#1581 2007-06-16 22:04:03

Kurisu
Użytkownik

Odp: Naruto Shippuden

nie wiem czy to tylko ja taki ślepy jestem albo w zapowiedzi odcinka nie było nic o 2 tyg przerwie a na db nie ma jeszcze odcinka numer 18 brakslow

#1582 2007-06-16 22:06:21

skubii
Użytkownik

w takim razie jesteś ślepy jezor
aaaaaamt7.th.jpg

Ostatnio edytowany przez skubii (2007-06-16 22:11:28)

#1583 2007-06-16 22:17:16

Hatake
Użytkownik

shifan napisał:

Witam orientujecie się może ile odcinków będzie miała ta nowa seria bo niewiem czy wogule zacząć ją oglądać bo jeśli znowu ma dojść do 220 to raczej przerzucę się na coś bardziej krótszego.

Oczywiście, że wiemy. Tyle, ile zrobią producenci:)

A ja i tak czekam na to, co pokazał naruto w mandze podczas SPOILER walki z akatsuki.:D SPOILER

#1584 2007-06-16 23:20:52

Roni1001
Użytkownik

sebastianx napisał:

LUDZIE JESTESCIE TEMPI O TA STREFE RASENGANA MI CHODZI BOZE TO JEST SPOJLER?! JAK TO BYLO CHYBA W 15 EP!!!!!!!!!
JAK WY TEGO NARUTO OGLADACIE?!? co?~! denerwowac ludzi tylko umieja a zdania nie umieja zrozumiec
PS spojier jest chyba wtedy jak mowie to co jest w mandze a ja mowilem to co bylo w anuime tepi ludzie
ci co mnie probuja zdenerwowac to sie udalo bo nawet chyba nie ogladali glupiego 15 czy 16 epka

~GhostofOrion ogladnij sobie epek i nie mow mi ze nie ma tam ulepszonego rasengana  ktory nazywa sie na o czy jakos tak[shithappens][cholera][cenzura][cenzura][klnie][klnie][ostrzezenie][shithappens]
az piania mi wycieka z pyska ze sa ludzie co nie sa w temacie..........
Roni powiedz w ktorym miejscu spojerowalem jak napisalem to co bylo w ostatnich epach...

,,Draznij psa a odgryzie ci reke" jezor:P

[roftl]po tym malym przemowienie chce mi sie za te osoby posmiac bo sa smieszni...[roftl][roftl][beznadzieja]
juz nie moge sie doczekac odpowiedzy cyba pekne ze smiechu...[roftl][roftl]
dkai2218 szacun dla ciebie jako jedyny zauwazyl ze to juz bylo w anime respekt[respekt][respekt][okej]

Psychopata powiem ci ze masz racje ale ja bym chial naruto co umie z kopa dac nawet ciekawie jak lee XD

Bardzo prosz: Spoiler - ujawnianie fabuły anime/mangi. Rozumiesz to? Są ludzie, którzy nie oglądali jeszcze epa z nowym rasenganem, a być może przez Ciebie się już dowiedzieli. Nadal uważasz, że jestem "TEMPY"?
No i ja też czekam na nowe ninjutsu Naruto, bo w końcu trochę siedział z Legendarnym Sanninem... No to powinno być coś.

skubii napisał:

w takim razie jesteś ślepy

Czy to znaczy, że przez podwójny odcinek będą niszczyli kamień? Yhhhh :|

Ostatnio edytowany przez Roni1001 (2007-06-16 23:23:49)

#1585 2007-06-16 23:28:19

Dragmaru
Użytkownik

Roni1001 napisał:

Czy to znaczy, że przez podwójny odcinek będą niszczyli kamień? Yhhhh :|

A kto wam powiedział, że będzie podwójny odcinek? Najpewniej będzie pojedynczy. A to jeszcze nic, bo po tym znowu są dwa tygodnie przerwy i znowu pojedynczy ep.

#1586 2007-06-16 23:59:30

Jamatano Orotchi
Użytkownik

Nie rozumiem co wam daje to Spoilerowanie??????????? Jak kogos to kreci to niech nowy temat zalozy

#1587 2007-06-17 00:03:11

pa3cja
Użytkownik

Wiec uwazacie ze kiedy mozna napisac co bylo w odcinku?? Nie obejrzales? Nie zagladaj tutaj! PROSTE! To jest temat o serii TV, wiec kazdy ma prawo tutaj pogadac o tym, co bylo w anime.

#1588 2007-06-17 00:18:24

Roni1001
Użytkownik

pa3cja napisał:

Wiec uwazacie ze kiedy mozna napisac co bylo w odcinku?? Nie obejrzales? Nie zagladaj tutaj! PROSTE! To jest temat o serii TV, wiec kazdy ma prawo tutaj pogadac o tym, co bylo w anime.

Nie mówię, że nie można tu gadać o tym co było w epie. Można poprostu zaznaczyć, że piszemy spoiler smile Pozatym to tak delikatny spoiler, że sam go nie zauważyłem, ale dopiero jak ktoś o tym napisał smile Nie rozumiem wogóle tej kłótni 0.0

Dragmaru napisał:

A kto wam powiedział, że będzie podwójny odcinek? Najpewniej będzie pojedynczy. A to jeszcze nic, bo po tym znowu są dwa tygodnie przerwy i znowu pojedynczy ep.

Nie wam, tylko mi - to mój błąd smile Poprostu tak zrozumiałem 2 tyg. przerwy smile

Ostatnio edytowany przez Roni1001 (2007-06-17 00:20:42)

#1589 2007-06-17 00:19:14

pa3cja
Użytkownik

Ja tez nie. Bo dla mnie to logiczne ze rozmawia sie tutaj o serii TV.

#1590 2007-06-17 00:21:20

Roni1001
Użytkownik

pa3cja napisał:

Ja tez nie. Bo dla mnie to logiczne ze rozmawia sie tutaj o serii TV.

No i załatwione, koniec wzajemnego oskarżania :b

#1591 2007-06-17 03:52:41

Hatake
Użytkownik

Ja mam lepszy pomysł na pozbycie się spoilerów: 2 osobne działy o jednym animcu: np. Naruto Shippuuden [manga] i Naruto Shippuuden [anime] i gra gitara;)

Bo to co się ukazało i rozmawia się o tym, to spoiler nie jest, ale zaznaczyć można, jak ktoś jeszcze nie oglądał.:)

#1592 2007-06-17 09:15:41

Psychopata
Użytkownik

Nie jestem pewny na 100%, ale jest już tak zrobione jak napisałeś Hatake. Ale ludzie co tutaj piszą, przez ostatnie dwie strony nie spoilerowali historią z mangi...

A ty Jamatano Orotchi jesteś za bardzo wyczulony, że jesteś na pierwszym odcinku, to nikogo to nie obchodzi.

Jamatano Orotchi napisał:

Nie rozumiem co wam daje to Spoilerowanie??????????? Jak kogos to kreci to niech nowy temat zalozy

Przytocz kilka spoilerów z tych dwóch stron, bo ja ich nie widzę, a ty już drugi raz z tym samym tekstem wyskoczyłeś.

Ostatnio edytowany przez Psychopata (2007-06-17 09:18:48)

#1593 2007-06-17 09:32:45

dkai2218
Użytkownik

Mam bardzo dobry pomysł:
Mianowicie rozmawiamy tu wyłącznie o tym co było min 10 odcinków temu, czyli z opóżnieniem 10 odcinków rozmawiamy, czyli np. o tym rozwalaniu kamienia będziemy sobie dopiero gadać za jakieś 10 tygodni :]
Ludzie to jest paranoja, tu się rozmawia o przeżyciach z odcinka, jak było co się nam podobało. Wkońcu to jest teamt: "Naruto Shippuuden" , to może powiecie gdzie mamy rozmawiać na temat najnowszego odcinka??
A właśnie jeszcze 1 propozycję wymysliłem :]
Może założy ktoś temat " Naruto Shippuuden - najnowsze odcinki"
Ja już się nie kłócę bo dla mnie moje podejście jest w 100% słuszne

#1594 2007-06-17 09:33:26

luki349
Użytkownik

wielkich spoilów to tutaj nie ma są tylko 2:
Spoiler
Strefa Rasengan
i nowe ninjitsu w walce z Akatsuki
Spoiler

Spoiler to bedzie jak ktoś napisze, że np.: Naruto nie zostanie Hokage (seria jeszcze trwa więc to nie jest spoiler, tylko gadanie głupot)

#1595 2007-06-17 09:46:02

Jamatano Orotchi
Użytkownik

Psychopata napisał:

Nie jestem pewny na 100%, ale jest już tak zrobione jak napisałeś Hatake. Ale ludzie co tutaj piszą, przez ostatnie dwie strony nie spoilerowali historią z mangi...

A ty Jamatano Orotchi jesteś za bardzo wyczulony, że jesteś na pierwszym odcinku, to nikogo to nie obchodzi.

Jamatano Orotchi napisał:

Przytocz kilka spoilerów z tych dwóch stron, bo ja ich nie widzę, a ty już drugi raz z tym samym tekstem wyskoczyłeś.

Nie ma co przytaczac bo juz sam luki349 daje ci przyklad.A jestesm na 17 odcinku i nie chodzi mi o pisanie o pierwszych 17 odcinkach tylko o nastepnych a mianowicie o tym co stanie sie z Gara itp wiec nie wyjezdzaj mi tu z takimi tekstami

#1596 2007-06-17 09:48:59

Psychopata
Użytkownik

Oznaczył, że to spoiler... To już jest twój problem, że nie możesz sie powstrzymać od czytania oznaczonych "spoilerów"

#1597 2007-06-17 10:11:40

luki349
Użytkownik

oznaczyłem z przyzwyczajenia, ale te 2 spoilery są nieszkodliwe od samego początku było wiadomo, że Naruto pokaże kilka nowych technik, A napisaniej jak się technika nazywa i kiedy ją pokarze nie jest szkodliwe dla osoby oglądającej, co innego jak by napisać jak ta technika wygląda
przykład:
Podział Cienia - jak tak napisze to i tak nie wiesz co to jest jeśli nie widziałes tej techniki, ale jak napisze tak
Podział Cienia, to taka technika, która robi X kopi Naruto - ta jest już upierdliwa bo bedziesz wiedział, że Naruto bedzie się klonować

#1598 2007-06-17 10:38:28

wiluS
Użytkownik

Spoiler to przytoczenie istotnej części fabuły filmu, książki, gry komputerowej a w naszym przypadku mangi bądź anime. Użycie strefy wg mnie nie wnosi do anime nic specjalnie nowego. Można sie było domyśleć ze autorzy zaserwują nam wariacje techniki z którą naruto jest kojarzony. A [spoiler] to że dzięki tej technice rozprawił sie z klonem Itachi'ego to już inna bajka. Wogole to nie przypominam sobie by ta technika była później użyta[spoiler]. Nie popadajmy w paranoje. Spoilerowanie w takich tematach jest nieuniknione. Jeżeli osoba ma ochotę odwiedzić ten dział to powinna z góry założyć ze może trafić na fragment fabuły, co nie oznacza ze nie owe spoilery nie powinny być w jakiś sposób oznaczone. Jeśli pojawiłby sie stosowny tag to sprawa prosta - ukrywać wszystko i po problemie.

Ostatnie epizody z jednej strony mocno mnie rozczarowały. Graficznie autorzy przedstawiają nam niedopracowany hit od którego wieje komercją. Wydaje mi sie ze legendarne(:P) już początkowe odcinki pod tym względem prezentowały zupełnie inny poziom. Jednak chęć zobaczenia kolejnych walk które nie są tylko martwymi rysunkami kusi. Boje sie tylko ze na naszych piecach wyląduje ekstremalnie długa paplanina z  przygodnymi skrzyżowaniami kunai'i. Czyżby wpływ DB? Może to pewny sposób na podwojenie zysków;). Projekty postaci prezentują sie znakomicie. Zmiany szczególnie dobrze wpłynęły na naruto i sakure. Koniec z nieprzemyślanymi krokami i biadoleniem nad swoimi brakami w sztuce wojennej.

btw. czekamy na Sasori'ego - zobaczymy co pokaże:-D

#1599 2007-06-17 14:47:55

Kurisu
Użytkownik

skubii napisał:

w takim razie jesteś ślepy jezor
[URL=http://img240.imageshack.us/my.php?image=aaaaaamt7.jpg]aaaaaamt7.th.jpg[/URL]

hehe, do tego czegos nie chciało mi sie ogladac, w zapowiedzi nie było to myslalem ze dalej nie bedzie tez ^^

#1600 2007-06-17 15:37:03

tanatos666
Użytkownik

ja tez tego nie dojrzałem więc jestem  cenzura[cenzura][cenzura]na maxa
i jeszcze jak sobie pomyśle że ten kamyk im zajmie cały epizod to cholera[cholera][rip]
jak można tak rozwlekać chaptery z mangi[bzdura]
to już w DB więcej sie działo choć1 walka trwała 1 miech to były w tym emocje i z odcinka na odcinek ciekawość rosła na maksa

a tu gadanie klnie skakanie klnie spanie przy ognisku klnie i w końcu kamień na następne 15 epków cholera[cenzura][kupa][shithappens][rip]

Stopka forum

© Animesub.info 2025