Nie jesteś zalogowany.
Zwróćcie uwage że większość japonek jest mocno średnich ,mało jest takich słodkich "kawaii" jak w TV pokazują...
Spoko, jak tylko będziemy w Japonii, nie omieszkamy zwrócić.
P.S. Rozumiem, że Ty już tam byłeś, miód i wino piłeś, po czym zwróciłeś (tak zwykle kończy się mieszanie).
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2007-04-06 23:40:58)
Ja też zdecydowanie bardziej Japonki od Polek wolę .
Ostatnio edytowany przez zergadis0 (2007-04-06 23:47:56)
Tam gdzie mieszkam rowniez jest wielu Azjatow, ale glownie sa to Chinczycy i Koreanczycy. Z samej Japonii niewielu..
A jesli chodzi o tych pierwszych to czasem trudno okreslic plec na pierwszy rzut oka.. i malo jest w kwiecistym wieku[placze] albo sie chowaja, gdy z domu wychodze..
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-04-06 23:48:36)
To się mogę pochwalić:P Ze 2 lata temu jak bylem na granicy Czesko-Polskiej, to na bazarze ładna i młoda azjatka sprzedawała:-D
Nawet sobie coś u niej kupiłem^^
To się mogę pochwalić:P Ze 2 lata temu jak bylem na granicy Czesko-Polskiej, to na bazarze ładna i młoda azjatka sprzedawała:-D
Boję się wiedzieć co xD. BTW Ja w Toruniu widziałem może ze 3 azjatopodobnych, ale azjatek w ogóle. Murzynów też rzadko widuję.
Azjaci są b.zainteresowani naszym krajem po wiekszych i bardziej znanych miastach historycznych tj. Warszawa czy Kraków, błąka się wiele azjatyckich owieczek ^^
Ja rozumiem marzenia marzeniami, każdy(prawie) z nas chciałby mieć ładna Japonkę za żonę, ale Polki nie kozy swoją urodę mają:P. W końcu Polskie dziewczyny najładniejsze są
każdy(prawie) z nas chciałby mieć ładna Japonkę za żonę
Zaraz tam, żonę, po co od razu żonę?
Tylko raz???!! Gdyby to była Azjatka, to na Twoim miejscu pięć razy dziennie bym tam coś kupował, nawet gdyby sprzedawała Tamagoczi! =)
Polki są the best.
Zdecydowanie
Wiele innych narodów zresztą mówi, że polki są najpiękniejsze.
mi wystarczy aby mnie raz nazwać sensei albo onii-[końcówka bez znaczenia]
polskie dziewczyny owszem,najładniejsze są
ale taka japonka (fajna) to w sumie też mogłaby być
i nie narzekajcie ludzie, skośnych nie brak, wystarczy się rozejrzeć
KDE4 ssie
Obiwanshinobi napisał:Polki są the best.
Zdecydowanie
Wiele innych narodów zresztą mówi, że polki są najpiękniejsze.mi wystarczy aby mnie raz nazwać sensei albo onii-[końcówka bez znaczenia]
Może Ossan ?
może skośnych nie brak, ale w moich rewirach ich niema ;(
przejedź się na stadion dziesięciolecia to znajdziesz wiele azjatek jednakże nie szukał bym tam japonek/
Polki są the best.
racja, ale towar z importu zawsze lepiej smakował
Kisiel napisał:Obiwanshinobi napisał:Polki są the best.
Zdecydowanie
Wiele innych narodów zresztą mówi, że polki są najpiękniejsze.mi wystarczy aby mnie raz nazwać sensei albo onii-[końcówka bez znaczenia]
Może Ossan ?
Napisałeś wiedząc co to znaczy? jak juz jedziemy słówkami to już lepiej ossan niż okama
Słyszałem w radiu nawet audycję/kiedyś tam/, że w rankingu najpiękniejszych kobiet polki były na 2 miejscu zaraz za Amerykankami (co imo jest trochę takie...yy... łatwe do przewidzenia skoro lista była amerykańska ).Ostatnie były panie z afganistanu.
Yaqb napisał:Kisiel napisał:Obiwanshinobi napisał:Polki są the best.
Zdecydowanie
Może Ossan ?
Napisałeś wiedząc co to znaczy? jak juz jedziemy słówkami to już lepiej ossan niż okama
Nie używam słów których znaczenia nie rozumiem . Z resztą okama też fajnie . Ja bym tylko nie chciał, żeby dzieci ze skośnymi oczami nazwały mnie Otosan czy też Ojisan. [OFKORS it's only joke, no offense.]
Ostatnio edytowany przez Yaqb (2007-04-07 08:38:02)
Hatake napisał:To się mogę pochwalić:P Ze 2 lata temu jak bylem na granicy Czesko-Polskiej, to na bazarze ładna i młoda azjatka sprzedawała:-D
Nawet sobie coś u niej kupiłem^^Tylko raz???!! Gdyby to była Azjatka, to na Twoim miejscu pięć razy dziennie bym tam coś kupował, nawet gdyby sprzedawała Tamagoczi! =)
Trza było jechać do domu. ;/ Ale cóż, jakieś tam kilkuminutowe szprechanie po polsku bylo^^ (Tak tak, po polsku xD). A kupywałem spodnie, bo były fajne i tanie:P
A co do azjatów tej drugiej płci również, dużo ich można zobaczyć np. też w Częstochowie. Ostatnio byłem, wycieczka klasowa (szkoła im. Jana Pawła II) i szło se takich 2 czy 3, jakiś ojichan, co uważnie obserwował jak idziemy i jakiś młody, co pstrykał zdjęcia gdzie się tylko dało. xD I przyznam, że z facjat wyglądali jak rodowici japończycy.
Ja bym tylko nie chciał, żeby dzieci ze skośnymi oczami nazwały mnie Otosan czy też Otosan.
A co to za różnica - Otosan czy Otosan?
A kupywałem spodnie
Kupowałem chyba. Zamiast biadolić, że nikt należycie nie docenia Twoich darmowych napisów, popracuj nad skillem.