the footsteps of your masters, but search what they were searching for...
Chcesz końca świata?? żyletki są w łazience na półce to bedzie dla ciebie koniec świata^^ Zamiast japonki do polski to polacy do japoni!!
Chcesz końca świata?? żyletki są w łazience na półce to bedzie dla ciebie koniec świata^^ Zamiast japonki do polski to polacy do japoni!!
Owiele wieksza przyjemnosc to gdy wraz z Toba gina dziesiatki /setki / tysiace / milony / miliardy ludzi , zreszta ja nie jestem samobojca, jedynie chce smierdzi niewinnych ludzi }:> -im wiecej tym lepiej }:>
Tak jak juz bylo, pelno jest przepieknych dziewczyn w polsce, na co Azjatek ktore sa tylko ladne gdy sa mlode ?
BRAK JAPONEK?! Chlopie! Wiesz ile masz fajnych lasek dookola? Po co wam japonki, skoro macie takie fajne dziewczyny jak my (te z ansi)?!
Mogą być jedne i drugie. Wolę oglądać Japonki (przez duże "J", bo japonki to takie klapki), niż anime o trepach (wszelakie Gundamy).
na co Azjatek ktore sa tylko ladne gdy sa mlode ?
No niestety, rydwan czasu przypie?dala w kobiety i w mężczyzn niezależnie od rasy. Gdzie se znajdziesz kobietę, która z wiekiem nie zbrzydnie?
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2007-04-06 23:07:17)
Trzymam Cie za słowo, już pakuje walizki =)
khadzad napisał:Chcesz końca świata?? żyletki są w łazience na półce to bedzie dla ciebie koniec świata^^ Zamiast japonki do polski to polacy do japoni!!
Owiele wieksza przyjemnosc to gdy wraz z Toba gina dziesiatki /setki / tysiace / milony / miliardy ludzi , zreszta ja nie jestem samobojca, jedynie chce smierdzi niewinnych ludzi }:> -im wiecej tym lepiej }:>
Tak jak juz bylo, pelno jest przepieknych dziewczyn w polsce, na co Azjatek ktore sa tylko ladne gdy sa mlode ?
Bomby własnoręcznej roboty mam pod łóżkiem po lewej(tam za tym 6 miesięcznym sushi...uważaj bo gryzie...)idź i wysadź Jetixa...bedzie ku ogólnemu zadowoleniu ta akcja terrorystyczna...
Co do japonek to imo piękne są zawsze xD
Saeroth napisał:na co Azjatek ktore sa tylko ladne gdy sa mlode ?
No niestety, rydwan czasu przypie?dala w kobiety i w mężczyzn niezależnie od rasy. Gdzie se znajdziesz kobietę, która z wiekiem nie zbrzydnie?
W Hollywood.
Trzeba się niestety pogodzić, że w Polsce więcej jest Polek niż Japonek czy kobiet innych narodowości. Za to w Japonii nie mają Polek.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2007-04-06 23:15:00)
W trumnie ? No , tylko trzeba w takich jeszcze gustować.....
Polki są the best.
Obiwanshinobi napisał:No niestety, rydwan czasu przypie?dala w kobiety i w mężczyzn niezależnie od rasy. Gdzie se znajdziesz kobietę, która z wiekiem nie zbrzydnie?
W trumnie ? No , tylko trzeba w takich jeszcze gustować.....
zapomniales o rozkladzie.
Japonki? nie wiem czemu mi sie pierwsze co z obuwiem skojarzylo...
w skrócie popieram Obiego
Polki są be bo żadna mnie nie chce xD wole japonki a nuż mnie jakaś zechce;P
Polki są the best.
i żadnej innej nawet japonki do szczęścia niepotrzeba
Zwróćcie uwage że większość japonek jest mocno średnich ,mało jest takich słodkich "kawaii" jak w TV pokazują...