Nie jesteś zalogowany.
Po obejrzeniu teasera stwierdzam, ze wyglad robotow ulegl powaznym zmianom. Okaze sie w praniu czy dobrze to czy niekoniecznie...
Widziałem i muszę powiedzieć, że ich wygląd mnie trochę zaskoczył, choć czegoś takiego można było się spodziewać w końcu nie mogli ich zrobić tak jak w bajce Jednak przejdę się do kina bo wcześniej miałem wątpliwości czy warto ale wyszło im to chyba nie najgorzej:)
http://movies.yahoo.com/summer-movies/T … railers/31 Trzymajcie sie mocno!:)
~wiluS na pewno nie pójdę na to do kina:D Dzikim mechom mówię nie:)
Efekty beda niezle, a co do fabuly coz Hollywood ale dla samych efektow pewnie bedzie warto ogladnac
ara ara...
A ja pójdę z przyjemnością, żeby pooglądać na wielkim ekranie rozpierduchę z wielkimi robotami w roli głównej (co zapowiadają oba nowe trailery), choćby fabuła była cienka jak w rysunkowych Transformersach i drętwa niczym wątek miłosny w Pearl Harbor
mechy zajebiste,a le tak jak myslałem Amerykę atakują deceptikony czyli roboty z marsa a ziemie bronią autoboty wytwór amerykanów same przekleństwa się na suta cisną : /
mechy zajebiste,a le tak jak myslałem Amerykę atakują deceptikony czyli roboty z marsa a ziemie bronią autoboty wytwór amerykanów same przekleństwa się na suta cisną : /
Autoboty wytwór Amerykanów...? O co chodzi jakby?
Przy okazji - to bardzo boli, jak się przekleństwo ciśnie na suta?
Ostatnio edytowany przez Freeman (2007-05-18 18:02:50)
na pewno nie pójdę na to do kina Dzikim mechom mówię nie
A ja z dzika chęcią. Nie spodziewam sie cudu ale zawsze jest to jakaś alternatywa dla rysunkowych robocików. Efekty specjalne przentują sie znakomicie a i samo podjecie sie ekranizacji komiksu jest ambitne(w formie innej niż animowana). Ciekawość nie pozwala mi czekać:)
Zgrzyt napisał:mechy zajebiste,a le tak jak myslałem Amerykę atakują deceptikony czyli roboty z marsa a ziemie bronią autoboty wytwór amerykanów same przekleństwa się na suta cisną
Autoboty wytwór Amerykanów...? O co chodzi jakby?
Nawet nie dotykałem jakichkolwiek przecieków, żeby nie być uprzedzonym, ale to mi wygląda na zarys akcji.
Ostatnio edytowany przez wiluS (2007-05-18 18:30:38)
Jaki tam zarys akcji Autoboty, tak i Deceptikony, przybywają na Ziemię z "kosmosu", jaki wytwór Amerykanów Nawet na zwiastunie widać, jak żołnierze próbują schwytać Bumblebee.
A tak gwoli ścisłości, to czy to nie jest ekranizacja serialu animowanego, a nie komiksu?
Ostatnio edytowany przez Freeman (2007-05-18 18:32:21)
Transformers [live action] by Zgrzyt offcors:D
A tak gwoli ścisłości, to czy to nie jest ekranizacja serialu animowanego, a nie komiksu?
Najpierw były zabawki, potem serial animowany i na końcu komiks(?). Niektóre źródła wnoszą nieścisłości. Komiks pojawił sie w roku 1984, czyli w tym samym co Transformers oryginal. Podobno historia przedstawiona w komiksie znacząco rożni sie od tej znanej nam z serii animowanych. Wszystko miało stworzyć otoczkę dla niesłabnącej popularności transformujących sie zabawek.
bedzie co ogladac ;P
mam pytanko, moze nie dokońca związane z tematem ale zawsze,
czy była pełnometrażówka o "Headmastersach"?
Ostatnio edytowany przez kornik15 (2007-05-18 21:25:51)
mam pytanko, moze nie dokońca związane z tematem ale zawsze,
czy była pełnometrażówka o "Headmastersach"?
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?s … orderdir=1
http://en.wikipedia.org/wiki/Transformers_series
dzięks, dokładnie o to mi chodziło "Transformers: The Headmasters (two additional clips episodes were produced after the fact for direct-to-video release)." wiedziałem że oglądałem to na vhs ale w spisie serii na anidb nie mogłem tego znaleść
pod względem grafiki będzie napewno warto to pooglądać, ja jednak mam nadzieje, że Autobot'y i Decepticon'y będą miały własny charakter i dusze, a nie jak te bezmózgie stworki w " Wojnie Światów "
Transformersy to częśc moich dziecinnych wspomnien xD , prosze... sprawcie mi ładny prezencik xD
http://movies.yahoo.com/summer-movies/T … railers/31 Trzymajcie sie mocno!:)
~wiluS na pewno nie pójdę na to do kina. Dzikim mechom mówię nie
Stevenowi Spielbergowi również ostatnio mówię "NIE".
Oglądając tego trailera widzę tylko jedno: dobre efekty specjalne (standard dzisiaj, więc nie ma co się zachwycać) zmieszane z . Pomijając samych transformersów - do tego nic nie mam. Ale to "amerykańskie wykonanie"[klnie]. Rzygać sie chce. Kolejna "wielka" produkcja from USA.
EDIT
~wiluS, tak. chodzi mi tylko o to, że ten film będzie jak "Godzilla" (made in america) a'la "Znaki". Pomysł dobry, fabuła nie najgorsza, ale wykonanie... chcą zrobić WIELLLKI film akcji z humorem; bohaterem, który ratuje cały świat; wątkiem miłosnym i bóg wie co jeszcze. z takiej mieszanki po prostu musi wyjść kupa. A amerykańce mają talent do obracania dobrych filmów w naiwny syf, własnie dlatego, że chcą zrobić taką WIELLLKą produkcje ;/
Ostatnio edytowany przez marcin2 (2007-05-18 23:13:11)
~marcin2, oryginalne transformery(pomysł) pochodzi właśnie z USA, wiec kto jak kto ale oni maja prawo do (z)'plastykowania' historii.
mam nadzieję jednak że amerykańce się powsztrymają i fabuła bedzie jak najbardziej wierna komiksowi, który ubóstwiałem swego czasu.
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład