#161 2007-04-11 14:39:19

Arry
Użytkownik

Odp: Brak Japonek - ponarzekajmy!

Bo on go nie lubi XD
Ja z resztą też oczkod

90TLh

#162 2007-04-11 14:44:42

Freeman
Użytkownik

No tyle to się domyśliłem, tylko pytam, czy to jest powód do nazywania kogoś dupkiem (domyślam się, że "nie lubi go" oznacza tu "nie lubi jego muzyki" i/albo "nie lubi jego stylu bycia", a nie "nie lubi go, bo mu zastawia co rana wyjazd z garażu" czy "nie lubi go, bo mu sika na drzwi wejściowe do domu").

#163 2007-04-13 15:45:19

Obiwanshinobi
Użytkownik

FranzKafka napisał:
Ikari Shingi kun napisał:
Tronki napisał:

No czy wszystkie są takie piękne tu bym sie kłócił bo zawsze znajdzie sie jakaś jak by to powiedzieć mniej piękna ale na pewno są WIĘKSZOŚĆ jest...[slina]

A ja się  z tym nie zgodzę... Uważam, że Japonia ma najładniejsze kobiety na świecie, aczkolwiek są to ewenementy. Powiedzmy że trafi się jedna na 1000 (lub jedna na bilion taka jak np. Erina Shinohara - Miss Japonii 2005, istne cudeńko===> http://www.santabanta.com/contestants.asp?picid=1261 ). A Polki są najładniejsze ze względu na to, że jest najmniejszy odsetek kobiet brzydkich, a największy ładnych, czyli takich w przedziale 6-9/10. Ale to tylko moje skrone zdanie:D[okej]:D

Jestem dokładnie tego samego zdania!

@Ikari Shingi kun: swego czasu zadeklarowałeś tu swoją wrogość względem "szwabów i żydów". Może zainteresuje Cię fakt, że historyczny Franz Kafka był niemieckojęzycznym pisarzem, do tego Żydem, a jeszcze "mówią o nim w mieście", iż odbywał stosunki płciowe z aryjskimi kobietami (że tak panom przerwę to wzajemne łechtanie się w pewien gruczoł per rectum).

Ikari Shingi kun napisał:

Ja do Tokio Hotel nie miałbym prawie nic, gdyby nie to że są Niemcami i śpiewają po niemiecku... Jestem zagorzałym wrogiem szwabów i żydów, co może się niektórym nie podobac ale ogólnie niezbyt mnie to obchodzi. NO i jeszcze ten całkowicie pedalski wygląd ble[blee][blee][blee][baka]

Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2007-04-13 16:29:51)

#164 2007-04-13 15:56:46

khadzad
Użytkownik

Uh najlepsze kobiety to kobiety które mają swoje zdanie;P wole jej się z nią kłócić przez pół godziny że coś jest głupiego niż żeby od razu przyznała mi racje...

#165 2007-04-13 16:01:06

Obiwanshinobi
Użytkownik

Freeman napisał:

No tyle to się domyśliłem, tylko pytam, czy to jest powód do nazywania kogoś dupkiem (domyślam się, że "nie lubi go" oznacza tu "nie lubi jego muzyki" i/albo "nie lubi jego stylu bycia", a nie "nie lubi go, bo mu zastawia co rana wyjazd z garażu" czy "nie lubi go, bo mu sika na drzwi wejściowe do domu").

Może ktoś "nie lubi" Michała Wiśniewskiego, bo jest jego dzieckiem i dostał od niego ekstrawaganckie imię?

#166 2007-04-13 16:42:07

FranzKafka
Użytkownik

Obiwanshinobi napisał:
Freeman napisał:

Może ktoś "nie lubi" Michała Wiśniewskiego, bo jest jego dzieckiem i dostał od niego ekstrawaganckie imię?

Ja po prostu nie lubie go za to, że wielbi publicznie Boga, a co chwila puszcza się z inną... Nie lubię ludzi, którzy żyją dla opinii, a nawet nie potrafią ukryć swojego s*******ństwa. =)

A tak btw.
Nie piszmy juz nic na temat Wiśniewskiego bo szkoda mi nawet o nim gadać...

Ostatnio edytowany przez FranzKafka (2007-04-13 16:42:42)

#167 2007-04-13 16:56:01

Obiwanshinobi
Użytkownik

FranzKafka napisał:
Obiwanshinobi napisał:
Freeman napisał:

Ja po prostu nie lubie go za to, że wielbi publicznie Boga, a co chwila puszcza się z inną... Nie lubię ludzi, którzy żyją dla opinii, a nawet nie potrafią ukryć swojego s*******ństwa. =)

A tak btw.
Nie piszmy juz nic na temat Wiśniewskiego bo szkoda mi nawet o nim gadać...

Ja z kolei nie przepadam za skończonymi chamami bez tzw. kindersztuby.
Swoją drogą czytałem, że wiele Japonek poddaje się operacjom plastycznym, aby mieć rysy twarzy mniej azjatyckie, niż im Bozia dała. Nietrudno się domyślić, że dotyczy to również aktorek, modelek, artystek estradowych itp. Chyba każdy japonofil, urodę niewiast z Kraju Kwitnącej Wiśni rodem ostentacyjnie wenerujący, powinien we własnym sercu rozstrzygnąć kwestię: czy woli Japonki "naturalne", czy też "chirurgicznie modyfikowane".

Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2007-04-13 17:01:05)

#168 2007-04-13 21:11:32

wumi_szoda
Użytkownik

Chyba się rośliny okopowe wysiały w tym wątku, taka refleksja...
A wszystkim wielbiącym urodę Japonek polecam świetne "Windy Tales". Autorzy po mistrzowsku oddali kwintesencję japońskiej urody. Choć jak sądzę, ortodoksyjni wielbiciele mangowego archetypu kobiecości (je#aj Barbi, aż się zgarbi) mogą się poczuć nieco zawiedzeni.

Stopka forum

© Animesub.info 2024