#81 2007-06-27 22:18:00

Kibagami_G
Użytkownik

Odp: Kto ma umrzeć?

hehe polamal by ich na kole albo nadział pupą na jakaś wierze hehe

Ale tez masz postacie ktorych poprostu nie lubisz jezor, ten gosciu z Gantza poprostu mi nie lezy, a Griffit mimo ze duzo daje dla Berserka (w zasadzie to jedna z glownych postaci) to powinien smażyc się... nieee... powinien stracić boskie moce i spotkać Gatsa w jakiejs ciemnej uliczce hehe

#82 2007-06-27 22:21:13

zergadis0
Użytkownik

m_jay napisał:

Chcesz ubic dwie imo swietne postacie. Ja oprocz Haruhi i Shany znosze wszystkich bohaterow (a te dwie bym podeslal do biskupa z kwadratowa twarza z berserka).

Ja bym mógł ubić wszystkich, ale Haruhi i Shana żyć muszą[zly] (no, jeszcze Asy i Miiny bym absolutnie zabić nie mógł).

songoku napisał:

Dante z Devil May Cry.

Jak można zabić Dante? Przecież bez niego ani gra DMC, ani anime nie ma najmniejszego sensu! A już pomijam to, że to moja ulubiona postać z gier.

A co do tego kogo bym chciał zabić - Near w ostatnim odcinku DN mógłby zginąć. Zresztą, w ostatnim epie mogli by wszyscy poumierać (z Raito włącznie), przynajmniej byłoby ciekawie:D.

#83 2007-06-27 22:26:36

radziocd
Użytkownik

Kibagami_G napisał:

Ten gosciu z Gantza poprostu mi nie lezy, a Griffit mimo ze duzo daje dla Berserka (w zasadzie to jedna z glownych postaci) to powinien smażyc się... nieee... powinien stracić boskie moce i spotkać Gatsa w jakiejs ciemnej uliczce hehe

Popieram. Grifit mnie wkurzał bo nie było happy endu i kto to widział, żeby takie gejowate coś tam władało światem, a gosciu z Gantza za to zastanawianie się, za opory moralne przed zabiciem paru kosmitów, gdy w międzyczasie oni wykańczali połowę lub całą jego ekipę.

Zabijmy wszystkich, powołajmy ANSIową Komisję ds wskrzeszania i wkrzeszmy tych którzy przejdą pozytywną weryfikację Komisji i zacznijmy wszystko od nowa.

#84 2007-06-27 22:41:30

Dżibril
Użytkownik

Kannon 2006 - uśmierciłbym wszystkich oprócz głównego bohatera , z dobroci serca móglbym zastanowić sie  nad oszczędeniem jego kuzynki . Reszte na stos.
Spoiler kiedy umierało to lisio podobne coś myślałem że oszaleje ! Jak można tak długo umierać ! Powinna zdechnąc jakieś 4 odc. wcześniej.

#85 2007-06-27 22:55:01

rambo
Użytkownik

Ja uśmierciłbym wszystkich mężczyzn żeby zostały tylko dziewczyny (Dla mnie:D ).

A tak na poważnie to oczywiście Shirou z FSN bo go nienawidzę[klnie] i ten kolo (nawet nie wiem jak się nazywa[hehe]) z Elfen Lied

#86 2007-06-27 23:14:15

oneechan
Użytkownik

"Sola" -  Matsuri
"Shining Tears X Wind" - Zero
"Magical Girl Lyrical Nanoha Strkers" - mógłby w końcu ktoś z głównyh bohaterów umrzeć smile (postawiłabym na Fate)

Narazie tyle jak sobie co przypomne to dopisze smile

oneechan.pngwaciwe.png

#87 2007-06-27 23:16:21

Kaar
Użytkownik

POST MOŻE ZAWIERAĆ SZCZĄTKOWE ILOŚCI SPOILERÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

POST MOŻE ZAWIERAĆ SZCZĄTKOWE ILOŚCI SPOILERÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niektóre wypowiedzi są dobijające, bo chcielibyście uśmiercić główne postacie z naprawdę dobrych serii... co byście oglądali jakby Naruto zginął albo Ichigo z Bleach'a (i wiele wiele innych)... mieli byście jakieś 400 odcinków mniej do oglądania smile Ja bym uśmiercił Hinamori z Bleach'a za to że jest taka pusta i 'Kapitan Aizen to, Kapitan Aizen tamto, uratuj Kapitana Aizena' <żygam, a moje żygi zmieniają się w podobizny Aizena>
Chciałbym aby zginęli również:
- ci dwaj z klubu motoryzacyjnego z Ah! My Goddess
- przynajmniej połowa tych dziewczynek z tego miasteczka z Air
- Gantz z Gantz'a (:P na końcu powinna ta kulka wylecieć w powietrze, albo Kurono powinien rozbryzgać jego łeb w tej kuli, a wiele postaci powinno przeżyć ... zyskać drugą szanse, bo lipa jak tak wszyscy poumierali)
- ta brzydka z Aishiteruze Baby, powinna wpaść pod samochód albo cuś)
- POKEMONY - powinna nastąpić jakaś katastrofa ekologiczna i wszystkie pokemony powinny wyginąć jak dinozaury smile
- połowa pozytywnych bohaterów ze wszystkich serii Dragon Ball'a - nie dość, że niszczą planety to jeszcze są nieśmiertelni...
- Aion z Chrno Crusade - czemu to bydle przeżyło, czemu ja pytam
- szogun z Basilisk'a za swoje głupie pomysły ... kto wysyła 20 ludzi na rzeź, bo samemu jest się nie zdecydowanym, kto ma zostać jego następcą
- jeszcze kilka postaci, których nie mogę sobie w tej chwili przypomnieć

Postaci które nie zasłużyły na śmierć, ale czasami są denerwujące
- Inoue - ona jest taka głupia, że aż fajna smile_big
- Chad - musi być jakiś dobry, który dostaje po dupie, a Inoue się nie liczy bo jest dziewczyną jezor
- ten kolega z klasy Ichigo co się drze i płacze, który teraz trzyma w domu Ikkaku i Yumichikę - on odegra jeszcze jakąś rolę w tym anime, zablokował nawet kopniaka Matsumoto, jakby powiedział mistrz Yoda "Moc w nim silna jest"
- Naruto - brońmy głupiutkie postacie z anime, za iloraz inteligencji się nie zabija smile_big przynajmniej jest się z kogo pośmiać smile
- główne postacie z komedii romantycznych i serii ecchi, taki jest ich urok, że większość bohaterów tych, że serii to takie wstydnisie, chociaż ta para z Love Hiny i z Ah My Goddess powinny dostać kilka lekcji, jak współżyją mężczyzna i kobieta (zwłaszcza ta druga para .... Keiichi i Belldandy)
- Lain z Serial Experiments Lain - ona i tak ześwirowała i wymazała się ze świata praktycznie, więc niech sobie egzystuje gdzieś tam i czasem pojawia się swojej przyjaciółeczce jezor )
- Aya Natsume z Tenjou Tenge - lata za tym Souchirou idiotka, a dobrze wie, że on za nią nie przepada...
- zgnite dzieci z Akiry ... o dżizys co się im stało...
- Asuka z NGE - wkurzająca była trochę, nie umiała wyrazić swoich uczuć i tylko, "ja najlepsza", a jak nie jest najlepsza to foch i cała ludzkość niech umiera, bo ona do evy nie wsiądzie...
- i pewnie jeszcze wiele innych postaci zasługuje żeby sobie żyć jezor

APELUJĘ TOWARZYSZE, RATUJMY GŁUPIUTKICH BOHATERÓW ANIEME, ONI MUSZĄ ŻYĆ, GŁÓWNE POSTACIE Z KOMEDII ROMANTYCZNYCH I SERII ECCHI TEŻ MAJĄ ŻYĆ BO JA LUBIĘ TAKIE SERIE smile_big

#88 2007-06-27 23:18:42

Michaello
Użytkownik

naruto z naruto! Co odcinek to jego zeje**** replikacja cienia, rzygać sie chce[beznadzieja]

#89 2007-06-27 23:38:45

OniiSan
Użytkownik

zergadis0 napisał:
m_jay napisał:

Chcesz ubic dwie imo swietne postacie. Ja oprocz Haruhi i Shany znosze wszystkich bohaterow (a te dwie bym podeslal do biskupa z kwadratowa twarza z berserka).

Ja bym mógł ubić wszystkich, ale Haruhi i Shana żyć muszą[zly] (no, jeszcze Asy i Miiny bym absolutnie zabić nie mógł).

Dokładnie, Haruhi i Shany nie tykać!![jezor]
Oprócz nich nieśmiertelność u mnie zyskali Kyon, Asa, Rika i Yuichi z Hanbuna i Nagisa ze Strawberry Panic:D:D Resztę niech piekło pochłonie:P:P

#90 2007-06-27 23:53:28

Hatake
Użytkownik

Pani Bibliotekarka z pewnej szkoły mogłaby umrzeć.

#91 2007-06-27 23:56:23

khadzad
Użytkownik

harughi, Shana, Ceska!!!(Berserk), Naruto;P

#92 2007-06-27 23:57:59

malkor
Użytkownik

Patrze na te post i swierdzam że jak by mi przypadkiem wpadł do rączek pewien notesik, to mogło by mi odbić i zaczoł bym chodzić na duuuużą liczbe pogrzebów. Zapewne połowa grona pedagogicznego od razu by padła jezor

#93 2007-06-28 01:11:46

mozarus
Użytkownik

Dla wszyskich życzących śmierci Naruto...
pozostaje czekać do 04.08.2007

#94 2007-06-28 01:30:12

Kisiel
Użytkownik

Hatake napisał:

i Krystyna z gazowni też

co do naruto - mógłby umrzeć, taa... ale jakby się wtedy serial nazywał? Retard? oczkod

10721827ve.gif

#95 2007-06-28 03:06:18

Hatake
Użytkownik

Kisiel napisał:
Hatake napisał:

i Krystyna z gazowni też

Niee, Krystyna nieee, Krysia spoko jest, nie gadałeś z nią?
Jak już to twórców reklam od srajtaśmy.

#96 2007-06-28 08:38:30

zmora150
Zbanowany

Według mnie to Pokemony mogą wąchać kwiatki o spodu smile_big

Pozdrawiam Zmora

#97 2007-06-28 13:09:07

Kisiel
Użytkownik

a zapomniałem:
Kaede z Shuffle! i te dwie księżniczki od siedmiu boleści
i wszystko co rude zezik

Ostatnio edytowany przez Kisiel (2007-06-28 13:09:18)

10721827ve.gif

#98 2007-06-28 13:59:39

mareczek_65
Zbanowany

ja bym zabil glowna postac z fate/stay night rip
keichiego z ah my goddessrip
główna postac z ichigo 100% rip
główną postac z girls bravo(tego ginofoba) rip
wszystkich z tenjou tenge rip
kazukiego z busou renkin
ta glowna bohaterke z zero no tsukaima rip
ren z elementar gerad rip

#99 2007-06-28 14:05:58

Kibagami_G
Użytkownik

Rakiego z Claymore rzucil bym ciernikom na pożarcie.

#100 2007-06-28 14:23:10

Szual
Użytkownik

Kibagami_G napisał:

Rakiego z Claymore rzucil bym ciernikom na pożarcie.

Popieram, a ten jego głos to już w ogóle.

Stopka forum

© Animesub.info 2025