Nie jesteś zalogowany.
Tronki napisał:Japonki są ładniejsze od koreanek a już na pewno od wietnamek
Najładniejsze są Polki
Ja wolę Japonki:D.
MasterJabko napisał:Tronki napisał:Japonki są ładniejsze od koreanek a już na pewno od wietnamek
Najładniejsze są Polki
Ja wolę Japonki:D.
Ja też!
BTW Ja w Toruniu widziałem może ze 3 azjatopodobnych, ale azjatek w ogóle. Murzynów też rzadko widuję.
dziwne, bo w "moim" Toruniu "przewracam się" o azjatów Kopernika przyjeżdżają fotografować, zbóje
ai_suru, coś jest w tym co mówisz, bo już kilka osób mi napsiało, że w Toruniu aż roi się od Azjatów. Nieomieszkam chyba tam zerknąć
ai_suru, coś jest w tym co mówisz, bo już kilka osób mi napsiało, że w Toruniu aż roi się od Azjatów. Nieomieszkam chyba tam zerknąć
I aż roi sie od moherowych oddziałów.
"Japonki są ładniejsze od koreanek a już na pewno od wietnamek" ... ? Znam jedna Wietnamke, bardzo ladna... niestety .. zajeta przez jakiegos Kanadyjczyka : ).
To sprawa prosta, trzeba wyeliminować kanadyjczyka...
Najlepiej nasłać na niego Rosjanina
Ostatnio edytowany przez Sevortharte (2007-04-07 22:35:16)
nie, bo wtedy Rosjanin odbije Japoneczke
Wtedy się naśle włoskiego mafiosa, jak sie takiemu da kontener oliwy z oliwek, to ten zrobi wszystko XD
Powinno wystarczyć espresso, bordello i dezodoro.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2007-04-07 22:53:25)
nie, bo wtedy Rosjanin odbije Japoneczke
Przecież mowa była o Wietnamce xD
Poza tym -
Arry napisał:Wtedy się naśle włoskiego mafiosa, jak sie takiemu da kontener oliwy z oliwek, to ten zrobi wszystko XD
Powinno wystarczyć espresso, bordello i dezodoro.
Taaak, ale wystarczy do odbicia, a ten kontener to poto, by się później do dziewczyny nie przyczepił :]
Co Ty, dziewczyny lecą na kontenery
zapraszam jednak, podejrzewam, że wiek mógłby Cię zniechęcić
Skąd ta fascynacja Japonkami (i nie chodzi tu o buty)? przez te skośne oczka?czarne proste włosy? blade lice? no tak, najbardziej pożądany towar to ten, którego jest najmniej
a mi się podobają mulaci
[cytuj]~ai_suru napisał(a):
zapraszam jednak, podejrzewam, że wiek mógłby Cię zniechęcić
Skąd ta fascynacja Japonkami (i nie chodzi tu o buty)? przez te skośne oczka?czarne proste włosy? blade lice? no tak, najbardziej pożądany towar to ten, którego jest najmniej
a mi się podobają mulaci [/quote] Japonki mają w sobie to COŚ co tak przyciąga:D Nie umie tego określic ;)ale coś mają
Ostatnio edytowany przez Tronki (2007-04-08 18:57:49)
Czarne włosy i oczy są fajne.Nie wszystkie japonki są ładne podobnie jak polki i inne.
Ale dla odmiany mogą być żeby nie było nudno.
...Japonki są piekne takie jakie są xD każdy atom ich ciała jest piekny xD nie zależnie od wieku(wszak kobiet są jak wino xD)
No czy wszystkie są takie piękne tu bym sie kłócił bo zawsze znajdzie sie jakaś jak by to powiedzieć mniej piękna ale na pewno są WIĘKSZOŚĆ jest...[slina]
No czy wszystkie są takie piękne tu bym sie kłócił bo zawsze znajdzie sie jakaś jak by to powiedzieć mniej piękna ale na pewno są WIĘKSZOŚĆ jest...[slina]
A ja się z tym nie zgodzę... Uważam, że Japonia ma najładniejsze kobiety na świecie, aczkolwiek są to ewenementy. Powiedzmy że trafi się jedna na 1000 (lub jedna na bilion taka jak np. Erina Shinohara - Miss Japonii 2005, istne cudeńko===> http://www.santabanta.com/contestants.asp?picid=1261 ). A Polki są najładniejsze ze względu na to, że jest najmniejszy odsetek kobiet brzydkich, a największy ładnych, czyli takich w przedziale 6-9/10. Ale to tylko moje skrone zdanie:D[okej]:D