Nie jesteś zalogowany.
nie wiem czy to tylko ja taki ślepy jestem albo w zapowiedzi odcinka nie było nic o 2 tyg przerwie a na db nie ma jeszcze odcinka numer 18
Witam orientujecie się może ile odcinków będzie miała ta nowa seria bo niewiem czy wogule zacząć ją oglądać bo jeśli znowu ma dojść do 220 to raczej przerzucę się na coś bardziej krótszego.
Oczywiście, że wiemy. Tyle, ile zrobią producenci:)
A ja i tak czekam na to, co pokazał naruto w mandze podczas SPOILER walki z akatsuki.:D SPOILER
LUDZIE JESTESCIE TEMPI O TA STREFE RASENGANA MI CHODZI BOZE TO JEST SPOJLER?! JAK TO BYLO CHYBA W 15 EP!!!!!!!!!
JAK WY TEGO NARUTO OGLADACIE?!? co?~! denerwowac ludzi tylko umieja a zdania nie umieja zrozumiec
PS spojier jest chyba wtedy jak mowie to co jest w mandze a ja mowilem to co bylo w anuime tepi ludzie
ci co mnie probuja zdenerwowac to sie udalo bo nawet chyba nie ogladali glupiego 15 czy 16 epka~GhostofOrion ogladnij sobie epek i nie mow mi ze nie ma tam ulepszonego rasengana ktory nazywa sie na o czy jakos tak[shithappens][cholera][cenzura][cenzura][klnie][klnie][ostrzezenie][shithappens]
az piania mi wycieka z pyska ze sa ludzie co nie sa w temacie..........
Roni powiedz w ktorym miejscu spojerowalem jak napisalem to co bylo w ostatnich epach...,,Draznij psa a odgryzie ci reke"
:P
[roftl]po tym malym przemowienie chce mi sie za te osoby posmiac bo sa smieszni...[roftl][roftl][beznadzieja]
juz nie moge sie doczekac odpowiedzy cyba pekne ze smiechu...[roftl][roftl]
dkai2218 szacun dla ciebie jako jedyny zauwazyl ze to juz bylo w anime[respekt][respekt][okej]
Psychopata powiem ci ze masz racje ale ja bym chial naruto co umie z kopa dac nawet ciekawie jak lee XD
Bardzo prosz: Spoiler - ujawnianie fabuły anime/mangi. Rozumiesz to? Są ludzie, którzy nie oglądali jeszcze epa z nowym rasenganem, a być może przez Ciebie się już dowiedzieli. Nadal uważasz, że jestem "TEMPY"?
No i ja też czekam na nowe ninjutsu Naruto, bo w końcu trochę siedział z Legendarnym Sanninem... No to powinno być coś.
w takim razie jesteś ślepy
Czy to znaczy, że przez podwójny odcinek będą niszczyli kamień? Yhhhh :|
Ostatnio edytowany przez Roni1001 (2007-06-16 23:23:49)
Czy to znaczy, że przez podwójny odcinek będą niszczyli kamień? Yhhhh :|
A kto wam powiedział, że będzie podwójny odcinek? Najpewniej będzie pojedynczy. A to jeszcze nic, bo po tym znowu są dwa tygodnie przerwy i znowu pojedynczy ep.
Nie rozumiem co wam daje to Spoilerowanie??????????? Jak kogos to kreci to niech nowy temat zalozy
Wiec uwazacie ze kiedy mozna napisac co bylo w odcinku?? Nie obejrzales? Nie zagladaj tutaj! PROSTE! To jest temat o serii TV, wiec kazdy ma prawo tutaj pogadac o tym, co bylo w anime.
Wiec uwazacie ze kiedy mozna napisac co bylo w odcinku?? Nie obejrzales? Nie zagladaj tutaj! PROSTE! To jest temat o serii TV, wiec kazdy ma prawo tutaj pogadac o tym, co bylo w anime.
Nie mówię, że nie można tu gadać o tym co było w epie. Można poprostu zaznaczyć, że piszemy spoiler Pozatym to tak delikatny spoiler, że sam go nie zauważyłem, ale dopiero jak ktoś o tym napisał
Nie rozumiem wogóle tej kłótni 0.0
A kto wam powiedział, że będzie podwójny odcinek? Najpewniej będzie pojedynczy. A to jeszcze nic, bo po tym znowu są dwa tygodnie przerwy i znowu pojedynczy ep.
Nie wam, tylko mi - to mój błąd Poprostu tak zrozumiałem 2 tyg. przerwy
Ostatnio edytowany przez Roni1001 (2007-06-17 00:20:42)
Ja tez nie. Bo dla mnie to logiczne ze rozmawia sie tutaj o serii TV.
Ja tez nie. Bo dla mnie to logiczne ze rozmawia sie tutaj o serii TV.
No i załatwione, koniec wzajemnego oskarżania :b
Ja mam lepszy pomysł na pozbycie się spoilerów: 2 osobne działy o jednym animcu: np. Naruto Shippuuden [manga] i Naruto Shippuuden [anime] i gra gitara;)
Bo to co się ukazało i rozmawia się o tym, to spoiler nie jest, ale zaznaczyć można, jak ktoś jeszcze nie oglądał.:)
Nie jestem pewny na 100%, ale jest już tak zrobione jak napisałeś Hatake. Ale ludzie co tutaj piszą, przez ostatnie dwie strony nie spoilerowali historią z mangi...
A ty Jamatano Orotchi jesteś za bardzo wyczulony, że jesteś na pierwszym odcinku, to nikogo to nie obchodzi.
Nie rozumiem co wam daje to Spoilerowanie??????????? Jak kogos to kreci to niech nowy temat zalozy
Przytocz kilka spoilerów z tych dwóch stron, bo ja ich nie widzę, a ty już drugi raz z tym samym tekstem wyskoczyłeś.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2007-06-17 09:18:48)
Mam bardzo dobry pomysł:
Mianowicie rozmawiamy tu wyłącznie o tym co było min 10 odcinków temu, czyli z opóżnieniem 10 odcinków rozmawiamy, czyli np. o tym rozwalaniu kamienia będziemy sobie dopiero gadać za jakieś 10 tygodni :]
Ludzie to jest paranoja, tu się rozmawia o przeżyciach z odcinka, jak było co się nam podobało. Wkońcu to jest teamt: "Naruto Shippuuden" , to może powiecie gdzie mamy rozmawiać na temat najnowszego odcinka??
A właśnie jeszcze 1 propozycję wymysliłem :]
Może założy ktoś temat " Naruto Shippuuden - najnowsze odcinki"
Ja już się nie kłócę bo dla mnie moje podejście jest w 100% słuszne
wielkich spoilów to tutaj nie ma są tylko 2:
Spoiler
Strefa Rasengan
i nowe ninjitsu w walce z Akatsuki
Spoiler
Spoiler to bedzie jak ktoś napisze, że np.: Naruto nie zostanie Hokage (seria jeszcze trwa więc to nie jest spoiler, tylko gadanie głupot)
Nie jestem pewny na 100%, ale jest już tak zrobione jak napisałeś Hatake. Ale ludzie co tutaj piszą, przez ostatnie dwie strony nie spoilerowali historią z mangi...
A ty Jamatano Orotchi jesteś za bardzo wyczulony, że jesteś na pierwszym odcinku, to nikogo to nie obchodzi.
Jamatano Orotchi napisał:Nie rozumiem co wam daje to Spoilerowanie??????????? Jak kogos to kreci to niech nowy temat zalozy
Przytocz kilka spoilerów z tych dwóch stron, bo ja ich nie widzę, a ty już drugi raz z tym samym tekstem wyskoczyłeś.
Nie ma co przytaczac bo juz sam luki349 daje ci przyklad.A jestesm na 17 odcinku i nie chodzi mi o pisanie o pierwszych 17 odcinkach tylko o nastepnych a mianowicie o tym co stanie sie z Gara itp wiec nie wyjezdzaj mi tu z takimi tekstami
Oznaczył, że to spoiler... To już jest twój problem, że nie możesz sie powstrzymać od czytania oznaczonych "spoilerów"
oznaczyłem z przyzwyczajenia, ale te 2 spoilery są nieszkodliwe od samego początku było wiadomo, że Naruto pokaże kilka nowych technik, A napisaniej jak się technika nazywa i kiedy ją pokarze nie jest szkodliwe dla osoby oglądającej, co innego jak by napisać jak ta technika wygląda
przykład:
Podział Cienia - jak tak napisze to i tak nie wiesz co to jest jeśli nie widziałes tej techniki, ale jak napisze tak
Podział Cienia, to taka technika, która robi X kopi Naruto - ta jest już upierdliwa bo bedziesz wiedział, że Naruto bedzie się klonować
Spoiler to przytoczenie istotnej części fabuły filmu, książki, gry komputerowej a w naszym przypadku mangi bądź anime. Użycie strefy wg mnie nie wnosi do anime nic specjalnie nowego. Można sie było domyśleć ze autorzy zaserwują nam wariacje techniki z którą naruto jest kojarzony. A [spoiler] to że dzięki tej technice rozprawił sie z klonem Itachi'ego to już inna bajka. Wogole to nie przypominam sobie by ta technika była później użyta[spoiler]. Nie popadajmy w paranoje. Spoilerowanie w takich tematach jest nieuniknione. Jeżeli osoba ma ochotę odwiedzić ten dział to powinna z góry założyć ze może trafić na fragment fabuły, co nie oznacza ze nie owe spoilery nie powinny być w jakiś sposób oznaczone. Jeśli pojawiłby sie stosowny tag to sprawa prosta - ukrywać wszystko i po problemie.
Ostatnie epizody z jednej strony mocno mnie rozczarowały. Graficznie autorzy przedstawiają nam niedopracowany hit od którego wieje komercją. Wydaje mi sie ze legendarne(:P) już początkowe odcinki pod tym względem prezentowały zupełnie inny poziom. Jednak chęć zobaczenia kolejnych walk które nie są tylko martwymi rysunkami kusi. Boje sie tylko ze na naszych piecach wyląduje ekstremalnie długa paplanina z przygodnymi skrzyżowaniami kunai'i. Czyżby wpływ DB? Może to pewny sposób na podwojenie zysków;). Projekty postaci prezentują sie znakomicie. Zmiany szczególnie dobrze wpłynęły na naruto i sakure. Koniec z nieprzemyślanymi krokami i biadoleniem nad swoimi brakami w sztuce wojennej.
btw. czekamy na Sasori'ego - zobaczymy co pokaże:-D
w takim razie jesteś ślepy
![]()
[URL=http://img240.imageshack.us/my.php?image=aaaaaamt7.jpg][/URL]
hehe, do tego czegos nie chciało mi sie ogladac, w zapowiedzi nie było to myslalem ze dalej nie bedzie tez ^^
ja tez tego nie dojrzałem więc jestem [cenzura][cenzura]na maxa
i jeszcze jak sobie pomyśle że ten kamyk im zajmie cały epizod to [cholera][rip]
jak można tak rozwlekać chaptery z mangi[bzdura]
to już w DB więcej sie działo choć1 walka trwała 1 miech to były w tym emocje i z odcinka na odcinek ciekawość rosła na maksa
a tu gadanie skakanie
spanie przy ognisku
i w końcu kamień na następne 15 epków
[cenzura][kupa][shithappens][rip]