Nie jesteś zalogowany.
A poważnie to gdzie Wy chcecie znaleźć speakera, który by za free siedział choćby te 4 godziny dziennie i zapowiadał... To troche nierealne...
Uwierz mi, że są osoby, które siedzą za free i zapowiadają. Niektórzy po prostu lubią takie rzeczy Jak by się sporo osób zgłosiło to nawet po 2 godziny na łeb (puszczać ich na żywo i zobaczyć opinie internautów czy dana osoba się nadaje czy nie. Bo kiedy mówi ktoś bezbarwnie jak robot, syntezator mowy, albo jak jakieś zombie to taka osoba się nie nadaje, ale za to masz 2 godziny audycji z głowy Mój kolega tak robił i chyba wciąż robi, prowadził chyba 5 internetowych radyjek i to wcale nie malutkich więc jakieś tam pojęcie mam Niestety on nie interesuje się anime więc nie pomoże ^^
witam, chciałbym się was zapytać czy bylibyście w stanie brać udział w konkursach sms-owych?? Powiedzmy ze cena za sms wynosiłaby 0,61zl z VAT. Co wy na to??
właśnie jakie nagrody xP
zapytam tak:) a co by was zadowoliła jako nagroda w smsowym konkursie, który odbywałby sie raz w tygodniu?:)
Wiesz, jeśli prowadzisz radio anime, to np. polskie wydania DVD byłyby na miejscu.
"Skazany na zajebistość"
plakaty (duże), breloczki, gadżety jakieś, no w ostateczności 4 tygodniowa wycieczka do Japonii
Oryginalne OST'y?
dzien wolnego na ogladanie anime
nie za wcześnie na myślenie o czyms takim ?:P radio chyba dopiero powstało, moze najpierw jakieś audycje czy cuś... No i chyba budżet nie jest za duży na to. No chyba że ma to na celu przyciagnac fale sluchaczy
to jest wstępne rozeznanie, od jutra przecież takich konkursów nie wprowadzę, ale zawsze warto wiedzieć czy ma to przyszłość:)
plakaty (duże), breloczki, gadżety jakieś, no w ostateczności 4 tygodniowa wycieczka do Japonii
Wakacjami na Okinawie w jakimś 5 gwiazdkowym hotelu bym nie pogardził jakbym wygrał taki konkurs
...
Ale wracając do naszych realiów, koniec z pięknymi marzeniami ;(, to pierwsze pomysły Michaello jak najbardziej, pomysł Mendera z OSTami też jest dobry, bo właśnie to puszczacie Polskie wydania DVD też nie głupi pomysł, ale to chyba na początek nie jest najlepsze rozwiązanie Ja bym proponował np. miesięczne konto premium na anime-eden
Ostatnio edytowany przez Kaar (2007-09-20 19:51:32)
polskie wydania DVD byłyby na miejscu.
To by było coś, wtedy na pewno zacząłbym słuchać:D Inicjatywa godna pochwały, zobaczymy czy w trakcie nie braknie sił na realizacje i czy ewentualny brak słuchaczy nie zniechęci. Fajny byłby np cotygodniowy program i guest mix'y xD. Pozdrowienia od userow w przerwach albo przegląd nowości. Jest to dla mnie coś nowego a słuchając od czasu do czasu radia kumpla ciekaw jestem czy nie będzie to czymś w rodzaju 'śmiechawy totalnej':D irq podczs audycji mile widziany
a może konkursy na żywo! Wiecie 3 pytania na temat anime czy mangi, pozdrowionka, nagroda w łapy i dowidzenia . Mogą być też pozdrowienia na antenie, żeby zrobić coś w stylu np. radioparty.pl
a może konkursy na żywo!
Niby że mielbyśmy tam dzwonić i odp na pytania?
Jesli tak to ja się na to nie pisze ^_^
A co do nagród na sam poczatek niech to będzie nic materialnego (wkoncu radio narazie reklam miec nie bedzie czyli z czego by sie mialo utrzymywać no chyba ze sponsoring znajdziesz)
BTW takie pytanko mógłbyś szybciej odpalić radio np około 19 byłbym zadowolony (o ile nie stanowi to probleu)
Ostatnio edytowany przez Tommy (2007-09-20 20:19:39)
Te konkursy na sms mają być po to, żeby jakoś wesprzeć stacje (jakiś % opłat za net) i żeby było na nagrody, bo tu nie chodzi o sponsoring organizatora Więc konkursy na żywo tak nie bardzo. Chociaż przy sms'ach dużo ściąga operator sieci ...
@rico86 ponawiam pytanie, jakiego programu uzywasz do prowadzenia radia.
Wybacz s0n1c nie zauważyłem twojego wcześniejszego pytania.
Narazie używam Winampa, wczoraj z pluginem shoutcast dsp, a dziś chciałbym przetestować z pluginem Oddcast.
a dało by rade zmontować jakiś plugin by na stronę wcisnąć i sie na stronie odtwarzało?? bo bym sobie to na strone wcisnal ale teraz leci chyb opening z Chobits