Nie jesteś zalogowany.
polamal by ich na kole albo nadział pupą na jakaś wierze
Ale tez masz postacie ktorych poprostu nie lubisz , ten gosciu z Gantza poprostu mi nie lezy, a Griffit mimo ze duzo daje dla Berserka (w zasadzie to jedna z glownych postaci) to powinien smażyc się... nieee... powinien stracić boskie moce i spotkać Gatsa w jakiejs ciemnej uliczce
Chcesz ubic dwie imo swietne postacie. Ja oprocz Haruhi i Shany znosze wszystkich bohaterow (a te dwie bym podeslal do biskupa z kwadratowa twarza z berserka).
Ja bym mógł ubić wszystkich, ale Haruhi i Shana żyć muszą[zly] (no, jeszcze Asy i Miiny bym absolutnie zabić nie mógł).
Dante z Devil May Cry.
Jak można zabić Dante? Przecież bez niego ani gra DMC, ani anime nie ma najmniejszego sensu! A już pomijam to, że to moja ulubiona postać z gier.
A co do tego kogo bym chciał zabić - Near w ostatnim odcinku DN mógłby zginąć. Zresztą, w ostatnim epie mogli by wszyscy poumierać (z Raito włącznie), przynajmniej byłoby ciekawie:D.
Ten gosciu z Gantza poprostu mi nie lezy, a Griffit mimo ze duzo daje dla Berserka (w zasadzie to jedna z glownych postaci) to powinien smażyc się... nieee... powinien stracić boskie moce i spotkać Gatsa w jakiejs ciemnej uliczce
Popieram. Grifit mnie wkurzał bo nie było happy endu i kto to widział, żeby takie gejowate coś tam władało światem, a gosciu z Gantza za to zastanawianie się, za opory moralne przed zabiciem paru kosmitów, gdy w międzyczasie oni wykańczali połowę lub całą jego ekipę.
Zabijmy wszystkich, powołajmy ANSIową Komisję ds wskrzeszania i wkrzeszmy tych którzy przejdą pozytywną weryfikację Komisji i zacznijmy wszystko od nowa.
Kannon 2006 - uśmierciłbym wszystkich oprócz głównego bohatera , z dobroci serca móglbym zastanowić sie nad oszczędeniem jego kuzynki . Reszte na stos.
Spoiler kiedy umierało to lisio podobne coś myślałem że oszaleje ! Jak można tak długo umierać ! Powinna zdechnąc jakieś 4 odc. wcześniej.
Ja uśmierciłbym wszystkich mężczyzn żeby zostały tylko dziewczyny (Dla mnie:D ).
A tak na poważnie to oczywiście Shirou z FSN bo go nienawidzę[klnie] i ten kolo (nawet nie wiem jak się nazywa[hehe]) z Elfen Lied
POST MOŻE ZAWIERAĆ SZCZĄTKOWE ILOŚCI SPOILERÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POST MOŻE ZAWIERAĆ SZCZĄTKOWE ILOŚCI SPOILERÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niektóre wypowiedzi są dobijające, bo chcielibyście uśmiercić główne postacie z naprawdę dobrych serii... co byście oglądali jakby Naruto zginął albo Ichigo z Bleach'a (i wiele wiele innych)... mieli byście jakieś 400 odcinków mniej do oglądania Ja bym uśmiercił Hinamori z Bleach'a za to że jest taka pusta i 'Kapitan Aizen to, Kapitan Aizen tamto, uratuj Kapitana Aizena' <żygam, a moje żygi zmieniają się w podobizny Aizena>
Chciałbym aby zginęli również:
- ci dwaj z klubu motoryzacyjnego z Ah! My Goddess
- przynajmniej połowa tych dziewczynek z tego miasteczka z Air
- Gantz z Gantz'a (:P na końcu powinna ta kulka wylecieć w powietrze, albo Kurono powinien rozbryzgać jego łeb w tej kuli, a wiele postaci powinno przeżyć ... zyskać drugą szanse, bo lipa jak tak wszyscy poumierali)
- ta brzydka z Aishiteruze Baby, powinna wpaść pod samochód albo cuś)
- POKEMONY - powinna nastąpić jakaś katastrofa ekologiczna i wszystkie pokemony powinny wyginąć jak dinozaury
- połowa pozytywnych bohaterów ze wszystkich serii Dragon Ball'a - nie dość, że niszczą planety to jeszcze są nieśmiertelni...
- Aion z Chrno Crusade - czemu to bydle przeżyło, czemu ja pytam
- szogun z Basilisk'a za swoje głupie pomysły ... kto wysyła 20 ludzi na rzeź, bo samemu jest się nie zdecydowanym, kto ma zostać jego następcą
- jeszcze kilka postaci, których nie mogę sobie w tej chwili przypomnieć
Postaci które nie zasłużyły na śmierć, ale czasami są denerwujące
- Inoue - ona jest taka głupia, że aż fajna
- Chad - musi być jakiś dobry, który dostaje po dupie, a Inoue się nie liczy bo jest dziewczyną
- ten kolega z klasy Ichigo co się drze i płacze, który teraz trzyma w domu Ikkaku i Yumichikę - on odegra jeszcze jakąś rolę w tym anime, zablokował nawet kopniaka Matsumoto, jakby powiedział mistrz Yoda "Moc w nim silna jest"
- Naruto - brońmy głupiutkie postacie z anime, za iloraz inteligencji się nie zabija przynajmniej jest się z kogo pośmiać
- główne postacie z komedii romantycznych i serii ecchi, taki jest ich urok, że większość bohaterów tych, że serii to takie wstydnisie, chociaż ta para z Love Hiny i z Ah My Goddess powinny dostać kilka lekcji, jak współżyją mężczyzna i kobieta (zwłaszcza ta druga para .... Keiichi i Belldandy)
- Lain z Serial Experiments Lain - ona i tak ześwirowała i wymazała się ze świata praktycznie, więc niech sobie egzystuje gdzieś tam i czasem pojawia się swojej przyjaciółeczce )
- Aya Natsume z Tenjou Tenge - lata za tym Souchirou idiotka, a dobrze wie, że on za nią nie przepada...
- zgnite dzieci z Akiry ... o dżizys co się im stało...
- Asuka z NGE - wkurzająca była trochę, nie umiała wyrazić swoich uczuć i tylko, "ja najlepsza", a jak nie jest najlepsza to foch i cała ludzkość niech umiera, bo ona do evy nie wsiądzie...
- i pewnie jeszcze wiele innych postaci zasługuje żeby sobie żyć
APELUJĘ TOWARZYSZE, RATUJMY GŁUPIUTKICH BOHATERÓW ANIEME, ONI MUSZĄ ŻYĆ, GŁÓWNE POSTACIE Z KOMEDII ROMANTYCZNYCH I SERII ECCHI TEŻ MAJĄ ŻYĆ BO JA LUBIĘ TAKIE SERIE
naruto z naruto! Co odcinek to jego zeje**** replikacja cienia, rzygać sie chce[beznadzieja]
m_jay napisał:Chcesz ubic dwie imo swietne postacie. Ja oprocz Haruhi i Shany znosze wszystkich bohaterow (a te dwie bym podeslal do biskupa z kwadratowa twarza z berserka).
Ja bym mógł ubić wszystkich, ale Haruhi i Shana żyć muszą[zly] (no, jeszcze Asy i Miiny bym absolutnie zabić nie mógł).
Dokładnie, Haruhi i Shany nie tykać!![jezor]
Oprócz nich nieśmiertelność u mnie zyskali Kyon, Asa, Rika i Yuichi z Hanbuna i Nagisa ze Strawberry Panic:D:D Resztę niech piekło pochłonie:P:P
Pani Bibliotekarka z pewnej szkoły mogłaby umrzeć.
harughi, Shana, Ceska!!!(Berserk), Naruto;P
Patrze na te post i swierdzam że jak by mi przypadkiem wpadł do rączek pewien notesik, to mogło by mi odbić i zaczoł bym chodzić na duuuużą liczbe pogrzebów. Zapewne połowa grona pedagogicznego od razu by padła
Dla wszyskich życzących śmierci Naruto...
pozostaje czekać do 04.08.2007
Pani Bibliotekarka z pewnej szkoły mogłaby umrzeć.
i Krystyna z gazowni też
co do naruto - mógłby umrzeć, taa... ale jakby się wtedy serial nazywał? Retard?
Hatake napisał:Pani Bibliotekarka z pewnej szkoły mogłaby umrzeć.
i Krystyna z gazowni też
Niee, Krystyna nieee, Krysia spoko jest, nie gadałeś z nią?
Jak już to twórców reklam od srajtaśmy.
Według mnie to Pokemony mogą wąchać kwiatki o spodu
Pozdrawiam Zmora
a zapomniałem:
Kaede z Shuffle! i te dwie księżniczki od siedmiu boleści
i wszystko co rude
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2007-06-28 13:09:18)
ja bym zabil glowna postac z fate/stay night
keichiego z ah my goddess
główna postac z ichigo 100%
główną postac z girls bravo(tego ginofoba)
wszystkich z tenjou tenge
kazukiego z busou renkin
ta glowna bohaterke z zero no tsukaima
ren z elementar gerad
Rakiego z Claymore rzucil bym ciernikom na pożarcie.
Rakiego z Claymore rzucil bym ciernikom na pożarcie.
Popieram, a ten jego głos to już w ogóle.