Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Angry nintendo nerd to coś, co polecam każdemu, kto w dzieciństwie grał w gry telewizyjne (nes, snes - u większości z nas był to pegasus ). Koleś recenzuje kiepskie gry. Oglądając jego filmiki można się przekręcić ze śmiechu. Gorąco polecam
przykładowy filmik (jeden z lepszych)
FRIDAY THE 13th - Angry Nintendo Nerd
enjoy
Ostatnio edytowany przez sadakot (2007-04-16 22:52:15)
猫が大好き!!!
Koleś jest dobry, naprawdę Jego "recenzje" są zajebiste
Wydaje mi się że kiedys w temacie 'cos wesoego' podawałem kilka linków do jego recenzji, no ale jak ktoś nie widział to niech odpala youtuba i ogląda, a ode mnie macie pewność że poskładacie się ze śmiechu Oczywiście wymagana znajomość angielskiego.
Hahaha jestem po żółwiach ninja, najlepsza recenzja gry jaką widziałem.
Yyy... Czy to nie powinno się znaleźć w temacie "Coś śmiesznego"?
Po co od razu zakładać nowy wątek?
Jak dla mnie temat do usunięcia lub przyłączenia do już istniejącego "Coś śmiesznego"
obejrzalem wszystkie jego filmiki na youtubie i gametrailers.... gosciu jest niezly polecam
Jak dla mnie temat do usunięcia lub przyłączenia do już istniejącego "Coś śmiesznego"
E tam. W "Coś śmiesznego" rychło zaginie, a do Nintendo wiele osób ma tu chyba szczególny sentyment.
dla mnie te filmiki zasługują na miano wybitnych. dlatego założyłam osobny wątek. dzieki niemu więcej osób do nich dotrze
猫が大好き!!!
Skorzystam z okazji, żeby przypomnieć tę ciekawostkę.
DUDi napisał:Jak dla mnie temat do usunięcia lub przyłączenia do już istniejącego "Coś śmiesznego"
E tam. W "Coś śmiesznego" rychło zaginie, a do Nintendo wiele osób ma tu chyba szczególny sentyment.
Niech się lepiej wypowie jakiś mod albo nowy łebmaster
A ja najbardziej lubie NIGHTMARE ON ELM ST - By the Angry Nintendo Nerd
Polecam obejrzeć recenzję gry 'Top Gun', a następnie od razu playtest THE POWER GLOVE w jego wykonaniu xD Wyraz twarzy nerda jest niezapomniany:D To wciąż najlepszy moment w jego recenzjach:] Polecam.
power glove wymiocik :D:D
Bible Games rulez
Pamiętam jak zagrywałem sie w te "wojownicze żółwie ninja" po szkółce od razu
I też miałem problem z tym cholernym przeskoczeniem!!! Ale jazda "turtle busem" była fajna
Strony 1