Nie jesteś zalogowany.
jedna na bilion
Wiesz ile to jest? Ludzi tylu nie ma na świecie.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2007-04-08 23:13:39)
Tronki napisał:No czy wszystkie są takie piękne tu bym sie kłócił bo zawsze znajdzie sie jakaś jak by to powiedzieć mniej piękna ale na pewno są WIĘKSZOŚĆ jest...[slina]
A ja się z tym nie zgodzę... Uważam, że Japonia ma najładniejsze kobiety na świecie, aczkolwiek są to ewenementy. Powiedzmy że trafi się jedna na 1000 (lub jedna na bilion taka jak np. Erina Shinohara - Miss Japonii 2005, istne cudeńko===> http://www.santabanta.com/contestants.asp?picid=1261 ). A Polki są najładniejsze ze względu na to, że jest najmniejszy odsetek kobiet brzydkich, a największy ładnych, czyli takich w przedziale 6-9/10. Ale to tylko moje skrone zdanie:D[okej]:D
Jestem dokładnie tego samego zdania!
Ikari Shingi kun napisał:jedna na bilion
Oj czepiasz się[jezor], a poza tym wiem ile to jest: milion milionów lub jak wolisz tysiąc miliardów
Obiwanshinobi napisał:Ikari Shingi kun napisał:jedna na bilion
Oj czepiasz się[jezor], a poza tym wiem ile to jest: milion milionów lub jak wolisz tysiąc miliardów
WTF?:P
cholera...1 na bilion...Obiwan ile jeszcze poczekamy zanim sie taka ładna narodzi(czyli ile bydła(ludzi)jest na świecie;P)??
cholera...1 na bilion...Obiwan ile jeszcze poczekamy zanim sie taka ładna narodzi(czyli ile bydła(ludzi)jest na świecie;P)??
Około 6-7 miliardów
uj to sobie poczekamy na te jedną cudną...
uj to sobie poczekamy na te jedną cudną...
Nie doczekamy ani to się nie zdarzy, na ziemi więcej niż 16 miliardów ludzi nie przeżyje, zresztą wczesniej powybijamy się w jakiejś wojnie pewnie, lub zabraknie surowców lub meteor pierdyknie lu plagi egipskie lub japońce przestaną anime robić.
Jak ty Geografię zdałeś?[los]
Nie doczekamy ani to się nie zdarzy, na ziemi więcej niż 16 miliardów ludzi nie przeżyje, zresztą wczesniej powybijamy się w jakiejś wojnie pewnie, lub zabraknie surowców lub meteor pierdyknie lu plagi egipskie lub japońce przestaną anime robić.
Oby nie to ostatnie...
Zdałem?? Zdałem?? MAMUŚKA!! GEGRE ZDAŁEM XD na gegrze ja zazwyczaj kimam(a o dziwo planuje z niej zdać mature...)
Zdałem?? Zdałem?? MAMUŚKA!! GEGRE ZDAŁEM XD na gegrze ja zazwyczaj kimam(a o dziwo planuje z niej zdać mature...)
Powodzenia Ostatnia była w miarę Dobijało tylko pytanie na rozszerzonej to z chińczykami i ich przyrostem naturalnym A podstawowa to nic takiego.
khadzad napisał:uj to sobie poczekamy na te jedną cudną...
Odpukać w niemalowane ,
khadzad napisał:Zdałem?? Zdałem?? MAMUŚKA!! GEGRE ZDAŁEM XD na gegrze ja zazwyczaj kimam(a o dziwo planuje z niej zdać mature...)
Powodzenia Ostatnia była w miarę Dobijało tylko pytanie na rozszerzonej to z chińczykami i ich przyrostem naturalnym A podstawowa to nic takiego.
Kisiel ale to za trzy lata xD
Arry hmm...kimam na gegrze jem na matmie wyżywam sie na nauczycielu na fizie...szkoda przespać cały dzień przy tylu atrakcjach xD
khadzad napisał:cholera...1 na bilion...Obiwan ile jeszcze poczekamy zanim sie taka ładna narodzi(czyli ile bydła(ludzi)jest na świecie;P)??
Około 6-7 miliardów
Ponoć w 2005 roku było nas 8 miliardów...=)
(Ile także w tym japoneczek przybyło =))
eheh, nie wiem czemu, ale też mam takie zanie
To pewnie te stereotypy =)
czy ja wiem...chinoli jest jeden cały miliard...(albo przespałem te lekcje i miałem podobny sen xD)