Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Powodzenia i dzięki za wysiłek jaki włożyłeś w ANSI.
Zjadacz napisał:Swoją drogą rzeczywiście, jest jeszcze Beavis. Mógłby dostać teraz szerszą gamę zadań, bo dobry jest.
Chyba w drapaniu się po plecach.
Przesadzasz. Mocno
"Skazany na zajebistość"
Powodzenia ^_^
Zjadacz napisał:Swoją drogą rzeczywiście, jest jeszcze Beavis. Mógłby dostać teraz szerszą gamę zadań, bo dobry jest.
Ale przynajmniej nie pierdzieli na forum, szukając osta
Poza tym nie wypowiadaj się jak nie znasz faktów.
Dostaję od Beavisa bardzo dużo zgłoszeń odnośnie napisów (aktualnie czekam, aż panel moderatora będzie w pełni sprawny), a i widze, że swoją część roboty traktuje poważnie.
Póki co mam wszelkie powody by stwierdzić, że wniósł więcej pożytku niż tylko drapanie się po plecach.
A co do Wanderera, to szkoda, że odchodzi, ale myślę, że dobrze zrobił dając o tym znać, a nie olewając sprawę. Nie dziwi mnie że odchodzi, bo życie absorbuje i prędzej czy później, każdy z nas będzie miał mniej czasu. Szkoda tylko, że stracił zapał do fansubbingu. Ostatnio co raz wiecej osób traci chęci do subowania (najbardziej widoczne przykłady: Dimitrih, Anaka, Ard).
Cóż... życie.
Ostatnio edytowany przez Suchy (2007-08-30 19:42:35)
~Wan, jak zobaczylem tytul tematu, to od razu mi sie nasunelo pytanie: "Odchodze..." Gdzie?
Ok. wszystkiego dobrego i powodzonka
#Wanderer jak dlugo tu jestem tak widze ten nick tu po raz pierwszy... wiec ja chyba nawet nie zauwaze braku
Jeszczxe tylko Freeman, i Beavis... Beavis?! zaraz to on tez jest modem? lmao!!!
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Nie najgorzej się nam współpracowało, dzięki
BTW, w związku z przejściem na emeryturę dwóch moderatorów będę zmuszony wkrótce poszukać nowych talentów, bo pracy wraz z poprawkami przybywa.
A co do Beavisa to więcej zadań nie dostanie, bo to człowiek zapracowany i czasu wystarcza mu tylko na jego obecne zadania, z których wywiązuje się b.dobrze.
Imperare sibi maximum est imperium
Obiwanshinobi napisał:Zjadacz napisał:Swoją drogą rzeczywiście, jest jeszcze Beavis. Mógłby dostać teraz szerszą gamę zadań, bo dobry jest.
Ale przynajmniej nie pierdzieli na forum, szukając osta
Poza tym nie wypowiadaj się jak nie znasz faktów.
Otóż znam fakty i "nie znajduję w nich upodobania". Beavis ongiś szpetnie mnie pomówił, po czym nie umiał wybrnąć z tego z klasą. Ktoś taki nie nadaje się na moderatora z powodów, hmmm... zasadniczych, tak bym to nazwał. Piszę to nie dlatego, że się akurat z nim ściąłem, bo np. z gracolem nieraz się ścinałem, a mimo to uważałem go za właściwą osobę na moderatorskim stolcu.
Ostatnio edytowany przez Obiwanshinobi (2007-08-30 20:44:29)
Powiem tak: krytykować można zawsze. Przecież nie każdy jest zadowolony z tego co inni. Vide obecny rząd. Jedni mówią, ze jest cacy, inni, że nie i są zatrzymywani przez ABW. Biorąc na siebie jakaś funkcję w jakieś społeczności, musimy być gotowi, że nie każdy będzie zadowolony i mogą nas dosięgnąć słowa niezadowolenia .
Aha, no i ja tam Was wszystkich lubię (chodzi o ogół społeczności tejże strony).
[EDIT] Cholera, znowu się przeliczyłem. Chociaż skoro #Suchy mówi, że dość często podsyła coś i jak dalej wnioskuję, że są to dobre zgłoszenia, to czemu nie. Chyba że sam ~Beavis nie chce. IMHO uważam, że obecnie (w takim składzie) moderacja działa całkiem nieźle.
Ostatnio edytowany przez Winged (2007-08-30 21:09:14)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Oj no kurde, następny, Kane jak Ty planujesz nas opuścić, to patrz, znajdziemy Cie i damy propozycje nie do odrzucenia:D
Wanderer ja również życzę Ci powodzenia i udanego związku z tą drugą połóweczką.
BTW. wszyscy odchodzą z powodu kobitek, może czas wybrać na stanowisko modka jakąś kobietkę?
Co do mojej osoby... żeby moderować trzeba być dostępnym przez większość czasu - nie chciałbym angażować się, ponieważ obecnie mam inne sprawy na głowie, a potem (studia i ewentualnie praca)... to się zobaczy, o ile Kane w ogóle myślał nad czymś takim? :-D:-D
I jeszcze jedno - przynajmniej teraz wiem o co Ci chodzi Obi. Jeśli faktycznie poczułeś się znieważony to przepraszam
Proszę już teraz skupić się na właściwej treści tematu.
PS. dzięki koledzy za wstawiennictwo - niech wam Bóg w dzieciach wynagrodzi
Nie najgorzej się nam współpracowało, dzięki
BTW, w związku z przejściem na emeryturę dwóch moderatorów będę zmuszony wkrótce poszukać nowych talentów, bo pracy wraz z poprawkami przybywa.
A co do Beavisa to więcej zadań nie dostanie, bo to człowiek zapracowany i czasu wystarcza mu tylko na jego obecne zadania, z których wywiązuje się b.dobrze.
Dziś znalezienie kogoś, kto nie jest zaganiany, to zadanie iście trudne. Bo Ci mniej zaangażowani się raczej nie sprawdzą.
PS. dzięki koledzy za wstawiennictwo - niech wam Bóg w dzieciach wynagrodzi
Ludzie ci dobrze rzyczą a ty im takie klątwy zsyłasz
Oj Wan to gratuluje szczęścia i życzę Naj Naj w nowej dziedzinie. Dziękuje za te napisy którymi nas obdażyłeś i za pomoc przy Kronikach Lodoss trzymaj się i znów żegnamy kolejna osobę w iście dziwnym stylu jakby to było "ostatnie pożegnanie"
Oglądanie anime z twoimi napisami zawsze było przyjemnością:). Dzięki za wszystko, Wanderer. Powodzenia.
I jeszcze jedno - przynajmniej teraz wiem o co Ci chodzi Obi. Jeśli faktycznie poczułeś się znieważony to przepraszam
Cóż, teraz już nie wypada mi się publicznie dąsać.
Stroniłem od podobnych deklaracji, ale gdybym któregoś wirtualnego kandydata na modka miał poklepać po plecach, byłby to Winged. Czy on ma czas i ochotę, to zupełnie inna sprawa, ale dostrzegam w nim te przymioty, które lubiłbym widzieć u moderatora.
Stroniłem od podobnych deklaracji, ale gdybym któregoś wirtualnego kandydata na modka miał poklepać po plecach, byłby to Winged. Czy on ma czas i ochotę, to zupełnie inna sprawa, ale dostrzegam w nim te przymioty, które lubiłbym widzieć u moderatora.
Prawda , prawda. Winged i moim zdaniem świetnie nadaje się na modka.
Wanderer , mam szczerą nadzieję , że znajdziesz czas na pisanie postów - ostatnimi czasy strasznie mi Twoich wypowiedzi brakowało.
Ostatnio edytowany przez Dżibril (2007-08-30 22:31:13)
Pozna chłop kobite i zara mu robi porządki w życiu... Kto ten świat urządzał
<wow> jak tu byłem ostatnio (ho ho jakos w czerwcu) to nabór na modków się szerzył..wracam modków brak :? No co to się porobiło? Słońce? Może grzyby hehe, no nic to jakoś przeżyje to forum..Wanderer i reszta opuszczających powodzenia
No to szkoda, bo napisy jakie robiłeś były naprawdę dobre. A może przechodzisz jedynie kryzys. Ja teraz w czymś takim egzystuję. Już trzeci miesiąc zabieram się do dokończenia odcinka i jakoś nie mogę się zmobilizować. Może to przez tę "połówkę". Tyle, że ja ich mam więcej, chociaż nie jestem mułzumaninem. Ale jak się ma trzy markety i sklepik osiedlowy pod nosem To tak jakoś blisko do tych połówek
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna